X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • J.S Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, taki
    fc2dcf6d1d27.png

edwarda20 lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S fajny ☺️ i wygląda porządnie?

• J.S Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, tak, jak chcesz zdjecie na mnie takie realne to zapros mnie do przyjaciolek, wysle ci na priv. Nie chce tutaj tak publicznie 😂

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. fajny ten strój, widziałam kiedyś jego recenzję dla mamy i córki na fb. Wrzuć fote, też zobaczę ☺
    Po ciąży zapewne się skusze na tego typu, bo już chyba nigdy nie wyjdę do ludzi w zwykłym 2 częściowym, a mam taki piękny😕

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S zaproszonko wysłane 😀

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, oj tam oj tam..na pewno przesadzasz, widziałam cię kiedyś i laska z Ciebie. Ja niestety po synu mam paskudne rozstępy i bliznę po cc od pępka w dół 😬 więc nie eksponuje mojego brzucha hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. też wysłałam zaproszenie, proszę o fotkę jak można :)
    Nina, laska to ja byłam, jakie ja miałam szczupłe nogi, bez pajączków i cellulitu, brzuch płaski, a mogłam jeść co tylko chciałam. W ubraniu jeszcze jakoś się prezentuję, ale w bieliźnie niekoniecznie.

• J.S Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam wam dziewczyny zdjecie :)

Nie chce tutaj bo nie chodzi o was, ale nigdy nie wiadomo kto jeszcze watek obserwuje. A ja wstydliwa jesten zeby tak w stroju publicznie w internetach 😂

Super stroj sie uklada i zakrywa co trzeba :)

Ja sie brzucha najbardziej wstydze bo mam boczki i ogolnie niezbyt wyglada. Jednoczesciowego nie chce bo ja lubie sie opalac, a tutaj tylko podniesie sie ta gore i spokojnie mozna sie opalic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 13:14

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, świetna alternatywa dla stroju jednoczęściowego, bo już taki na wakacje rozważałam :D w końcu kupiłam na ali pareo i w nim śmigałam. Jak któraś szuka to mogę polecić. Dawno nic na ali nie zamawiała :) a miałam okres uzależnienia, nasze bloomersy są boskie, na przyszły rok muszę też zamówić.

• J.S Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dokladnie, ja jakos nie przepadam za jednoczesciowymi bo przy siadaniu potrafia zmarszczyc sie na brzuchu, a tu wyprobowalam - przy siadaniu nic nie widac, bo ta falbanka zakrywa 😂

Ja zamowilam mlodemu kurtke z micky, a wszystko przez przypadek, jeden sklep na fejsie ma te kurtki, zapytalam sie o cene a oni ze 115 zl plus kw, a zdjecia podobne do tych z ali. Oczywiscie weszlam i jest - za 35 zl.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko dziś skoczyło na główkę z łóżka 😱 no dosłownie skoczył bo siedziałam obok , bawiliśmy się a ten nagle hop. No masakra, siwa będę za niedługo. Wygląda jak po przemocy domowej już. Na policzku mega siniak, oko podbite, a ten dalej szaleje. J.S. a jak wygląda tył, jaka firma? Super ten strój. Jeśli mogę też proszę o zdjęcie. Wyślę zaraz zaproszenie 😉

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No stroj świetny! J.S...jaki brzuszek, jakie boczki? Ty laseczka jesteś!

• J.S Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, wspolczuje przezyc, ale wszystko ok? Pociesze cie ze moj kompletnie nie patrzy, czesto sie wywraca i ma wszedzie siniaki i guzy :/
    Poszlo, nie wiem jaka to firma, chyba nie ma napisane, jakas chinska 😂

Nina, no wlasnie stroj to zakamuflowal 😘

Cola87 lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S ladny ten stroj ;)

Biedny Kamil tak go meczy ta goraczka, wczesniej mial 39, caly czas by spal najchetniej...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mały spontan
    jedziemy do rodzinki nad morze
    jak nie teraz to chyba dopiero za rok

jangwa_maua lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki J.S. na szczęście z małym ok. Kąty dużo zdrówka dla Kamilka. A Wy Kamcia bawcie się dobrze na spontanie ;) a z mężem jak? Coś już postanowione? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS super strój :) Ja to musialabym kupić taki jak dla nurka zeby ukryc wszystko co mi sie nie podoba. I jeszcze szczudla do tego :p

J.S lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy biedny Kamcio oby mu szybko to minęło,gorączka jeszcze w taki upał to potrafi umeczyc.

Kamcia jedziesz odpoczywać z mężem,czy od męża? Tak czy siak udanego wypoczynku.

No i skończyły się chyba dobre czasy ,Ula już któryś dzień nie śpi w dzień a te dwie ,czasem trzy godziny spokoju były fajne,można było w spokoju kawę wypić

cf409fc7e7.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edwarda, polubilam bo mnie rozsmieszylas 😂😂😂😂
    Dlaczego szczudla? 😂😂

edwarda20 lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wielopupcia
    8870fe0035dd.jpg
    Chyba zeby znowu będą szły bo się biedna ślini bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 16:41

Katy, Feeva, Cola87, wariancja, Nina83, kattalinna, D_basiula, kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
‹‹ 2532 2533 2534 2535 2536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ