Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJ.S. też wysłałam zaproszenie, proszę o fotkę jak można
Nina, laska to ja byłam, jakie ja miałam szczupłe nogi, bez pajączków i cellulitu, brzuch płaski, a mogłam jeść co tylko chciałam. W ubraniu jeszcze jakoś się prezentuję, ale w bieliźnie niekoniecznie. -
Wyslalam wam dziewczyny zdjecie
Nie chce tutaj bo nie chodzi o was, ale nigdy nie wiadomo kto jeszcze watek obserwuje. A ja wstydliwa jesten zeby tak w stroju publicznie w internetach 😂
Super stroj sie uklada i zakrywa co trzeba
Ja sie brzucha najbardziej wstydze bo mam boczki i ogolnie niezbyt wyglada. Jednoczesciowego nie chce bo ja lubie sie opalac, a tutaj tylko podniesie sie ta gore i spokojnie mozna sie opalic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 13:14
-
nick nieaktualnySuper, świetna alternatywa dla stroju jednoczęściowego, bo już taki na wakacje rozważałam w końcu kupiłam na ali pareo i w nim śmigałam. Jak któraś szuka to mogę polecić. Dawno nic na ali nie zamawiała a miałam okres uzależnienia, nasze bloomersy są boskie, na przyszły rok muszę też zamówić.
-
Tak, dokladnie, ja jakos nie przepadam za jednoczesciowymi bo przy siadaniu potrafia zmarszczyc sie na brzuchu, a tu wyprobowalam - przy siadaniu nic nie widac, bo ta falbanka zakrywa 😂
Ja zamowilam mlodemu kurtke z micky, a wszystko przez przypadek, jeden sklep na fejsie ma te kurtki, zapytalam sie o cene a oni ze 115 zl plus kw, a zdjecia podobne do tych z ali. Oczywiscie weszlam i jest - za 35 zl. -
Moje dziecko dziś skoczyło na główkę z łóżka 😱 no dosłownie skoczył bo siedziałam obok , bawiliśmy się a ten nagle hop. No masakra, siwa będę za niedługo. Wygląda jak po przemocy domowej już. Na policzku mega siniak, oko podbite, a ten dalej szaleje. J.S. a jak wygląda tył, jaka firma? Super ten strój. Jeśli mogę też proszę o zdjęcie. Wyślę zaraz zaproszenie 😉
-
nick nieaktualny
-
Cola, wspolczuje przezyc, ale wszystko ok? Pociesze cie ze moj kompletnie nie patrzy, czesto sie wywraca i ma wszedzie siniaki i guzy
Poszlo, nie wiem jaka to firma, chyba nie ma napisane, jakas chinska 😂
Nina, no wlasnie stroj to zakamuflowal 😘
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Katy biedny Kamcio oby mu szybko to minęło,gorączka jeszcze w taki upał to potrafi umeczyc.
Kamcia jedziesz odpoczywać z mężem,czy od męża? Tak czy siak udanego wypoczynku.
No i skończyły się chyba dobre czasy ,Ula już któryś dzień nie śpi w dzień a te dwie ,czasem trzy godziny spokoju były fajne,można było w spokoju kawę wypić