X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, Ula jest prześliczna 😍😘

pawojoszka lubi tę wiadomość

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S wrote:
    Edwarda, polubilam bo mnie rozsmieszylas 😂😂😂😂
    Dlaczego szczudla? 😂😂
    Bo mam 150 cm wzrostu ;)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka Ulcia słodka ❤️

My dziś caaaaaaly dzień na dworze u teściów w ogrodzie. Na słońcu upał, a w cieniu normalnie aż marzlam. Teściowa mi musiała sweter dać 🤣

8aa60fcc4f50.jpg

292b20e11f91.jpg

9cb8abf5d771.jpg

Cola87, wariancja, Ewciaa83, Nina83, J.S, kattalinna, olciabos, jangwa_maua, pawojoszka, kamciaelcia, Katy, Wowka, Sela lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Marysia 😘😍 wszystkie majowe dzieciątka cudne 💞

• wariancja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula, piękna wielopupka😉

Mania słodziutka 😊

A u nas dzisiaj rano taka sytuacja(tak w temacie umiejętności rysowania):

Nie wiem czy rozwijać ten talent, czy zdusić w zarodku 😂🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 08:46

edwarda20, Feeva, pawojoszka, Katy, kamciaelcia, Wowka, kattalinna, jangwa_maua lubią tę wiadomość

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2019, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie za nas kciuki. W nocy dostałam krwawienie, mąż przywiózł mnie do szpitala 😞 Z dzieckiem ponoć dobrze, mam jakiegoś krwiaka. Boże jak ja się boję 😢 Nie wiem jak to będzie,mąż do pracy,Zuzia w domu.

• olciabos Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa z zosia tez miałam krwiaka. Pojechalam do szpitala, i myslalam ze juz po wszystkim. Bo bylo tej krwi duzo. Przes tym miałam plamienia. Po tym incydencie, plamienie sie nie powtorzylo u do końca bylo ok. Najwzniejsze ze z dzidza ok. Odpoczywaj, duzo zdrowka 😘😘 trzymam kciuki

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodka Mania ;)

Wariancja, poobklejaj sciany kartkami 😂

Majowa, trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo 😘

Eh ciezka noc za nami, po 23 , Kamil sie obudzil z goraczka znowu, zasnal dopiero kolo 2 calkiem...Taka duchote mielismy w sypialni, on goracy przyklejony do cyca, myslalam, ze umre :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 07:08

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    przypomnij-Kamil miał trzydniówkę?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dojechaliśmy szczesliwie
    choć chyba nie musze pisac ile nerwów mnie to kosztowało
    a napisze, bo nerw na męża a ja na swojej grze nie mam co robić a z laptopem siedze w kuchni przy big kawuni (mam tu kubek poł litrowy)
    jak decyzja zapadła o wyjeździe (pomijam fakt ze wyjazd=brak kasy na remont pokoju chłopaków) to wysłałam męża na wymiane opon (jeździliśmy na zimówkach ale perspektywa braku dalszego wyjazdu nie mobilizowała do wymiany opon np w maju), odbiór kosiarki z naprawy oraz zatankowanie auta...tak więc męża nie było...uwaga 2,5h
    kiedy zjawił sie po karte płatnicza (zatankował ale nie wziął mojej by zapłacić) to Patryk juz tylko ryk krzyk i mogiła bo tata wyszedł
    (nadal total tatizm u nas) ja nerwy więc zaraz Piotrek nerwy-cudowne warunki do pakowania...bo pakowanie zajeło godzinę??? ale niby obiad gotowy (zapiekanka wzięta w całości ze sobą) nikt nie nakarmiony...pakowanie to potem zapakowanie do auta i jak liczyłam taki max max godz 17 na wyjazd, tak głupie opony skonczyły się przed 17 ;) chciałam kota samego zostawic, to mi mąz wyskakuje ze bedzie myslał i bierzemy (kota na tyle mi podpadła)
    ale wyjechaliśmy przed 18 i droga nawet nawet dobrze, mimo remontów udało nam sie szybciej dojechać niz zwykle
    i taki szczegół-Piotrek zasnał po 30 min jazdy, a więc jego drzemka trwała 2h
    Patryk po płaczu tez usnał i spal prawie 2h
    juz miała byc akcja przenoszenia spiacego piotra do łóżka a wjazd na miejsce parkingowe pod blokiem spowodował obudzenie obu...co za czujniki mają w dupce?????????
    a wiec impreza do północy, Patryś zasnął jakoś po 23 (i własnie wstał bo se gada) a piotrek po północy ;)
    i lepszy news-spaliśmy w trójkę z Piotrusiem w łóżku o.O pierwszy raz w zyciu :) dlatego juz pije te kawę w kuchni
    bo jest kuzyn z zona i zajęli drugą wersalke, co planowałam dla Piotrusia (a wystarczyło wziąc to drugie łózeczko)
    bo wczoraj było Anny ;) ja nawet radlerka wypiłam z tej okazji (poprzednio piłam w ciązy z Emilką i też tu)

ale nudy napisałam hihi
    słońce jest

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wszyscy śpią a Patrynio sobie leży i gada do butelki :D

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, nie mial wiec licze, ze to to...Spi teraz biedny przy cycu chociaz niedawno wstal :(

Wazne, ze dojechaliscie bezpiecznie :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    obstawiam trzydnowke

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy innych objawów brak? U nas też była sama gorączka przy 3dniowce. Trzeciego dnia wyszła delikatna Wysypka.

Majowa trzymam kciuki! ❤️

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Śliczna Uleńka, słodka Mania i urocza psotna Daria ❤❤❤ nasze około majowe dzieci mają coś w sobie ❤

Majowa, bardzo współczuję krwiaka. Też miałam w ciąży ze Skrzatem. Podobno to częsta przypadłość, ale co z tego, skoro utrudniająca Ci codzienność. A może by się udało kogoś do Ciebie przywieźć do pomocy i poprawy humoru? Nie jesteś w szpitalu, po IP puścili Cię do domu?

Kamcia, przeczytałam nad swoją prawie półlitrową kawą 😉 Skrzat ma ten sam czujnik w dupce, który każe zasnąć po dwóch kilometrach drogi, a obudzić się w momencie zaparkowania lub zgaszenia silnika 😊 Miłego wyjazdu, słońce jest, pokaż nam chłopaków na plaży 😀

Katy, uuu, co to Kamilka męczy. Nocy współczuję, może dośpisz w dzień? A jak Twoje samopoczucie ciążowe?

Miłego dnia Wam życzę 🙂

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli dadzą sie sfotografowac na plazy :D w zeszłym roku Piotrek tylko biegł przed siebie :D
    a Kołobrzeg w pełni sezonu...ech...i w weekend ;) kto nie był, nie wie :D :D :D
    ale na pewno skorzyhstamy w pełni ze spaceru

Wowka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa będzie dobrze, najważniejsze że z dzidzia ok. Odpoczywaj jak najwięcej. Trzymam kciuki, dużo zdrówka :*
    Katy oby trzydniówka i po krzyku.
    Kamcia to mieliście przygody :) wypoczywające :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 08:35

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byla jedna sluzowa kupa, po za tym tylko goraczka..

Przespie sie pewnie w dzien z Kamilem, mdlosci mnie mecza, ale na szczescie dzisiaj bez wymiotow...ogolnie nie mam checi na nic wiec ta choroba Kamila pozwala mi sie lenic bez wyrzutow sumienia xd

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szpitalu, mam mega wyrzuty sumienia,ze się zamartwiałam tym że w domu siedzę, zamiast myśleć o dziecku.

• Wowka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, zapomniałam. Masakra, musieliscie się obydwoje najeść strachu. Dobrze, ze nic powaznwgo się nie stało, a siniaki i guzy szybko schodzą 😉 Też Ci się komandos trafił 😂

Katy, no i dobrze, leń się ile możesz 🙂

Majowa, nie rób sobie wyrzutów. Nic to nie da, ani Tobie, ani nikomu. Kciuki za najszybsze wyjście ze szpitala i znalezienie optymalnego rozwiązania sytuacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 08:52

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
‹‹ 2533 2534 2535 2536 2537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ