X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, Ula jest prześliczna 😍😘

pawojoszka lubi tę wiadomość

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S wrote:
    Edwarda, polubilam bo mnie rozsmieszylas 😂😂😂😂
    Dlaczego szczudla? 😂😂
    Bo mam 150 cm wzrostu ;)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka Ulcia słodka ❤️

My dziś caaaaaaly dzień na dworze u teściów w ogrodzie. Na słońcu upał, a w cieniu normalnie aż marzlam. Teściowa mi musiała sweter dać 🤣

8aa60fcc4f50.jpg

292b20e11f91.jpg

9cb8abf5d771.jpg

Cola87, wariancja, Ewciaa83, Nina83, J.S, kattalinna, olciabos, jangwa_maua, pawojoszka, kamciaelcia, Katy, Wowka, Sela lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Marysia 😘😍 wszystkie majowe dzieciątka cudne 💞

• wariancja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula, piękna wielopupka😉

Mania słodziutka 😊

A u nas dzisiaj rano taka sytuacja(tak w temacie umiejętności rysowania):

Nie wiem czy rozwijać ten talent, czy zdusić w zarodku 😂🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 08:46

edwarda20, Feeva, pawojoszka, Katy, kamciaelcia, Wowka, kattalinna, jangwa_maua lubią tę wiadomość

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2019, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie za nas kciuki. W nocy dostałam krwawienie, mąż przywiózł mnie do szpitala 😞 Z dzieckiem ponoć dobrze, mam jakiegoś krwiaka. Boże jak ja się boję 😢 Nie wiem jak to będzie,mąż do pracy,Zuzia w domu.

• olciabos Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa z zosia tez miałam krwiaka. Pojechalam do szpitala, i myslalam ze juz po wszystkim. Bo bylo tej krwi duzo. Przes tym miałam plamienia. Po tym incydencie, plamienie sie nie powtorzylo u do końca bylo ok. Najwzniejsze ze z dzidza ok. Odpoczywaj, duzo zdrowka 😘😘 trzymam kciuki

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodka Mania ;)

Wariancja, poobklejaj sciany kartkami 😂

Majowa, trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo 😘

Eh ciezka noc za nami, po 23 , Kamil sie obudzil z goraczka znowu, zasnal dopiero kolo 2 calkiem...Taka duchote mielismy w sypialni, on goracy przyklejony do cyca, myslalam, ze umre :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 07:08

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    przypomnij-Kamil miał trzydniówkę?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dojechaliśmy szczesliwie
    choć chyba nie musze pisac ile nerwów mnie to kosztowało
    a napisze, bo nerw na męża a ja na swojej grze nie mam co robić a z laptopem siedze w kuchni przy big kawuni (mam tu kubek poł litrowy)
    jak decyzja zapadła o wyjeździe (pomijam fakt ze wyjazd=brak kasy na remont pokoju chłopaków) to wysłałam męża na wymiane opon (jeździliśmy na zimówkach ale perspektywa braku dalszego wyjazdu nie mobilizowała do wymiany opon np w maju), odbiór kosiarki z naprawy oraz zatankowanie auta...tak więc męża nie było...uwaga 2,5h
    kiedy zjawił sie po karte płatnicza (zatankował ale nie wziął mojej by zapłacić) to Patryk juz tylko ryk krzyk i mogiła bo tata wyszedł
    (nadal total tatizm u nas) ja nerwy więc zaraz Piotrek nerwy-cudowne warunki do pakowania...bo pakowanie zajeło godzinę??? ale niby obiad gotowy (zapiekanka wzięta w całości ze sobą) nikt nie nakarmiony...pakowanie to potem zapakowanie do auta i jak liczyłam taki max max godz 17 na wyjazd, tak głupie opony skonczyły się przed 17 ;) chciałam kota samego zostawic, to mi mąz wyskakuje ze bedzie myslał i bierzemy (kota na tyle mi podpadła)
    ale wyjechaliśmy przed 18 i droga nawet nawet dobrze, mimo remontów udało nam sie szybciej dojechać niz zwykle
    i taki szczegół-Piotrek zasnał po 30 min jazdy, a więc jego drzemka trwała 2h
    Patryk po płaczu tez usnał i spal prawie 2h
    juz miała byc akcja przenoszenia spiacego piotra do łóżka a wjazd na miejsce parkingowe pod blokiem spowodował obudzenie obu...co za czujniki mają w dupce?????????
    a wiec impreza do północy, Patryś zasnął jakoś po 23 (i własnie wstał bo se gada) a piotrek po północy ;)
    i lepszy news-spaliśmy w trójkę z Piotrusiem w łóżku o.O pierwszy raz w zyciu :) dlatego juz pije te kawę w kuchni
    bo jest kuzyn z zona i zajęli drugą wersalke, co planowałam dla Piotrusia (a wystarczyło wziąc to drugie łózeczko)
    bo wczoraj było Anny ;) ja nawet radlerka wypiłam z tej okazji (poprzednio piłam w ciązy z Emilką i też tu)

ale nudy napisałam hihi
    słońce jest

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wszyscy śpią a Patrynio sobie leży i gada do butelki :D

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, nie mial wiec licze, ze to to...Spi teraz biedny przy cycu chociaz niedawno wstal :(

Wazne, ze dojechaliscie bezpiecznie :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    obstawiam trzydnowke

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy innych objawów brak? U nas też była sama gorączka przy 3dniowce. Trzeciego dnia wyszła delikatna Wysypka.

Majowa trzymam kciuki! ❤️

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Śliczna Uleńka, słodka Mania i urocza psotna Daria ❤❤❤ nasze około majowe dzieci mają coś w sobie ❤

Majowa, bardzo współczuję krwiaka. Też miałam w ciąży ze Skrzatem. Podobno to częsta przypadłość, ale co z tego, skoro utrudniająca Ci codzienność. A może by się udało kogoś do Ciebie przywieźć do pomocy i poprawy humoru? Nie jesteś w szpitalu, po IP puścili Cię do domu?

Kamcia, przeczytałam nad swoją prawie półlitrową kawą 😉 Skrzat ma ten sam czujnik w dupce, który każe zasnąć po dwóch kilometrach drogi, a obudzić się w momencie zaparkowania lub zgaszenia silnika 😊 Miłego wyjazdu, słońce jest, pokaż nam chłopaków na plaży 😀

Katy, uuu, co to Kamilka męczy. Nocy współczuję, może dośpisz w dzień? A jak Twoje samopoczucie ciążowe?

Miłego dnia Wam życzę 🙂

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli dadzą sie sfotografowac na plazy :D w zeszłym roku Piotrek tylko biegł przed siebie :D
    a Kołobrzeg w pełni sezonu...ech...i w weekend ;) kto nie był, nie wie :D :D :D
    ale na pewno skorzyhstamy w pełni ze spaceru

Wowka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa będzie dobrze, najważniejsze że z dzidzia ok. Odpoczywaj jak najwięcej. Trzymam kciuki, dużo zdrówka :*
    Katy oby trzydniówka i po krzyku.
    Kamcia to mieliście przygody :) wypoczywające :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 08:35

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byla jedna sluzowa kupa, po za tym tylko goraczka..

Przespie sie pewnie w dzien z Kamilem, mdlosci mnie mecza, ale na szczescie dzisiaj bez wymiotow...ogolnie nie mam checi na nic wiec ta choroba Kamila pozwala mi sie lenic bez wyrzutow sumienia xd

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szpitalu, mam mega wyrzuty sumienia,ze się zamartwiałam tym że w domu siedzę, zamiast myśleć o dziecku.

• Wowka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, zapomniałam. Masakra, musieliscie się obydwoje najeść strachu. Dobrze, ze nic powaznwgo się nie stało, a siniaki i guzy szybko schodzą 😉 Też Ci się komandos trafił 😂

Katy, no i dobrze, leń się ile możesz 🙂

Majowa, nie rób sobie wyrzutów. Nic to nie da, ani Tobie, ani nikomu. Kciuki za najszybsze wyjście ze szpitala i znalezienie optymalnego rozwiązania sytuacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 08:52

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
‹‹ 2533 2534 2535 2536 2537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ