Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Człowieka chwilę nie ma a tu tyle naszrajbowane.
Majowa będzie dobrze a twoje wyrzuty są apsolutnie nieuzasadnione ,przecież krwiaki nie powstają od zamartwiania ,nie miałaś na to żadnego wpływu,potem się będziesz martwić że się zamartwialas swoim martwieniem się ,lez i wypoczywaj, lekarze to ogarnom i wrzucisz do domciu. Może dałoby się żeby twój wziol trochę urlopu i został chwilę z tobą w domu po wyjściu .
Katy jeśli to trzydniówka to już jesteście na finiszu więc zaraz powinno być lepiej.
Kamcia udanego wypoczynku i wyluzuj trochę ,strasznie nerwowa jesteś ,godzina w ta czy w tamtą co za różnica równie dobrze mogliście ta godzinę w korku stać,dziecko zrobiło awanturę bo chce z tatą ? Trzeba było go z tatą wysłać ,dziecko by było szczęśliwe a ty byś miała więcej swobody w pakowaniu .
No i bym zapomniała ,dziewczyny urocze lato i słońce najwidoczniej im służyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 09:14
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa, trzymam kciuki za Ciebie i Twoją fasolkę. Będzie dobrze, bo być musi. Odgoń złe myśli, stres to ostatnie czego Ci teraz potrzeba.
Kamcia, milego wypoczynku 😊
Katy, zdrowia dla Kamilka, wypoczywaj z nim ile się da 😉Katy, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Majowa, tak, krwawiłam bardzo. Brałam zastrzyki przeciwzakrzepowe, więc leciało i leciało żywą krwią. Później leciała brązowa. Po dwóch tygodniach już był prawie cały wchłoniety.
Głowa do góry, historii nie bierz do siebie. Ja też byłam chodzącą chorobą w ciąży, a dziecko donoszone, zdrowe i dobrze się rozwija. -
Katy, Mania jak Miała 3dniowke to ostatniego dnia już prawie nie goraczkowala, miała max 38st, z każdą godzina zmniejszala się. Nie dawałam leków. Organizm sobie poradził ładnie
Musi dużo pić przede wszystkim.
Majowa historii nie słuchaj... Będzie dobrzeKaty lubi tę wiadomość
-
Uwaga
Wieeeeeeelki spam
Dziś trafiliśmy każdą pogodę-słońce, wiatr a w drodze powrotnej deszcz😂
Dzieci pozwolily zatrzymać się w miejscu
I woda nie robiła furory
Czyjeś zabawki oczywiście naj
I są mini nowe znajomosci hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 21:42
Katy, Mycha666, Ewciaa83, pawojoszka, Nina83, Feeva, D_basiula, MajowaMamusia, Wowka, wariancja, Berbecia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majowa
Mocne kciuki za szybki powrót do domu
Bo z dzidzia to na pewno będzie dobrze
Ja z Patrykiem miałam w nocy krwotok. Zalalo mnie tak jakbym się posikala. Plamilam około 6 tyg i ponoć krwiak czego jednak w szpialu nie stwierdzono oficjalnie
Czasem takie chwile zmuszają do refleksji ale przede wszystkim najważniejsze są siły na walke do samego końca z nadzieją i uśmiechem
Plażowanie z dziećmi to za dużo powiedziane 🤪 -
nick nieaktualny
-
Dobry,
I znowu jest niedziela, jak ten czas leci 🙄
Kamcia, chłopcy widać, że zadowoleni z piasku 😀 tylko Patryk padł z wrażeń 😀 odpoczywajcie 😎
Sądny dzień mieliśmy wczoraj. Skrzat marudzi, a jak marudzi to wymyśla sobie na prawdę hardkorowe zabawy. Nie je, krzyczy. Udało mi się zajrzeć w szczękę-górna czwórka już widoczna w dziąśle, lada chwila ją przywitamy. Wieczorem stan podgoraczkowy, na szczęście noc spokojna. Ale jak dzisiejszy dzień też będzie pełen kompulsywnego wścieku to chyba ja będę potrzebować specjalisty 😉
Czemu górne zęby dają popalić, a dolne po prostu się któregoś dnia pokazują...? 🙄 -
Dzień dobry,
Majowa, jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że jutro Was wypuszczą. Historii nie słuchaj, w szpitalu to i zdrowy od słuchania się rozchoruje. Będzie dobrze, myśl pozytywnie.
Kamcia, świetną pogodę macie, no i zabawa cudna 😊 tyle piachu do jedzenia i od razu woda do popicia 😉
Katy, jak Kamilek? U nas gorączka wysoka do tej pory była 2 czy 3 razy, 3 dni ale bez wysypki.
Wowka, Bożenka bardziej męczyła się chyba z dolną dwójką, co mnie zaskoczyło, że właśnie nie górna. Chciałabym już mieć za sobą te zęby a tu ciągle 8 na stanie.
Wczoraj jeździliśmy do babci, 120km w jedną stronę. Stwierdzam, że jest lepiej z jeżdżeniem, nie było w ogóle marudzenia. Zastanawiam się czy to nie jest zasługa wkładki antypotowej bo druga podróż z wkładką i druga fajna. Nie musiałam się przesiadać do tyłu 😁 -
Dzien dobry
Mjaowa, kciuki za szybkoe wyjscie ze szpitala.
Mania sliczna dziewczybka, a chlopcy widac zadowoleni
Kattalina, ciesze sie ze podeoz udana, moze faktycznie to zasluga wkladki.
U nas noc tragiczna, nie spal od 1 do 4 rano, plakal, chyba z powodu zebow. Nie wiem, galon kawy potrzebuje. Mlody jeszczw spi, wiec ide korzystac.pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Majowa super że sytuacja opanowana z tym krwawieniem pewnie cię chwilę poobserwuja i puszcza do domu.
Kamcia fajna pogodę trafiliście ,wypoczywaj cię ile się da ,chłopaki mają radoche widać.
Woowka górne zawsze są trudniejsze bo od nich często boli główka .kamciaelcia lubi tę wiadomość