Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Człowieka chwilę nie ma a tu tyle naszrajbowane.
Majowa będzie dobrze a twoje wyrzuty są apsolutnie nieuzasadnione ,przecież krwiaki nie powstają od zamartwiania ,nie miałaś na to żadnego wpływu,potem się będziesz martwić że się zamartwialas swoim martwieniem się ,lez i wypoczywaj, lekarze to ogarnom i wrzucisz do domciu. Może dałoby się żeby twój wziol trochę urlopu i został chwilę z tobą w domu po wyjściu .
Katy jeśli to trzydniówka to już jesteście na finiszu więc zaraz powinno być lepiej.
Kamcia udanego wypoczynku i wyluzuj trochę ,strasznie nerwowa jesteś ,godzina w ta czy w tamtą co za różnica równie dobrze mogliście ta godzinę w korku stać,dziecko zrobiło awanturę bo chce z tatą ? Trzeba było go z tatą wysłać ,dziecko by było szczęśliwe a ty byś miała więcej swobody w pakowaniu .
No i bym zapomniała ,dziewczyny urocze lato i słońce najwidoczniej im służyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 09:14
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa, trzymam kciuki za Ciebie i Twoją fasolkę. Będzie dobrze, bo być musi. Odgoń złe myśli, stres to ostatnie czego Ci teraz potrzeba.
Kamcia, milego wypoczynku 😊
Katy, zdrowia dla Kamilka, wypoczywaj z nim ile się da 😉
Katy, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Majowa, tak, krwawiłam bardzo. Brałam zastrzyki przeciwzakrzepowe, więc leciało i leciało żywą krwią. Później leciała brązowa. Po dwóch tygodniach już był prawie cały wchłoniety.
Głowa do góry, historii nie bierz do siebie. Ja też byłam chodzącą chorobą w ciąży, a dziecko donoszone, zdrowe i dobrze się rozwija. -
Katy, Mania jak Miała 3dniowke to ostatniego dnia już prawie nie goraczkowala, miała max 38st, z każdą godzina zmniejszala się. Nie dawałam leków. Organizm sobie poradził ładnie

Musi dużo pić przede wszystkim.
Majowa historii nie słuchaj... Będzie dobrze
Katy lubi tę wiadomość
-
Uwaga
Wieeeeeeelki spam
Dziś trafiliśmy każdą pogodę-słońce, wiatr a w drodze powrotnej deszcz😂
Dzieci pozwolily zatrzymać się w miejscu
I woda nie robiła furory
Czyjeś zabawki oczywiście naj
I są mini nowe znajomosci hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 21:42
Katy, Mycha666, Ewciaa83, pawojoszka, Nina83, Feeva, D_basiula, MajowaMamusia, Wowka, wariancja, Berbecia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majowa
Mocne kciuki za szybki powrót do domu
Bo z dzidzia to na pewno będzie dobrze
Ja z Patrykiem miałam w nocy krwotok. Zalalo mnie tak jakbym się posikala. Plamilam około 6 tyg i ponoć krwiak czego jednak w szpialu nie stwierdzono oficjalnie
Czasem takie chwile zmuszają do refleksji ale przede wszystkim najważniejsze są siły na walke do samego końca z nadzieją i uśmiechem
Plażowanie z dziećmi to za dużo powiedziane 🤪 -
nick nieaktualny
-
Dobry,
I znowu jest niedziela, jak ten czas leci 🙄
Kamcia, chłopcy widać, że zadowoleni z piasku 😀 tylko Patryk padł z wrażeń 😀 odpoczywajcie 😎
Sądny dzień mieliśmy wczoraj. Skrzat marudzi, a jak marudzi to wymyśla sobie na prawdę hardkorowe zabawy. Nie je, krzyczy. Udało mi się zajrzeć w szczękę-górna czwórka już widoczna w dziąśle, lada chwila ją przywitamy. Wieczorem stan podgoraczkowy, na szczęście noc spokojna. Ale jak dzisiejszy dzień też będzie pełen kompulsywnego wścieku to chyba ja będę potrzebować specjalisty 😉
Czemu górne zęby dają popalić, a dolne po prostu się któregoś dnia pokazują...? 🙄 -
Dzień dobry,
Majowa, jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że jutro Was wypuszczą. Historii nie słuchaj, w szpitalu to i zdrowy od słuchania się rozchoruje. Będzie dobrze, myśl pozytywnie.
Kamcia, świetną pogodę macie, no i zabawa cudna 😊 tyle piachu do jedzenia i od razu woda do popicia 😉
Katy, jak Kamilek? U nas gorączka wysoka do tej pory była 2 czy 3 razy, 3 dni ale bez wysypki.
Wowka, Bożenka bardziej męczyła się chyba z dolną dwójką, co mnie zaskoczyło, że właśnie nie górna. Chciałabym już mieć za sobą te zęby a tu ciągle 8 na stanie.
Wczoraj jeździliśmy do babci, 120km w jedną stronę. Stwierdzam, że jest lepiej z jeżdżeniem, nie było w ogóle marudzenia. Zastanawiam się czy to nie jest zasługa wkładki antypotowej bo druga podróż z wkładką i druga fajna. Nie musiałam się przesiadać do tyłu 😁 -
Dzien dobry
Mjaowa, kciuki za szybkoe wyjscie ze szpitala.
Mania sliczna dziewczybka, a chlopcy widac zadowoleni
Kattalina, ciesze sie ze podeoz udana, moze faktycznie to zasluga wkladki.
U nas noc tragiczna, nie spal od 1 do 4 rano, plakal, chyba z powodu zebow. Nie wiem, galon kawy potrzebuje. Mlody jeszczw spi, wiec ide korzystac.
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Majowa super że sytuacja opanowana z tym krwawieniem pewnie cię chwilę poobserwuja i puszcza do domu.
Kamcia fajna pogodę trafiliście ,wypoczywaj cię ile się da ,chłopaki mają radoche widać.
Woowka górne zawsze są trudniejsze bo od nich często boli główka .
kamciaelcia lubi tę wiadomość

[