Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKattallina, a cholerka wie co to 🤔 może i zęby bo dwójka na dole się przebija. Rozmawiałam z siostrą i mówi, że jej mały tak samo daje jej popalić, łazi za nią na krok jej nie odstępuje, skok? Ludzie nie przypominam sobie żebym z synem miała takie cyry, jakieś skoki? W życiu! Chyba że wyparlam to z pamięci 😂
A moje hormony wciąż niezbadane ☺️ muszę się wybrac do mojej gin, ale kiedy? Ahh muszę się wziąć za siebie, wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 15:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytam męża jak tam Zuzia, mówi, że nie pytała o mnie 😀 Ogólnie ponoć dobrze, nie płacze. Całe szczęście, że od początku zostawała z mężem, bo jakby była przyzwyczajona, że tylko mama 24h to teraz pewnie byłby problem.
Nina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Nina, może być że pogoda. Bożenka spała 3 godziny. Nie obudził domofon, ani grające zabawki i krzyki narzeczonego, który przyszedł zabrać ją na spacer 😉
Majowa, to dobrze że wracacie do domu. A Zuzia już jest dużą dziewczynką, no i na szczęście dzieci nie mają poczucia czasuWowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa super ze z malenstwem ok. Trzymajcie sie zdrowo do koncq ♥️😊
Nina u nas to samo. Tez spi znowu dwa razy w dzien. Chyba sa na podobnym etapie. Od pon do zlobka az sie boje. Nigdy nie. Tlo tak mamama.. Teraz nawet kapac czasami musze ja bo z tata protestuje. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, pamiętacie mnie?😁
Troche mnie nie bylo, nie wiem kiedy ostatnio pisalam nawet.
Przyznam, że trochę celowo ucieklam z forum...
Żebyście mnie źle nke zrozumiały, każdym Waszym małym szczęściem cieszę się z Wami, ale przyznam, że kolejne ciąże mnie dolowaly.
Dookola wszyscy w ciąży, wśród znajomych mam chyba z 10 ciężarówek, z czego połowa nieplanowana...a ja jedyna która tak bardzo chcialam nie w ciąży...także kolejna każda ingormacja strasznie mnie dolowala....
U nas w sumie sie dużo nie dzialo, młody chodzi💪💪, lubi już żłobek. Raz w miesiacu przynajmniej choroba. Teraz dwóch lekarzy dwie rozne diagnozy, jedna ze angina bez zastanowienia antybiotyk drugi ze na lewno nie. Bylam skolowana. Ostatecznie nie dalam mlodemu przechodzi a tamta pediatra skreslona.
Ja pracuje, zgrzyt z szefem musial byc. W wielkim skrocie, powiedzialam ze albo niech mi da pracować w spokoju albo niech zwalnia bo ja nie bede żyła wiecznie na zastanowieniu. Wie ze planuje ciąże i tu jest ból tyłka.
W sumie tyle, nie wiem co u Was czytalam z doskoku ale wszystkiego nie nadrobie. Majowa po pierwsze gratuluje😙 po drugie zdrówka i mam nadzieje, że wszystko dobrze bedzieFeeva lubi tę wiadomość
-
Majowa super że jutro wychodzicie i ze dzidzia w porządku .
Asix Ty to naprawdę masz talent, super gatki ja bym chciała umieć robić takie cuda.
Katy nie zazdroszczą tych przeprowadzek, pakowania...nie dźwigaj za dużo, daj się chłopu wykazać
Nynka też się doczekasz drugiego dzieciątka, kwestia czasu ale wiem że ciężko jak dookoła inni mają to czego Ty jeszcze nie.Zazeroszcze że Filip już lubi żłobek, też bym chciała żeby Adaś polubił
Kamcia super plażowicze ♥️ i dobrze się kicia znalazła.
Nina u nas też ma Adaś takie napady mamizmu, ostatnio na szczęście trochę zelżało. Ale u nas jak u Kattalina jak mnie nie ma to jest wszystko ok i super grzeczne dziecko tylko przy mamie dostaje szaleju. Jutro idziemy razem na adaptację, a od środę idzie sam...ja już spać nie mogę. Mała Matylda a Wy kied zaczynacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 20:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny