X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, współczuję 😔 jakieś zęby chyba, co? A jak tam Twoje hormony?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattallina, a cholerka wie co to 🤔 może i zęby bo dwójka na dole się przebija. Rozmawiałam z siostrą i mówi, że jej mały tak samo daje jej popalić, łazi za nią na krok jej nie odstępuje, skok? Ludzie nie przypominam sobie żebym z synem miała takie cyry, jakieś skoki? W życiu! Chyba że wyparlam to z pamięci 😂
    A moje hormony wciąż niezbadane ☺️ muszę się wybrac do mojej gin, ale kiedy? Ahh muszę się wziąć za siebie, wiem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 15:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm znów usnęła, ta pogoda ją tak męczy? Idzie burza, upał niesamowity 😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam męża jak tam Zuzia, mówi, że nie pytała o mnie 😀 Ogólnie ponoć dobrze, nie płacze. Całe szczęście, że od początku zostawała z mężem, bo jakby była przyzwyczajona, że tylko mama 24h to teraz pewnie byłby problem.

Nina83, kattalinna lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, może być że pogoda. Bożenka spała 3 godziny. Nie obudził domofon, ani grające zabawki i krzyki narzeczonego, który przyszedł zabrać ją na spacer 😉

Majowa, to dobrze że wracacie do domu. A Zuzia już jest dużą dziewczynką, no i na szczęście dzieci nie mają poczucia czasu

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, z moją Zośką też nie było problemy żeby ją zostawić z kimś. Ale od kilku dni jest okropna, a od soboty to już w ogóle... mój mały cień.

• olciabos Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa super ze z malenstwem ok. Trzymajcie sie zdrowo do koncq ♥️😊
    Nina u nas to samo. Tez spi znowu dwa razy w dzien. Chyba sa na podobnym etapie. Od pon do zlobka az sie boje. Nigdy nie. Tlo tak mamama.. Teraz nawet kapac czasami musze ja bo z tata protestuje.

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, taki etap. Ale idę o zakład, że gdyby mamy nie było w pobliżu i na zawołanie to byłoby wszystko w porządku. U nas tak jest...

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, ale jak dziewczynka to dasz Kasia, ok? 😂

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mamizmu nie było i nie ma

Z tatą niezmiennie-histeria jak tata zniknie ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, cieszę się, że z dzidziem ok.

Jak Wam zazdroszczę tego 3h spania w ciagu dnia....

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie?😁
    Troche mnie nie bylo, nie wiem kiedy ostatnio pisalam nawet.
    Przyznam, że trochę celowo ucieklam z forum...
    Żebyście mnie źle nke zrozumiały, każdym Waszym małym szczęściem cieszę się z Wami, ale przyznam, że kolejne ciąże mnie dolowaly.
    Dookola wszyscy w ciąży, wśród znajomych mam chyba z 10 ciężarówek, z czego połowa nieplanowana...a ja jedyna która tak bardzo chcialam nie w ciąży...także kolejna każda ingormacja strasznie mnie dolowala....
    U nas w sumie sie  dużo nie dzialo, młody chodzi💪💪, lubi już żłobek. Raz w miesiacu przynajmniej choroba. Teraz dwóch lekarzy dwie rozne diagnozy, jedna ze angina bez zastanowienia antybiotyk drugi ze na lewno nie. Bylam skolowana. Ostatecznie nie dalam mlodemu przechodzi a tamta pediatra skreslona.

Ja pracuje, zgrzyt z szefem musial byc. W wielkim skrocie, powiedzialam ze albo niech mi da pracować w spokoju albo niech zwalnia bo ja nie bede żyła wiecznie na zastanowieniu. Wie ze planuje ciąże i tu jest ból tyłka.
    W sumie tyle, nie wiem co u Was czytalam z doskoku ale wszystkiego nie nadrobie. Majowa po pierwsze gratuluje😙 po drugie zdrówka i mam nadzieje, że wszystko dobrze bedzie

Feeva lubi tę wiadomość

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa super że jutro wychodzicie i ze dzidzia w porządku :).
    Asix Ty to naprawdę masz talent, super gatki :) ja bym chciała umieć robić takie cuda.
    Katy nie zazdroszczą tych przeprowadzek, pakowania...nie dźwigaj za dużo, daj się chłopu wykazać ;)
    Nynka też się doczekasz drugiego dzieciątka, kwestia czasu :) ale wiem że ciężko jak dookoła inni mają to czego Ty jeszcze nie.Zazeroszcze że Filip już lubi żłobek, też bym chciała żeby Adaś polubił
    Kamcia super plażowicze ♥️ i dobrze się kicia znalazła.
    Nina u nas też ma Adaś takie napady mamizmu, ostatnio na szczęście trochę zelżało. Ale u nas jak u Kattalina jak mnie nie ma to jest wszystko ok i super grzeczne dziecko ;) tylko przy mamie dostaje szaleju. Jutro idziemy razem na adaptację, a od środę idzie sam...ja już spać nie mogę. Mała Matylda a Wy kied zaczynacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 20:41

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicia cały dzień z pokoju nie wyszła
    Odsypiala nockę
    A teraz coś jej się pomylilo i położyła się między nami 🤣

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka
    Ty po prostu chcesz od nas w dupe 😉 by troszke do pionu postawić! Nasze kciuki mają moc A te forumowe kciuki masz od początku

Nynka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm Kattallina, wiesz o czymś o czym ja nie wiem? 🤔😏

Nynka, pewnie że Cię pamiętamy 🤗 Tak to jest z ciążami, że jak się bardzo chce to nie ma.

Ale się cieszę, że ten dzień dobiega końca 😌.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, rozumiem Cię bardzo dobrze 😘

Nina, nie wiem czy wiem bo nie chcesz sprawdzić 😉

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi nie chce edycji robić. Kamerka samochodowa, jaką polecacie? Zupełnie się nie znam a chyba na rocznicę mężowi chcę kupić.

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattallina.. prędzej to ja chyba babcią zostanę 😂😂 wczoraj syn oświadczył mi, że ma dziewczynę 😲

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2019, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, to pikuś, Bożena ma chłopaka...😱

Wowka, Nina83 lubią tę wiadomość

age.png
‹‹ 2536 2537 2538 2539 2540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ