Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa Woodstock to ja miałam kiedyś blisko, jak odbywał się w Żarach 😀 teraz trochę dalej.
Majowa, fajnie że już w domku. Ohh Zuzia stęskniła się za mamusią 😚
Wykorzystaj tesiową na maxaaa!!😃
Łeb mi dziś pęka i to dosłownie, bez tablet się nie obyło 🤕
-
White, a skad jedziesz? Zazdroszcze serio, ja nie mam z kim mlodego zostawic. Mam blisko bo jakies 120 km tylko, chetnie bym sie wybrala, ale albo moja mama zostaje w week (sobota) z malym a w niedziele odbieram, a tak oni pojechali juz dzis i wracaja dopiero w sobote, takze nie da rady. Moj raczej takich nie lubi imprez, nie jego klimaty, a nie zostawie go samego bo jade 13 na Korteza wiec nie bedzie mnie caly dzien i noc, bo opcja z noclegiem
Wi, nie przejmuj sie masz racje, najwyzej tak wlasnie pomysla 😂
Do Zar to w ogole mialm 55 km, takze luz. -
Majowa super że już w domu ☺️. my byliśmy dziś razem w żłobku. Było fajnie, choć bez dużego entuzjazmu u Adasia. Raczej taka ostrożna ciekawość, zerkał co jakiś czas czy jestem. Dziś głównie na ogrodzie zabawy, była dziś dogoterapia czesał pieska panie super, widać że dzieci je lubią bardzo. jutro idzie sam na dwie godziny ( jeśli nie będzie histerii i tyle wytrzyma). Ja już mam mega stresa. White baw się dobrze ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 19:55
White Innocent, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny strasznie mi tęskno za Kostrzynem, bo od 2007 do 2015 byłam tam co roku. Później byliśmy akurat w tym czasie w podróży poślubnej, później byłam w ciąży, a później Mała była za mała żeby ją tak zostawić
A teraz jak się pojawiła informacja o Kaziku na dużej scenie to stwierdziłam, że kiedy jak nie w tym roku za rok znów nie da rady, zresztą później nie wiadomo czy babcia będzie taka chętna żeby pilnować dwójki
Cola kciuki za adaptacje. My dzień otwarty mamy 30 sierpnia i od 3 września zaczynamy się adaptować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 20:00
Cola87, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Nina, Zosia przeszczęśliwa, podejrzewam, że mama podwójnie 😉 basen na wypasie!
White, udanej imprezy 😊
Majowa, odpoczywaj. Nie myśl o tym jak bardzo denerwuje Cię teściowa, skup się na pozytywach jej obecności. Nie powiem Ci czy jest normalna czy nie bo jej nie znam 😜
No i kciuki za Adasia ciąg dalszy 😊 będzie dobrze. Nawet jeśli będzie lament z powodu rozstania to przejdzie i będzie się bawił. Myślę, że mama gorzej zniesie te dwie godziny 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 20:04
White Innocent, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Ale wam fajnie ,wakacje ,wyjazdy , imprezy,też się szykowaliśmy na rodzinny wypad bo przecież ileż można w domu siedzieć a tu jak na złość jak zawsze wypłata jest trzy dni wcześniej tak w tym miesiącu chyba na styk punktualnie będzie a akurat mój miał teraz kilka dni wolnego a jak już łaskawie kasa wpłynie to on robi kilka dni pod rząd i siedzę wnerwiona bo tak czekamy z dnia na dzień i wyjazd nam przejdzie koło nosa bo teraz to już się nie opłaca a i pogoda się zepsuła i o.
Za to na pocieszenie, kiedy jesteś rodzicem chwila ciszy nie wróży nic dobrego.
MajowaMamusia, kamciaelcia, kattalinna, D_basiula, Katy, Berbecia, Cola87, Nina83, Wowka, wariancja, Feeva, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie trzeba jej znać żeby to stwierdzić, normalnie człowiek zapytałby jak się czujesz (ale nie ona). Czuję się jak intruz,mam wrażenie że świetnie sobie radzą i nie jestem potrzebna. Jak chce się pobawić z Zuzią teściowa woła ją, piszczy jej zabawką, eh dziwnie się czuję, ale teraz muszę skupić się na sobie i maleństwie (na Zuzi oczywiście też).
Nigdy nie byłam na Woodstocku, takie imprezy nie dla mnie, może wieczorny koncert ok, ale kilkudniowy wypad nie. -
Majowa teściowej w domu współczuję może za kilka dni jakoś się sytuacja ułoży .
Na Woodstocku nie byłam nigdy więc nie wiem co tracę,no i nie wiem czy dałabym radę imprezować kilka dni z rzędu ale wszystkim ,którzy się wybierają ,zycze szalonej zabawy. -
Kamcia, dzieci będą wiedziały czemu ich nie chcesz puścić 😂😂😂
Mnie Woodstock nigdy nie kręcił, kiedyś chciałam na Openera ale nigdy nie wyszło a potem mi się odechciało 😉 teraz czekam do listopada żeby się ruszyć na koncert bo przez Bożenkę mam kilka w plecy 😉 słuchawki się muszą przydać, oby do tego czasu nie zdejmowała wszystkiego z głowy...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Woodstock kreci klimatem
Wszyscy wszystko ze wszystkimi, tak na pozytywnie
I do upadlego 😉
A tak serio
To kocham te pozytywne wibracje
A z dziecmi unikalam bo to szczere pole i bywaly upaly że się balamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 20:54
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór,
Zosia na basenie 😍 aniołeczek zaiste 😍
Pawojoszka, też się uśmiałam z tych niewinnych min. Przeciez od razu widać, że papier sam się porozwijał 😂
Majowa, wypoczywaj. Wykorzystaj obecność teściowej, skoro przyjechała to chyba ma dobre chęci.
White, udanego wyjazdu! Baw się kultowo 😉
Ja też nigdy nie miałam specjalnych chęci na wyjazd na jakikolwiek festiwal. Koncert tak i tyle. W moim stylu bardziej byłby Kult w wersji Unplugged 😉
Ale i tak się obśmiałam na głos z Kamci "wszystko wszyscy ze wszystkimi". Nadal się śmieje 😂
Cola, pierwsze koty za płoty. Jakoś poszło, teraz trzymamy kolejne kciuki, ale czuję że będzie dobrze 😊
Syn dziś zawstydził ojca. Wczoraj mówiłam, że trzeba wyjąć sczebelki z łóżeczka, bo niebawem Skrzat poszybuje na głowę. Małżonek stwierdził, że nidyrydy, może przeciąć. A rano synek wymachiwał szczebelkiem ze sprężynką 😂 szkoda tylko, że wymontował od strony ściany 😂 no ale taki zbieg okoliczności, że akurat mu się udało, wtedy gdy potrzeba 😂kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry (chyba) :p
Majowa, super, ze juz jesteś w domu Tesciowa bez komentarza, ale chociaz mozesz ja wykorzystac :p
A propo mi sie dzisiaj śniło, ze byliśmy z narzeczonym z pijana tesciowa na zakupach i ucieklam zeby zabrac Kamila i gdzies wyjechac xd Ahh te ciazowe sny 😂
Co do Woodstocku to nie moje klimaty kompletnie :p
Wowka, a to Skrzacik, taki niepozorny, a sile ma 😂
U nas nocka dziwna, wieczorem sie budzil chyba z 5 razy z placzem, za każdym razem usypial dopiero na rekach, ale sie budzil szybko i od nowa musialam nosic...Teraz wydaje mi sie, ze ma katar bo mu rzezi cos w nosie wiec moze przez to sie budzil Juz widze jak da sobie odciagac...Tylko skad znowu ten katar ja sie pytam...
Nie spie od 5.20 i teraz mi sie chce spac, a juz za pozno bo Kamil pewnie zaraz wstanie:/
Pawojoszka dzieciaki zaskoczone 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 06:08
-
Bry 😊
Katy standardowo napiszę, że pewnie zęby 😉 ta gorączka jeszcze była. U nas to tak wygląda, od jakiś 3 miesięcy prawie czekamy i było już to wszystko co u Was. Zębów dla wszystkich dzieci!
Wowka, ja teraz też mam bliżej do unplagt, a do tego jeszcze siedzące 😂
Edit:
Zapominam w trakcie pisania co chciałam... To już skleroza.
Brawo Skrzat! U nas kiedyś było analogicznie tylko z piętrami łóżeczka. No niżej się nie da, nie ma opcji. Na początku uwierzyłam ale potem spojrzałam na wysokość od podłogi i no nie , przecież dziecko musi wychodzić normalnie a nie skakać. Znalazłam parter w dwie sekundy 😉 szczebelki u nas też wyjęte, jeden od początku bo wypadał 😂 kilka dni temu odwróciłam oficjalnie łóżeczko wejściem od pokoju (przez jakiś czas robiło za karcer 😉 ) i zaczęła się nauka wychodzenia. Bo okazuje się, że wejść to jeszcze spoko, ale w drugą stronę to nie jest tak łatwo. Zawsze jakaś nóżka trafi nie w tę przestrzeń co trzeba 😉 na szczęście interwencja już rzadko potrzebna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 07:47
Wowka lubi tę wiadomość
-
Anka też kaszlała, filmiki Wam nagrywałam 😉 kaszel od śliny i kataru może być. Ale jak masz wątpliwości to wiadomo. A, ja wtedy dawałam syrop ale po kilku dniach nic się nie zmieniło i odpuściłam, no i wtedy już wiedziałam, że to zębowe. Wtedy dwójka szła.