Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Majowa pisz pisz, tesciowe to spory temat do pogaduszek Moja kiedyś powiedziala ze ona nie przyjezdza do jedynego wnusia tylko do ukochanego syneczka :p Smiechlam wtedy. A jak wyslalismy jej zdjecie Henia po obcieciu to sie obrazila, maz napisal ze przeciez to tylko włosy i zaraz odrosna to napisala ze to nie jej wnusio bo jej wnusio ma loczki haha. Maz tylko machnal reka zeby olać. Ty zrob to samo, korzystaj z pomocy i odpoczywaj
kattalinna, Nina83 lubią tę wiadomość
-
I Adaś...Adaś jak przyjechałam do żłobka to w oknie z panią był i w sumie nie rzucił mi się w ramiona tylko w oknie coś pokazywał mi. Kierowniczka mówiła że poplakiwal co jakiś czas ale bez tragedii. W przerwach czymś tam się zajmował, więc nie płakał cały czas. Ale mówiła że z dwa trzy tygodnie może tak być, że trzeba czasu aż się oswoi. Jedną panią widać że polubił bardziej, jak nowe podchodzą to ponoć znów płacz. Ale jak go odbierałam to humor miał dobry i nawet był bez smoka Nie chciał pomachać na pożegnanie ale się uśmiechał do pań. Ciężko mi jest że placze, ale mam nadzieję że się szybko oswoi i polubi tam chodzić.
kattalinna, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Wariancja, o utylizacji nie pomyślałam. Faktycznie taka pielucha pod elektrośmieci podpada... Masakra 😔 a eko pieluchy Pampers wypuścił, to te nowe pure. Znaczy nie wiem na ile one eko, ale niby bez szkodliwych substancji. To też daje do myślenia: skoro ta linia pieluszek reklamowana jest jako taka zdrowa, to co z tymi pozostałymi?😔 A te pure droższe od bambusowych.
Cola, jak Adaś, jak psina?
Edit: już wiem 😊 myślę, że Adasiowi mniej niż 2 tygodnie zajmie oswajanie się 😊 Dobrze, że sunia wyniki ma dobre. Szkoda, że się męczy tylko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 11:58
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Kattalina, co jak co, ale wszystko wydaje się być na nie, jeśli chodzi o takie elektro-pieluchy... A nadajnik na pupie cały czas? To wysyła fale, które jak wiemy nie są obojętne dla mózgu. Mam nadzieję, że te pieluchy to fake news.
Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
Edwarda, cudowny Henio i super wyglada! Taki dorosly chlopczyk juz ♥️
U nas tez darcie przy plukaniu glowy.
Jak obcielismy malego, to akurat moj tesc bo ja tesciowej nie mam powiedzial, ze co zesmy zrobili, taki piekny chlopczyk byl (jakby bez lokow juz nie byl piekny ) Ogolnie ten czlowiek jest spoko, ale ma czasem dziwne jazdy, jakbym mu pozwolila to na kazdym wolnym by przychodzil do nas i siedzial po kilkanascie godzin, ale wie ze sa granice na ktore nie pozwalam.edwarda20 lubi tę wiadomość
-
J.S wrote:Cola, o to to, tez bylo 😂 Co oni ci zrobili.. 😂
Edwarda, nie kreca sie ☹️
-
O co chodzi? Dlaczego ludzi emocjonuje obciecie włosów dziecku? 🤪
Heniooo 💙💙💙 całkiem innego go pamiętam. I bardzo dziękuję za zdjęcie śpioszka, dzieci podczas snu są takie spokojne i bezbronne 💙
Cola, ja nadal czuję że będzie w porządku. W końcu panie w żłobku nie jednego urwisa widziały, to początki, z każdym razem będzie tylko lepiej 😊 kciuki za psinkę, daj znać co po kontroli.edwarda20, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Slodki Henio, faktycznie wydoroslal
Cola, zdrowka dla pieska i trzymam kciuki zeby Adas szybko sie zaklimatyzowal w zlobku
Kamil histeria u lekarza oczywiscie, naklejka zadzialala na 5s moze xd Ogolnie jakas infekcja wirusowa, gardło czyste, osluchowo tez czysto wiec dostaliśmy tylko leki na katar i ten kaszel, ale nie wiem czy sie nie wstrzymam z tym na kaszel bo wydaje mi sie, ze to jednak od kataru spływającego wiec bede obserwować poki co :pedwarda20 lubi tę wiadomość
-
O, to u nas wycieranie chusteczką to hit! Jak dorwie cokolwiek to od razu wyciera nosek.
Jestem padnięta... W parku pobiegałam za młodą nie mało. Przyszłyśmy do domu a tu w windzie się okazało że brak kluczy. Bożenka bawiła się torebką... Panika i z powrotem do parku. W połowie drogi albo lepiej okazało się że klucze wpadły do małej kieszonki. To wyczyn bo torebka mieści klucze właśnie, porfel mały i telefon. Do parku i tak poszłyśmy bo koleżanka tam wróciła szukać, a padł jej telefon i nie mogłam tak bez słowa jej zostawić. Nie mam siły... -
Wlasnie probowalam go namowic zeby sam wytarl, ale nie chcial:/
Juz zapowiedzialam narzeczonemu, ze kolejną dawke lekow daje on bo ja nie mam nerwow :p
A no i zobaczylam czubek dolnej czworki wiec moze ida wszystkie na raz i stad te objawy...bo kilka dni wczesniej zobaczylam gorna xdWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 18:20
kattalinna lubi tę wiadomość