Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Kamcia mi w aptece dali wapno w syropie sanosvit. Ale nie wiem czy jest dobry bo u nas jak się potem okazało wysypka nie była alergiczna tylko chorobowa. p.s. super pomocnik 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 13:23
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Jakie dajecie dzieciom wapno? Piotrej ma po mnie reakcje uczuleniowe na komary. Bania na ręce jak po szerszeniu normalnie
My mamy Calcium Hasco Allergy w syropie. Nie mam alergików, podaję przy wodnistym katarze bo zmniejsza wysięk.kamciaelcia lubi tę wiadomość
Matylda
-
Berbecia, może tym wypadkiem teraz rozpoznanie się dobra passa? Kup sobie porządne buty za odszkodowanie 😁
Kamcia, przydałby się taki pomocnik 😊 Bożenka dziś zaczęła zrywanie tapety w sypialni, chyba to sugestia że już chce swój pokój...
Nina, też o ciąży pomyślałam. Czemu wykluczyłaś, sprawdzałaś? Lepsza ciąża niż rozwalona gospodarka hormonalna bez powodu 😉
Pisałam już, że fajne dzieciaki? ☺ I te kurwiki w oczach u wszystkich... A dziewczyny najgorsze 😂 -
nick nieaktualny
-
Kamcia dobrze gada, gdzież tyle czekać? 😂 To mógł nie być okres tylko krwawienie, na początku ciąży tak się może dziać i nie musi oznaczać niczego złego. Moja mama taki "okres" miała chyba ze 4 miesiące będąc w ciąży ze mną 😁 potwierdziła ciążę i zaraz ruchy poczuła. Na forum też znam dziewczynę, która dziwny okres miała 😂
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamiętacie jak niedawno mi się okres spóźniał, też już były spekulacje 😂 teraz przyszedł za szybko, podejrzewam hormony. Przed ciążą też miałam problemy z tym, chociaż tak naprawdę nigdy moja Pani doktor nie zleciła mi badań hormonów 😒
Przed Zosią miałam dwie stracone ciąże w 7-8tyg. I wycinane polipy z macicy i nigdy nie zrobili mi badań na tle hormonalnym 🤔😐
-
Oj straszycie dziewczynę a to mogą być zwykle zmiany hormonalne przed owulacją,okres może być skąpy jeśli mniej pijemy a jest lato i organizm oszczędza wodę,a one już od razu ciąża ,no normalnie jak mój chłop, cokolwiek bym nie powiedziała że mi dolega to on od razu że może ciąża. Chociaż okres na początku ciąży a raczej w tedy to plamienie ,tez może się przydarzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 15:16
-
Pawojaszka, ale u Ciebie to często akurat faktycznie ciąża 😂 😜
Nina, lekarze sami z siebie to rzadko cokolwiek sprawdzają chyba... Czasem trzeba im podkolorować objawy żeby coś zlecili 😐 z tego co piszesz to wynika, że dobrze byłoby posprawdzać u Ciebie to i owo. Ale ja i tak zalecam zacząć od testu.Patk lubi tę wiadomość