Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKira, gratuluję ☺ chyba większość z nas jest przerażona jak ogarnie następnego malucha. Mała różnica fajnie, ale nastawiamy się że będzie ciężko, może mile się rozczaruje 😀 Koleżanka mi mówi, że jej synek był aniołem i ona nie wie jak można nie mieć czasu przy niemowlaku 😂 teraz leży na porodówce i być może dzisiaj urodzi drugie dziecko. Mówię jej,ze oby nie wykrakała i drugi nie dał im czasu.
Brzucha pokazywać nie będę, mam bęben i sadło 😆 mąż mi już dawno mówił,że mnie wywaliło 😂
Od kilku dni czuję jak mi mała rybka smyra ogonkiem w brzuchu 😍 Z Zuzią ruchy czułam jeszcze wcześniej, jak na porodówce powiedziałam kiedy czułam ruchy to mi lekarka powiedziała "nie możliwe, to co wpisać 20tc?"😆
Katy chowaj się i nie wpędzaj w kompleksy😀
Uczulenie po nocy prawie zeszło, możliwe, że to od płynu a było tylko 1 dzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 11:42
Kira91 lubi tę wiadomość
-
U mnie byla ostatnio znajoma, co zaszla prawie rok po roku i powiem wam, ze super sie rodzenstwo bawilo, ona mowila ze poczatki az takie kolorowe nie byly ale teraz maja wypracowany swoj rytm i jest dobrze.
Podziwiam takie kobietki, silne sa 👍🏻 ja znam siebie i wiem ze bym nie dala rady. Dla mnie ogarniecie jednego dziecka to wyczyn i potrafie byc niezle zmeczona 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 13:01
-
nick nieaktualnyJak Was przeraża remont mieszkania, to pociesze,nas czeka kupno i urządzenie mieszkania, jak to ogarniemy idąc na wzajemne kompromisy z 2 maluchów i nie oszalejemy to chyba medal sobie wręcze.
Od poniedziałku chce zamówić wkładkę do wózka, pytałam panią o poradę odnośnie bawełny a ona mi len wciska, piszę że chce serduszka,a ona że grochy poleca, omg zaraz to oleje i w ogóle nie zamówię. -
nick nieaktualnyKira gratuluje😙
Wy sie martwivie o dwójkę? Ja na insta znalazlam babeczke która ma synka z zespołem downa z 2018, z lutego 2019 adoptowana corcie tez z zespołem downa, a w lipcu 2019 urodzil im sie syn. Podziwiam za adopcje i ogrom miłości jaki u nich widze. Ale czaicie taka mala różnice wieku?😱 ja chyba bym siedziala na.srodku pokoju i plakala z bezradności😂Kira91 lubi tę wiadomość
-
Kira gratulacje.
Oj tam ,oj tam ,remont ,przeprowadzka, człowiek nie wie do czego jest zdolny puki nie zostanie postawiony w pewnej sytuacji. Dużo też zależy od nastawienia. Popatrzcie na nas piątka dzieci ,remont dość generalny ,ciąża ,przeprowadzka z drugiego końca Europy i to wszystko bez pomocy babć czy cioć ,które mogłyby chwilę dzieci popilnowac i co dało się? Ja wiem że różowo nie było ,dużo musieliśmy znieść ale wszystko się da . Wy sobie poradzicie z ręką w kieszeni. To tylko tak strasznie wyglądaKira91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mielismy remont jak Kamil mial 3-4 miesiace i teraz znowu i wtedy bylo latwiej bo on spal nawet jak wiercili za sciana :p Teraz bylo gorzej i jezdzilam z nim do mojej mamy xd Ogolnie wszystko jest do ogarniecia, ale trzeba czasem zacisnąć zęby:p
-
To my się aktualuzujemy 😉
Matka właśnie obzarla się śliwkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 08:45
Berbecia, edwarda20, J.S, kattalinna, pawojoszka, olciabos, Katy, jangwa_maua, D_basiula, wariancja, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kira gratulacje! J.S. łącze się w okresowym bólu. muszę popatrzyć na te dzieciaki cudaki. Kąty Ty to brzucha nie masz 😁 Kamcia piękny brzuszek, taka piłeczka 😍 Patryczk to może na jakiegoś kucharza wyrośnie jak tak pięknie jabłko potrafi sobie doprawić 🤣
kamciaelcia, Kira91 lubią tę wiadomość