Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdwarda też zamawiałam z gemini często, ale teraz mam 3 rzeczy i nie opłaca mi się za przesyłkę płacić, a dnia darmowej dostawy nie mogę ustrzelić 😀
Dzięki Kamcia.
Zdrowia chorym życzymy. U nas póki co nic się nie dzieje, tylko dostała Zuzia wysypke po zmianie płynu do prania(tak myślę),jutro puszczę wszystko w bobini. Za tydzień mamy mieć szczepienie, jak to od zmiany płynu to można normalnie szczepić? Mamy iść na zaległe mmr.edwarda20 lubi tę wiadomość
-
W końcu mam chwilę ,cały dzień czytam z doskoku ale na pisanie czasu już nie starcza .
Kamcia ja nadal nie wiem co ty chcesz od dwulatków poczekaj jak zaczną magiczny wiek nastu lat to dopiero ciekawy czas.
Berbecia jak by mi pies auto porysował to by skończył jako ciekawy dywanik ,tudzież kapcie futerkowe.
Jangwa kto ją tak obstemplowal? Mam nadzieję że łatwo zmywalne te stempelki.
Chorowitkom współczuję i dużo zdrówka dla was wszystkich . Chyba już koniec lata skoro jesienny sezon na choroby się zaczyna .
Jutro idę na wizytę zobaczymy co z tym cukrem wyjdzie i co waga pokaże. -
Majowa jak to od płynu to do jutra powinno już zejść,tak czy inaczej lekarz ogląda dziecko przed szczepieniem jak to uczulenie i można to normalnie podejdziecie ,jak to uczulenie i nie można to też ci powie ,a jak to co innego to przynajmniej będziesz wiedzieć ,tak czy inaczej bym poszła
Jangwa dobrze że zeszło te mazaki i stempelki czasem mają tak mocny kolor że dziecka domyc nie możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 21:27
-
nick nieaktualny
-
U mnie to dopiero zaczyna byc cos widac, chociaz wieczorem to juz brzuch niezle wywala 😂
Zdrowka dla chorych dzieciaczkow 😘
P.S Na zdjęciu Kamil pokazuje sowe od cioci Seli :pedwarda20, kamciaelcia, Berbecia, pawojoszka, jangwa_maua, kattalinna, olciabos, D_basiula, wariancja, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Katy, mikro brzuszek 🤩
Pawojoszka, kciuki za wizyte!
Ja wlasnie sie zaraz zbieram na paznokcie, ale przed musze jechac do rossmana na zakupy. W ogole powiem wam ze mialam uczulenie na rzesy jak doklejalam, ale teraz babeczka mi robi na kleju hipoalergicznym i o dziwo alergii brak, takze na razie przedluzam, zobaczymy jak dlugo 😂
Wczoraj bylam w przedszkolu dowiedziec sie co i jak, bo rekrutacja rusza w marcu 2021 ta co mnie interesuje, ale ja potrzebuje zeby maly poszedl w kwietniu juz, bo musze tak wracac do pracy a ta dyrektorka mowi, ze od wrzesnia to tak ale od kwietnia niw da rady, takze 4 miesiace bedzie musial byc z moja mama, bo nie da rady aby poszedl wczesniej. Troche szkoda, ale teudno, moja mama akurat nie ma problemu zeby sie nim zajac, takze taki plus.
Kamcia, ja lustro tez mam opalcowane, ale ja mam bzika na punkcie sprzatania i nie moge patrzec 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 09:41
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Kamcia tak około drugiego,trzeciego dziecka się wyrasta. Luster w domu mało i wysoko tak że jeszcze nie ma tragedii ale byś widziała moje okna oblizane obpalcowane firanka wiecznie pozrywana tylko patrzę czy karnisz nie leci jak lobuzuja na parapecie
No i dycha na plusie ,cukier 113,280,180 tak że ten pewnie znowu wycieczka po lekarzach mnie czeka .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 10:44
-
Katy, J.S, MajowaMamusia, kamciaelcia, Berbecia, jangwa_maua, kattalinna, D_basiula, wariancja, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość