Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 13:43
kamciaelcia, Katy, Mała Matylda, J.S, Berbecia, kattalinna, pawojoszka, MajowaMamusia, Nina83, jangwa_maua, Cola87, Wowka, Nynka lubią tę wiadomość
-
Berbecia, przepraszam ze przypisanie Ci wypowiedzi Wariancji. Już poprawiłam
Brawa dla dzielnego pacjenta, cieszę się że Twoje obawy się nie potwierdziły, synek wraca do zdrowia i znajduje małe plusy obecnej sytuacji
Rozumiem trudności z czekaniem aż znajdzie się ochotnik do składania łóżka – godzinę temu w asyście Zosi złożyłam stoliki kawowe, które dzisiaj przyniósł kurier, bo mąż miałby cza dopiero jutro. Stoliki to znacznie prostsze zadanie niż łóżko, ale i tak jestem siebie dumna
Cola, siły dla Ciebie, zdrówka dla Adasia :*
Ewcia, gratuluję serdecznie zdrowej córki! Piękny ma profil i imię też piękne
Katy, Tobie też gratuluję udanej wizyty. Jak tam postanowienie z czekaniem na poznanie płci do porodu?
Co do przyrostu wagi – nie bluźnij
Gdzie się podziała Wowka, Feeva,Kwiatkowa, Sela, Mama32? Patk i Fermina też powinny się już zameldować
Kogoś jeszcze na pewno pominęłam…
Katy, Ewciaa83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatalinna zamówiłam z Mary berry, grafitowym ortalion i odwinięcie w kwiaty,jak przyjdzie pochwale się.
Ewcia, gratuluję córci ❤ imię już macie wybrane,a my dalej myślimy ale chyba jednak będzie Lilianka 😁
Ewcia na kiedy masz termin wyznaczony? Bo my suwaczki mamy identycznie ☺
Cola,teraz jeszcze taka pogoda depresyjna,ściskam 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 18:03
-
Mala Matylda, wciaz sie go trzymam chociaz lekarz dzis sobie sprawdzil i troszke kusilo zeby zapytac, ale trwam w postanowieniu:p
No moze nie jest to jakis straszny przyrost faktycznie, ale wolalam swoja wage sprzed ciazy 😂
Bylismy u mojej babci, Kamil zjadl takie ilosci ciasta ze sliwkami, ze bylam szoku xdWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 19:30
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuję się wywołana do tablicy 😊
Dzięki Mała Matylda za pamięć. Czytam Was czasem w tle, wieczorem. Niestety, często brakuje mi już czasu na odpisanie.
Po za chronicznym brakiem czasu, ostatnio zmierzyliśmy się ponownie ze śmiercią w bliskiej rodzinie. Ten rok nie jest łaskawy dla moich bliskich...
Aby zbilansować nieszczęścia życie zesłało mi kota. Zesłało i jest 😉 jest niewielki, czarny i ma literacko na imię Wito/Witold/Witek 😀
Dodatkowo, wczoraj obchodziłam swoje 32 urodziny. Do dziś mam depresję urodzinową, tak niewiele zrobiłam przez ten rok 🙄 liczyłam na prezent w postaci dwóch kresek na teście z tej okazji, ale nie udało się.
Na szczęście wszyscy jesteśmy zdrowi, a wobec plagi zarazów o których słyszę i czytam tutaj, życzę wszystkim tego samego 😊
Życzę Wam wszystkim, małym, większym i całkiem dużym-zdrowia. Z radością czytam o sukcesach żlobkowych oraz rozszerzaniu zdolności przez nasze dzieci 😊 Nie mogę uwierzyć jak suwaczki ciążowe gnają, coś musicie koło nich majstrować 😂
Mała Matylda, ostatnio o Was myślałam, chodząc po Twoim mieście zamieszkania, a moim pracy 😊 że powinnam obserwować osoby z dziećmi i/lub wózkami, bo to możesz być Ty 😂
Pozdrawiam, do następnego 😘Katy, Nina83, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Hej hej,
Wowka miło Cię tu widzieć 😊 Wszystkiego naj z okazji urodzin 🍰 Napisz coś więcej o synku, Skrzato zawsze zachwycał skillami 😉
U nas kiepsko, siedzę na zwolnieniu, bo Mała koszmarnie kaszle. Lekarka potwierdziła moje przypuszczenia, korona pierwszej piątki się przebija. Osłuchowo czysto. Przy ząbkowaniu żłobkowe wirusy mogą bardziej dawać w kość. Trzeba przetrwać jakoś.
Ale powiem Wam, że jak Mloda nie ogarniała łyżeczki i w drodze do buzi zawartość zawsze lądowała na ubraniu, tak kilka dni temu chwyciła łyżeczkę i kontrolowanie, bez obrotu zaczeła ładować jedzenie do paszczy. Szok!
Ewcia, gratuluje coreczki 😊
Grudniówki, Wy zaraz rodzicie! Ciekawe co u Ferminy się wykluje 😉Wowka lubi tę wiadomość
-
Woowka najlepszego ,ty zawsze przypominasz o tobie nie miał kto . Z prezentem to się nie przejmuj jak nie teraz to za miesiąc ,wpadaj do nas tu jest tyle wirusów że nie ma zmiłuj musisz się zarazić.
Wariancja ty nie strasz ja mam jeszcze masę czasu, tak sobie powtarzam zawsze jak widzę w jakiej ciemnej dziurze jestem a kalendarz z dnia na dzień chudszy o portfelu nie wspomnę nawet .
Gratulacje kolejnych ząbków ,już niedługo i będzie po problemie z ząbkowaniem potem to już tylko wróżka zębuszka będzie przychodzić . Ulka ma już wszystkie poza trójkami, nie ma ani jednej ani na górze ani na dole.Wowka lubi tę wiadomość
-
Wowka, jak miło Cię widzieć! Brak czasu doskonale rozumiem, sama zaglądam tutaj dzięki temu, że infekcja Zosi zatrzymała nas obie w domu.
Współczuję straty bliskiej osoby, podziwiam za siłę i radość widoczne w Twojej wiadomości.
Gratuluję kotka, Jano i Wito pod jednym dachem, ha😄
Przesyłam najlepsze życzenia urodzinowe, niech się zrealizuje Twoja własna wizja szczęścia😘, ze szczególnym uwzględnieniem upragnionych dwóch kresek 😊
Nadal tutaj pracujesz czy kiedyś pracowałaś? Jeśli to aktualne szkoda byłoby nie wykorzystać okazji jaką stwarza los😉
Majowa, mieszkam tuż pod Warszawą, przenieśliśmy się ze stolicy 3 lata temu🙂
Imię dla drugiej Kruszynki bardzo ładne, dobrze komponuje się też z Zuzią ☺️
Katy, a Wy już wybraliście imiona?
Dzisiaj identyfikuję się ze wszystkimi doświadczającym i konserwencji bolesnego ząbkowania. Chwilami mam ochotę wysokczyć przez okno. Wy tu piszecie o trójkach, piątkach, a Zofia ma w paszczy tylko jedynki i dwójki 🙈
Właśnie śpi na mnie, nie pamiętam kiedy poprzednio tak było. Po kilku nieudanych próbach odłożenia odpuściłam. Tylko kawy żal - stoi biedna w kuchni, nawet nie spróbowana, na pewno już zimna😓
Wariancja, zdrówka dla Darii! A nowej umiejętności gratuluję, to niesamowite gdy czasami tak nagle pojawia się nowy skil😊
Asix, sklonowałaś Stasia? Oba egzemplarze śliczne 😍MajowaMamusia, Wowka lubią tę wiadomość