Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, ja tak samo mysle, bo wczoraj juz bylo w porzadku, ale profilaktycznie zrobilam to badanie, a dla pewnosci pediatra kazal powtorzyc wiadomo, aby czegos nie przeoczyc. Wlasnie siedze w labie
Katy, 19 miesiecy to pikus w porownaniu do tego, jak mi twoja ciaza leci 😂
Ja zmieniam kacik malego, zamiast maty daje dywanik i zamowilam ten regal na zabawki z ikei. Dzisiaj ma wszystko przyjscKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMojego nie ma do tej pory, ale nic dziwnego bo tak jak przypuszczałam sprawa zawalona. Lekarka mi napisała, że zwolnienie nie zostało wysłane 😕 Niby ma to odkręcić i napisać sprostowanie do zus. Trzeba być nadgorliwym bo potem wychodzą tylko problemy. Ciekawe kiedy zadzwoniliby do mnie z pracy, że nie mają l4. Mam nadzieję, że faktycznie nie będę miała problemów przez to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 17:36
-
U nas pobyt 250zl teraz stały
I zarełko 6,50 za dzien
Piotruś jedzenie 7,50 ale przedszkole darmowe (do godz 12 ustawowo)
Bo po 12 chyba 1zl za godzinę, my jestesmy fizycznie 7:30-14:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 17:11
-
Jakbym przeliczala na kasę to by w domu siedzieli 🤣
I w brew pozorom-ja bym miała latwiej bez tego porannego wychodzenia i odbierania popoludniu 😉
Ale korzyści przeliczam inaczej choć nie jest łatwo
Jak z patryczkiem jest super tak mamy kryzys Piotrusia w najgorszym wydaniu..
Ale (tak tak nie do zrozumienia dla innych, ale...) ...ale Piotruś ma swoje pierwsze słowa 👏👏👏
Wasze pociechy mówią więcej, nadal czekam na zawolanie "mama "ale przedszkole korzyści daje
No i u nas taki miastowy sukces że otworzyli drugi klubik z dotacji czyli miasteczko ma łącznie 50 miejsc
Ten drugi jest w tym samym miejscu 😉 chyba była inna rekrutacja
Ale jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 20:17
Wowka lubi tę wiadomość
-
To my płacimy 220 zł opłaty stałej plus 4 zł wyżywienia za dzień. Ale stała opłata jest uzależniona jeszcze od liczby godzin i to co ja płacę to jest najniższa stawka, bo Mała jest 6 godzin tylko. Jakbym wróciła do pracy i musiałabym ją zostawiać na 10h, to placilibyśmy coś ok 400 zł + wyżywienie... A żłobek państwowy
Ale tak jak Kamcia pisze, gdybym miała przeliczać na kasę to też by siedziała w domu -
Pierwsze przebudzenie było aż do siadu 😉pociągnął mleczko i śpi dalej
Pozegnanie z lozeczkiem też było (łóżeczko awaryjnie jeszcze jest w salonie 🤣🤣)
Zobaczymy jak noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 07:03
Katy, Wowka, Berbecia, kattalinna, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość