Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBerbecia, ☹️ brak słów.. konowały!
Kamcia, faktycznie Małgosia cały Piotr 😍 cudne masz dzieci 💞
U mnie znów d.pa 😟 20 dostałam okres, który był obfity i trwał 5 dni... przedwczoraj w nocy obudził mnie ból brzucha, poleciałam do wc a tam potop 😱 znów okres! Leje się ze mnie 😭
Wiem, wiem.. już dawno miałam zrobić z sobą porządek 😧 17-go mam wizytę u mojej gin.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, wszystkie słodziaki! I jak dla mnie podobieństwo widać u całej trójki.
Berbecia, masakra, nie mam słów nawet...
Jangwa, ja miałam tak kiedyś na studiach przez chyba trzy, cztery cykle, okazało się, że miałam jakieś jazdy z prolaktyną prawdopodobnie od stresu. Ale do lekarza trzeba!
Kattalinna, chyba płaciłam w urzędzie, sto parę zł, ale nie pamiętam już dokładnie. Mi prawko w ogóle odebrał Tata, bo ja byłam za granicą a on ma chody w urzędzie i dostał info zaraz jak było gotowe, więc nie sprawdzałam nigdzie. 😉kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Berbecia, urocza jest! ❤️
Super, że się tak kreatywnie wyzywasz.
Pochwalę się tez, że dzwoniła moja zakaźnik i boreliozy nie ma, zgodnie z tym, co mówią badania. Niby widziałam, że wynik negatywny, ale lepiej to uslyszec od specjalisty.kamciaelcia, Nynka, Nina83, Berbecia, Katy, kattalinna, White Innocent, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Berbecia ależ ta twoja panna duża . Mnie się chyba tylko wydaje że moja to ciągle taka malutka.
Lekarz bez komentarza ,jak można nie zauważyć złamania na zdjęciu ,nic dziwnego że mały ci narzekał że go boli. Ale do szkoły chyba może chodzić ja pamiętam za moich czasów dzieci chodziły normalnie że złamana ręka ,mój brat nawet że złamanym obojczykiem chodził. Szkoda żeby mu przeszły mikołajki i inne imprezy grudniowe no i masa zaległości mu się zrobi.
Ulka to chyba modelka będzie ,pomijając wrodzony urok osobisty to ona uwielbia ciuchy i przebieranie. Dziś byliśmy w Lidlu i przejeżdżając obok stoisk z ubraniami wypatrzyła sobie buty jak dorwała nie było opcji zabrać,a że nie ma kozaczków zimowych to jej wzięłam ,dostała dziś też nowa kurtkę bo już Zima idzie to ja nosi cały dzień i oddać nie chce. Czasem przynosi ciuchy z szafy i każe się przebierać a jak nie to sama próbuje. Jedno jest pewne sporo będzie u nas szło na ciuchy, może to i dobrze że kolejny to chłopak bo tyłu kobiet nasz budżet muglby nie przetrwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 18:01
-
Pawojoszka no właśnie nie będzie chodził bo to prawa ręka a po drugie nikt odpowiedzialności za niego nie weźmie,niech go ktoś przewróci ja nie zamierzam mu śrubować ręki.
Kamcia albo w pap ciach albo kolegi.
Dziękuję za komplementy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 18:23
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny