Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie liczenie, jakie literki? Przedstawić się?? Proszę wszystkie trolle o zdjęcia z klanem 😂 (jak dobrze, że to ciągle grają 😉 )
Fermina, życzę szybkiego powrotu tylko już nie na sor a prawilną porodówkę! Współczuję skurczy tak długo... Ktg Ci robili? -
Kattalina ja to samo pomyslalam, mój to się może schować przy tych waszych liczeniach i literkach! Adaś jedynie jak się zapytam ile ma lat to pokazuje na palcach że dwa 😂 z mową u nas raczej szybko nie ruszy...ale powoli do przodu Fermina to pewnie już nie długo się zacznie, powodzenia
-
na wstepie napisze-ten post jest pisany ze skrzyżowanymi palcami i powtarzanymi słowami zaciagnietymi z białej magii(koleżanka w to wierzy) by nie zapeszyc
Malgosia? ANIOŁ
tylko ile to potrwa?ja mam nadzieje ze zawsze tak bedzie
aniołki tak naprawde kryja diabełków
taki mini Piotrus
nawet z urody dokładniej nieurody-jest tak samo brzydko-ładna jeśli rozumiecie o co chodzi?
je , śpi, je spi
odkąd jesteśmy tylko na mm (szkoda gadac jak do cycka sie odnosiła, mam nawet wyrzuty sumienia ze dziecko stresowałam cycem...ale tu już o tym nie pisze) w domu nie zapłakała (PIotr rok nie płakał), zaliczylismy 2 kąpiele-bez płaczu i marudzenia
ubieranie bez płaczu juz było w szpitalu
no ale takie szczescie jest tylko macierzyńskim mitem hahaKaty lubi tę wiadomość
-
Zycze sobie takiej Malgosi wlasnie 😂 Moze jak Kamil dawal popalic na poczatku to drugie bedzie grzeczne xd
Fermina, czekam na wiesci z niecierpliwoscia :p
Kamil od dawna na swiatlo mowil "kako", a wczoraj zaczal mowic "siato" i "plampa" 😂kattalinna lubi tę wiadomość
-
My nie mówimy
Ale za to wesoło od rana
Im bardziej mąż się śmiał (I podskakiwal)tym bardziej Patryk śmiechem się zanosil śmiechem A mama cierpiała od smiechu 🤣 kaszel i smiech po cc to trochę się czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 06:34
Berbecia, pawojoszka, Katy, J.S, wariancja, Wowka, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
U nas tylko keko ( mleko) jak chce coś do jedzenia tak to tylko mama ,tata ,cici na kota,co to? Ale z takim dziubkiem ślicznym ,liczenie i literki to odległa przyszłość .
Kamcia a jak ja mówiłam że Ula śpi całą noc to nikt mi nie wierzył, trochę może się zmienić po szóstym miesiącu bo dziecko czasem potrzebuje do karmienia w nocy ale to były pobudki tylko na jedzenie i dalej spać. Ale chwalenie to zawsze ryzykowna sprawa. -
Mamy naszą chwilę aktywności 🥰
I jak na pannę przystało-już dziubki ćwiczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 06:34
olciabos, Katy, J.S, jangwa_maua, wariancja, kattalinna, MajowaMamusia, Nynka, Berbecia, Wowka, Cola87, pawojoszka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie szalejcie z tym liczeniem i alfabetem, bo to forum 1.5 roczników, a nie kilkulatkow 😁
Kamcia, Małgosia kochana ❤ też poproszę takie spokojne dziecko. Kolejny raz jestem zdania, że dzieci na mm są po prostu najedzone, a przez to spokojne. Moja była najlepszym tego przykładem. Koleżanka niedawno urodziła,od szpitala jest na mm i mówi, że jej dziecko to oaza spokoju, je i śpi 3h i tak na okrągło. Najważniejsze, żeby była najedzona i spokojna, bo Ty dzięki temu też jesteś spokojna.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedstawianie sie?😳 Liczenie?😂😂 ja chyba przypadkiem forum pomylilam...
U nas wszystko jest ba (baran, banan, balon, pilka) bu to bulka, papa (w innej intonacji to kapkap deszczyk)itd i tylko ja to rozumiem😂
Kamcia Mania wyglada jak mini wersja Ciebie!😳
Fermina kciuki za Was!😊
Dobra też chce drugie takie....zaczynam sie starać, mąż nieświadomie też😀 tylko jak to zrobić jak zabezpieczenia nie stpsujemy a tu lipa....mam inofem pol opakowania może odpakuje??
Kto ze mna robi niespodzianke na sylwestra?😂
kamciaelcia, kattalinna, Fermina lubią tę wiadomość
-
Nynka, ja pilam regularnie inofem i szybko zaskoczylo, podobno super pecherzyki sa po nim. Pij!
Ja sie nie przylaczam, ale trzymam za wszystkie staraczki kciuki 😚
Majowa, a to akurat z tym mm u nas sie nie sprawdzilo, bo praktycznie ciagle byl na mm a darl jape wiecznie, niektore na piersi byly grzeczniejsze niz moj na mm 😄 -
Kamcia, to nie było za moich czasów 😉
Majowa, to nie jest kwestia rodzaju mleka tylko indywidualna. Moja na cycku się najadała i najada nadal. Teraz jak chora nic innego praktycznie nie je. Centyle w górze więc tego 😉
Cola,na urodziny pokazałam Bożence raz ile ma latek i od tego czasu pokazuje - mam się czym chwalić 😉 poza tym jak Filip Nynki: jedną sylabą czy "słowem" załatwia kilka rzeczy, tylko matka odróżnić umie 😉
Inofem piłam, mam jeszcze dużo... -
nick nieaktualnySłyszałam że są dzieci,które się najadają przy kp i śpią po 3h, ale nie widziałam😁 Od kogo bym nie słyszała to przy problemach z kp po przejściu na butelke dziecko zmienia się o 180 stopni. Mi położna też mówiła, że moja się najada i żebym nie wymyslała, jak zaczęłam dokarmiac i po cycu moja wypijała jeszcze minimum 60ml mm to wtedy zobaczyłam jak się najada.
Mm to nie złoty środek na wszystko,jak dziecko coś boli,ma kolki,albo potrzebuje bliskości to czy kp czy mm będzie drzeć pape.
Nynka powodzenia w staraniach. Mąż nie chce drugiego dziecka?
Dostałam dzisiaj telefon od cioci męża żebym już zakładała czapkę zimową Zuzi na spacer bo na cienką jest za zimno 😂 -
Nynka powodzenia;)
Kamil byl tylko kp i spal bardzo ladnie tylko, ze ze mna :p
Mi cos dzisiaj twardnial brzuch i pobolewal, mam nadzieje, ze to tylko skurcze przepowiadajace :p E ogole brzuch mi w ostatnich dniach tak wywalilo, ze zaczynam sie toczyć powoli...