X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie liczenie, jakie literki? Przedstawić się?? Proszę wszystkie trolle o zdjęcia z klanem 😂 (jak dobrze, że to ciągle grają 😉 )

Fermina, życzę szybkiego powrotu tylko już nie na sor a prawilną porodówkę! Współczuję skurczy tak długo... Ktg Ci robili?

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina ja to samo pomyslalam, mój to się może schować przy tych waszych liczeniach i literkach! Adaś jedynie jak się zapytam ile ma lat to pokazuje na palcach że dwa 😂 z mową u nas raczej szybko nie ruszy...ale powoli do przodu ;) Fermina to pewnie już nie długo się zacznie, powodzenia :)

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na wstepie napisze-ten post jest pisany ze skrzyżowanymi palcami i powtarzanymi słowami zaciagnietymi z białej magii(koleżanka w to wierzy) by nie zapeszyc
    Malgosia? ANIOŁ
    tylko ile to potrwa?ja mam nadzieje ze zawsze tak bedzie ;)
    aniołki tak naprawde kryja diabełków
    taki mini Piotrus
    nawet z urody :) dokładniej nieurody-jest tak samo brzydko-ładna XD XD XD jeśli rozumiecie o co chodzi?
    je , śpi, je spi
    odkąd jesteśmy tylko na mm (szkoda gadac jak do cycka sie odnosiła, mam nawet wyrzuty sumienia ze dziecko stresowałam cycem...ale tu już o tym nie pisze) w domu nie zapłakała (PIotr rok nie płakał), zaliczylismy 2 kąpiele-bez płaczu i marudzenia
    ubieranie bez płaczu juz było w szpitalu

no ale takie szczescie jest tylko macierzyńskim mitem haha

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze sobie takiej Malgosi wlasnie 😂 Moze jak Kamil dawal popalic na poczatku to drugie bedzie grzeczne xd

Fermina, czekam na wiesci z niecierpliwoscia :p

Kamil od dawna na swiatlo mowil "kako", a wczoraj zaczal mowic "siato" i "plampa" 😂

kattalinna lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kołaj na tapecie. Tj mikolaj 😄, na ketchup mówi kapa 😂😂

Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • Katy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kapa to kanapa 😂

kattalinna lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mówimy
    Ale za to wesoło od rana
    Im bardziej mąż się śmiał (I podskakiwal)tym bardziej Patryk śmiechem się zanosil śmiechem A mama cierpiała od smiechu 🤣 kaszel i smiech po cc to trochę się czuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 06:34

Berbecia, pawojoszka, Katy, J.S, wariancja, Wowka, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w kółko "am" 😂

Nynka lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak
    am
    jedno jedyne i ciagle w uzyciu XD

jangwa_maua lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tylko keko ( mleko) jak chce coś do jedzenia tak to tylko mama ,tata ,cici na kota,co to? Ale z takim dziubkiem ślicznym ,liczenie i literki to odległa przyszłość .

Kamcia a jak ja mówiłam że Ula śpi całą noc to nikt mi nie wierzył, trochę może się zmienić po szóstym miesiącu bo dziecko czasem potrzebuje do karmienia w nocy ale to były pobudki tylko na jedzenie i dalej spać. Ale chwalenie to zawsze ryzykowna sprawa.

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy naszą chwilę aktywności 🥰
    I jak na pannę przystało-już dziubki ćwiczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 06:34

olciabos, Katy, J.S, jangwa_maua, wariancja, kattalinna, MajowaMamusia, Nynka, Berbecia, Wowka, Cola87, pawojoszka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, super z alfabetem! U nas jak widzi np gazete to mowi wszystkie, ktore zna 😂

Kamcia cudowna malenka ❤️❤️❤️❤️❤️

U nas duzo mowi, wszystko powtarza jak papuga.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie szalejcie z tym liczeniem i alfabetem, bo to forum 1.5 roczników, a nie kilkulatkow 😁

Kamcia, Małgosia kochana ❤ też poproszę takie spokojne dziecko. Kolejny raz jestem zdania, że dzieci na mm są po prostu najedzone, a przez to spokojne. Moja była najlepszym tego przykładem. Koleżanka niedawno urodziła,od szpitala jest na mm i mówi, że jej dziecko to oaza spokoju, je i śpi 3h i tak na okrągło. Najważniejsze, żeby była najedzona i spokojna, bo Ty dzięki temu też jesteś spokojna.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedstawianie sie?😳 Liczenie?😂😂 ja chyba przypadkiem forum pomylilam...
    U nas wszystko jest ba (baran, banan, balon, pilka) bu to bulka, papa (w innej intonacji to kapkap deszczyk)itd i tylko ja to rozumiem😂

Kamcia Mania wyglada jak mini wersja Ciebie!😳

Fermina kciuki za Was!😊

Dobra też chce drugie takie....zaczynam sie starać, mąż nieświadomie też😀 tylko jak to zrobić jak zabezpieczenia nie stpsujemy a tu lipa....mam inofem pol opakowania może odpakuje??
    Kto ze mna robi niespodzianke na sylwestra?😂

kamciaelcia, kattalinna, Fermina lubią tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, ja pilam regularnie inofem i szybko zaskoczylo, podobno super pecherzyki sa po nim. Pij!
    Ja sie nie przylaczam, ale trzymam za wszystkie staraczki kciuki 😚

Majowa, a to akurat z tym mm u nas sie nie sprawdzilo, bo praktycznie ciagle byl na mm a darl jape wiecznie, niektore na piersi byly grzeczniejsze niz moj na mm 😄

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to u nas mama w roznej intonacji
    a szczególnie mama do taty i do dydusia, na pewno nie do mamy XD

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rejestrowałyscie(urodzenie dziecka) swoich online?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, to nie było za moich czasów 😉

Majowa, to nie jest kwestia rodzaju mleka tylko indywidualna. Moja na cycku się najadała i najada nadal. Teraz jak chora nic innego praktycznie nie je. Centyle w górze więc tego 😉

Cola,na urodziny pokazałam Bożence raz ile ma latek i od tego czasu pokazuje - mam się czym chwalić 😉 poza tym jak Filip Nynki: jedną sylabą czy "słowem" załatwia kilka rzeczy, tylko matka odróżnić umie 😉

Inofem piłam, mam jeszcze dużo...

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam że są dzieci,które się najadają przy kp i śpią po 3h, ale nie widziałam😁 Od kogo bym nie słyszała to przy problemach z kp po przejściu na butelke dziecko zmienia się o 180 stopni. Mi położna też mówiła, że moja się najada i żebym nie wymyslała, jak zaczęłam dokarmiac i po cycu moja wypijała jeszcze minimum 60ml mm to wtedy zobaczyłam jak się najada.

Mm to nie złoty środek na wszystko,jak dziecko coś boli,ma kolki,albo potrzebuje bliskości to czy kp czy mm będzie drzeć pape.

Nynka powodzenia w staraniach. Mąż nie chce drugiego dziecka?

Dostałam dzisiaj telefon od cioci męża żebym już zakładała czapkę zimową Zuzi na spacer bo na cienką jest za zimno 😂

• Katy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka powodzenia;)

Kamil byl tylko kp i spal bardzo ladnie tylko, ze ze mna :p

Mi cos dzisiaj twardnial brzuch i pobolewal, mam nadzieje, ze to tylko skurcze przepowiadajace :p E ogole brzuch mi w ostatnich dniach tak wywalilo, ze zaczynam sie toczyć powoli...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
‹‹ 2659 2660 2661 2662 2663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ