Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Chopinistka i ja trzymam kciuki!!
Katka ja od dawna zaczytuje się w kruminalach, zaczęłam od skandynawskich, mankell, nesbo, lackberg, teraz też czytam polskie kryminały np Bonda czy puzynska - to takie dosyć znane.
Wiele młodych mam zajmuje się też robotkami różnymi: robieniem na drutach, szyciem na maszynie cxy szydełkowaniem, może coś w tym kierunku? W razie "wu" chętnie pomogę, coś tam się orientuję w tych tematach.
Jestwm pewna, że coś dla siebie znajdziesz na ten wolny czasJagna15.04.2018
-
Witam nowe majóweczki w naszym skromnym gronie
Szybko lecą te strony, nie wchodziłam tylko kilka godzin, a tu już +3
Katka, dziewczyny dobrze mówią, na nudę - książki, jakieś gazety itd, ja wczoraj kupiłam sobie "Będę mamą"To takie fajne
Angel1988 wrote:Hej... Witam wszystkie nowe mamusie i trzymam za wszystkich mocno kciuki... Ja na wizycie też miałam narazie widoczny tylko pęcherzyk ciążowy nie całe 2mm i ciałko żółte na jajniku ( czy jakoś tak)... Lekarz stwierdzil, że to bardzo wczesna ciąża... Młodsza niż wychodziła z ostatniej miesiączki bo miałam bardzo długie cykle 36-39 dni... Tak że dziewczyny nie martwcie się zobaczymy swoje bąbelki w swoim czasie
ja mam wizytę 22.09 i wtedy mam nadzieję że już zobaczę bijace serduszko
Ja mam wizytę na 18.09, więc będę już w 7t5d i musi być już serduszkoMój T. nie może sie doczekać już, bardziej przeżywa ode mnie
Zaczynam 6 tydzień
chopinistka trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 07:37
s1985 lubi tę wiadomość
-
Feeva wrote:Jakich zakupach?
Żebyś się tylko nie ważyła dźwigać!
Więc dziewczyny trzeba się oszczędzać !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 08:55
-
Feeva wrote:Nie dźwigajcie bo nie można
Zatrudnijcie tragarzy (mężów), tak jak ja
Wczoraj to się aż przestraszyłam, tak mnie zaczęło boleć..
A jak dzisiaj wasze samopoczucie?
Ja bym najchętniej spała, taka pogoda..
Jeszcze do tego te mdłości, aż mam stracha przed jedzeniem...żeby nie przytulać się do muszli:) -
Moje samopoczucie błaga o pomstę do nieba.
Tylko bym spała, męczą mnie mdłości (cały dzień), chodzę wkur..., nic mi się nie chce. Jeszcze ten czas w pracy tak wolno leci
chopinistka lubi tę wiadomość
-
Feeva wrote:Moje samopoczucie błaga o pomstę do nieba.
Tylko bym spała, męczą mnie mdłości (cały dzień), chodzę wkur..., nic mi się nie chce. Jeszcze ten czas w pracy tak wolno leci
Czuję się dokładnie tak samo. I jeszcze stres przed dzisiejszym usg... Chcę wrócić do domu -
Feeva wrote:Moje samopoczucie błaga o pomstę do nieba.
Mój M nie wie o co mi chodzi, w sumie też nie wiem o co mi chodzi)))
Ja siedzę w domu z chorą córką... -
Feeva wrote:chopinistka nie stresuj się, będzie dobrze
Dawaj znać po wizycie co i jak!
nodemo ja płaczliwa nie jestem, ale rozszarpałabym wszystkich i wszystko
Też mam czasami ochotę kogoś rozszarpać,ale dzisiaj już o 6 rano płakałam
Teraz mi troszkę przeszło..ale humor mam strasznie negatywny.
Chce mi się spać a nie mam takiej możliwości..wypiłam ciepłe kakao może mi poprawi nastrój
Ogólnie to mam strasznie ochote na ostreWczoraj łyżką jadłam musztardę
Najgorzej,że coraz częśćiej się witam z wc -
ja rano wstałam o 5 zrobić śniadanie dla jaśnie Pana i jak tylko wróciłam do łóżka tak mną zaczęło szarpać ze nie wiedziałam czy do łazienki dobiegne. teraz już lepiej trochę, przeszłam się po bułeczki dla młodej na śniadanie i świeże powietrze dobrze mi zrobiloNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Fatalita - Coben własnie u mnei w kolejce czeka na półce
a tyle jeszcze książęk mam nieprzeczytanych o rany... czekają
najlepiej czyta mi się tuz przed snem, po kilka stron a po tygodniu nie wiadomo jak i książka przeczytana
Ojj z tym dźwiganiem to u mnie ciężkoSynek często jeszcze domaga się przytulania, często też sytuacja wymaga po prostu żebym go gdzieś przeniosła, podniosła itd. Na pewno to podnoszenie zminimalizuję,ale na pewno nie do zera...
Piszecie o humorach - ja wczoraj zupełnie bez powodu chodziłam zła jak osa, kto wie, może hormony robią swoje....
lena77 jeśli chcesz wrzucić suwaczek do swoejgo profilu, to musisz wejść na górze w ustawienia i tam jest taka karta "społecznoość" i w neij pole podpis czy jakoś tak. W to pole kopiujesz nie link z wyszukiwarki a tekst z pola BBcodeJagna15.04.2018
-
nodemo, mysiamarysia hormony, hormony... Wkurza mnie byle co
Wczoraj płakać mi się chciało, że muszę siedzieć w robocie
We łbie mi się kręci przed tym komputerem i literki mi się rozmazują. Do tego siedzę zielona cały czas. Jest coraz gorzej z tymi mdłościami
MysiaMarysia wiadomo, dziecku czułości nie można odmawiać, ale też trzeba brać pod uwagę to drugie dzieciątko i się za bardzo nie przeciążać
Jeśli chodzi o zachcianki to póki co nie mam jakoś wybitnie na nic ochoty... -
Dokładnie Feeva, trzeba znaleźć jakiś złoty środek, dzisiaj jednak sama dałam "d..." bo musiałam auto odstawić do warsztatu i zapomniałam wózka zabrac do bagażnika. Od mechanika do domu 2 km. mój dwulatek niestety nie przejdzie takiego dystansu... tzn może i przejdzie, ale zależało mi na czasie - chcąc nie chcąc część drogi niosłam go po prostu. Tak więc muszę się zmobilizować i dbać o to, zeby takich sytuaci było jak najmniejJagna
15.04.2018