Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania40 wrote:Ja zaczęłam luteinę dopochwowo brać od jakiś 4 dni ze względu na twardnienie brzucha gin mi przepisał. Tak, jest więcej wydzieliny , wg mnie po prostu wypływa ta luteina też … 🤷♀️
O to witam w grupie, dobrze wiedzieć że nie jestem sama z tym. Ale nie powiem, czuję mega różnice i ta luteina faktycznie pomaga. 😊 -
IWish wrote:Cześć wszystkim. 😁 Postanowiłam do Was dołączyć. 🙃 Mam termin na 12.05.25. Mam 32 lata, to moja pierwsza ciąża i nie ukrywam, że jestem tym wszystkim troszeczkę przerażona. 1 trymestr minął wspaniale, praktycznie bez żadnych objawów, od niedawna zaczynam dopiero czuć, że jestem w ciąży. 😂
Hej! 🙋♀️
Mamy ten sam termin 😊
Wiem co czujesz, ja zaczynam też się toczyć, plus czuję kopniaki 😃 -
Sylwia_chytrusek wrote:IWish witaj 😊 płeć już znana?
Mary2094, Isabella16, Ania40, juszka_ lubią tę wiadomość
-
Mary2094 wrote:Może być że przez pełen pęcherz brzuch Ci stwardniał. Ja tak mam jak się za bardzo przeciągnę z siusianiem. Ale fakt luteina mi teraz faktycznie bardzo pomaga, mniej mi się stawia już podbrzusze i nie muszę brać no spy. Więc jakby częściej zaczął się brzuch spinać to polecam też luteinę
-
Mary2094 wrote:Hej! 🙋♀️
Mamy ten sam termin 😊
Wiem co czujesz, ja zaczynam też się toczyć, plus czuję kopniaki 😃 -
Ja póki co mam 3 kg na plusie, a dzidzia całkiem spora jak na ten tydzień bo prawie 400g 🫣trochę mnie to przeraża, ale zawsze z wymiarów wychodzi że jest około tydzien starsza 🤭
IWish witamy! 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:51
2cs
13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki
-
Mary2094 wrote:O to witam w grupie, dobrze wiedzieć że nie jestem sama z tym. Ale nie powiem, czuję mega różnice i ta luteina faktycznie pomaga. 😊
Mój gin twierdzi,żeby nie brać no-spy ani magnezu tylko właśnie luteinę.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:34
-
aganieszkam wrote:Ja mam od 3 dni problem z biegunką, nie wiem od czego 🫣 w sumie od poniedziałku mnie jelita bolą 🙄 chyba dziś odstawie magnez i zobaczę czy to przyczyna...
A jaki magnez bierzesz? Bo jesli cytrynian, to po wiekszej dawce moze wystapic biegunka. Moze zamien na glicynian i zobacz, czy bedzie lepiej 😀
-
a ja znowu miałam mini plamienie. Mini bo tylko odrobinkę na papierze toaletowym, ale zawsze mnie to stresuje wiecie jaka może być przyczyna?
Szyjka zamknięta 33mm, usg w porządku, łożysko na tylnej ścianie, brak infekcji bakteryjnej (wymaz wykazał „tylko” gbs). Chyba też poproszę gina o luteinę żeby się czuć bezpieczniej:(
Zastanawiam się co macie na myśli pisząc o stawianiu się brzucha albo o twardnieniu bo ja chyba nic takiego nie odczuwam. Ale kopniaki to prawie bez przerwy 🫣
Część IWish, zostań z nami, w kupie raźniej gratulujemy chłopaczka🩵 kilogramami to się będziemy martwić po porodzie😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:57
💁🏼♀️32 💁🏻♂️36 🐶8
05.2024 cb
10.09.2024 ⏸️
07.11.2024: usg prenatalne (idealne), crl 6cm, fhr 153
07.11.2024 nifty pro: niskie ryzyka i 🩷
ptp 19.05.2025 🤰🏼 -
Ja biorę cyclogest od samego początku i też cały czas czuje mokro. Wyjście bez wkładki jest niemożliwe. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła go w końcu odstawić bo wszystko jest w porządku.
Dziewczyny jaki polecacie materac do łóżeczka?
Łóżeczka i komoda zamówione tylko zastanawiam się czy może doświadczone mamusie coś polecają? 🤗 -