Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
No to może takie z allegro dadzą radę..Fenix mi też się takie rzuciły w oczy dzisiaj jak przeglądałam:)
Lexia gratuluję zapału:)👱♀️33 👱♂️34
Starania od 11.2022
05.2023💔 11tc
03.2024💔 8tc
diagnoza: zespół anyfosfolipidowy, PAI-1 homo, dodatnie ANA4, niedoczynność tarczycy i ŁZS
zalecenie: Encorton, Acard & heparyna, euthyrox, Duphaston, besins
09.09.24 ⏸️ Beta 20.7 🌱 zostań z nami Dzidziolku!
11.09 beta 63.7! prog 23.4
13.09 beta149:)
26.09 0.33CRL i ❤️126/min💪
08.10 1.29 CRL I ❤️171/min
18.10 2.36 żelusia🐻
31.10 4.7 CRL pimpusia
13.11 6.8 CRL 🧬zdrowego dzdziusia
20.11 8.5 cm 💙/ 12.12 176gram/ 23.12 277g/09.01 439g/22.01 563g
-
Piękne dziewczyny naklejki i lampka😍 ja jeszcze się nie zdecydowałam ale tak już trochę zaczynam czuć zajaranie wyprawka kiedy ja ruszyłam☺️
Może ktoś poleci piękną karuzelę?
AsiaF jak mąż po operacji? Jak Ty się trzymasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 08:35
AsiaF lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, fajne brzuszki. Mój jest jakoś pomiędzy jednym, a drugim
Tapety też piękne! Asia, ja miałam podobny motyw na ścianie, ale malowałam sama, jak córka miała się urodzić Byłam bardzo zadowolona z efektu, ale mojemu M chyba nie bardzo się podobało, bo po 3 latach zrobił niespodziankę- remont pokoju
Ja mam zamiar kompletować wyprawkę po naszym ślubie, który odbędzie się 21 lutego. U mnie dosyć skopiowana sytuacja rodzinna, bo pierwszy syn jest z mojego poprzedniego związku. Ale teraz przy drugim wspólnym dziecku zdecydowaliśmy się na skromny ślub. Więc jak minie cały szał z przygotowaniami to wezmę się za wyprawkę. Na szczęście fajny sklep z fotelikami mam pod domem Mam nadzieję, że tam coś mi dobiorą. Najbardziej mnie martwi jak 3 foteliki zmieszczą się na kanapie z tyłu.Ania40, MaAnia, Sylwia_chytrusek, pp2018, Soleil_, Mimblanee, Kulcia lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:Dziewczyny, fajne brzuszki. Mój jest jakoś pomiędzy jednym, a drugim
Tapety też piękne! Asia, ja miałam podobny motyw na ścianie, ale malowałam sama, jak córka miała się urodzić Byłam bardzo zadowolona z efektu, ale mojemu M chyba nie bardzo się podobało, bo po 3 latach zrobił niespodziankę- remont pokoju
Ja mam zamiar kompletować wyprawkę po naszym ślubie, który odbędzie się 21 lutego. U mnie dosyć skopiowana sytuacja rodzinna, bo pierwszy syn jest z mojego poprzedniego związku. Ale teraz przy drugim wspólnym dziecku zdecydowaliśmy się na skromny ślub. Więc jak minie cały szał z przygotowaniami to wezmę się za wyprawkę. Na szczęście fajny sklep z fotelikami mam pod domem Mam nadzieję, że tam coś mi dobiorą. Najbardziej mnie martwi jak 3 foteliki zmieszczą się na kanapie z tyłu.
Czekamy na Synka 💙
26dpt USG jest ❤️
20dpt-2mm zarodek 😍
Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
24.08.2024- transfer 4BB (❄️3BB)
---
Krzyś 26.07.21(36+4tc)💙
Madzia 13.12.19 (40+1tc)💓
21dpt USG- 2,5mm szczęścia♥️
Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
23dpt jest ♥️
Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
01.2019r. Laparoskopia - niedrożne jajowody
Starania od 10.2016r. -
Hej, nie wiem czy któraś z Was mnie pamięta.
Poroniłam na początku listopada. 💔
Chciałabym się Wam pochwalić, że w sobotę poraź kolejny zobaczyłam dwie kreseczki. ❤️
Trzymajcie proszę kciuki aby tym razem poszło wszystko dobrze i w październiku będę mogła dołączyć do grona szczęśliwych mam 🙏Loka, AsiaF, Ania40, MaAnia, Suomi, HolyFantasia, Agats, Marcycha, Lolitka, PonyShake, juszka_, Nalli, Mary2094, Karo_97, Sylwia_chytrusek, Lola93, FENIX87, Asia2121, Haumea, pp2018, Soleil_, aganieszkam, Mimblanee, Kulcia, Mervee, Cami Cami lubią tę wiadomość
-
MaAnia wrote:
AsiaF jak mąż po operacji? Jak Ty się trzymasz?
Dziękuję Kochana za pamięć i pytania 🫶🏻. Mąż wczoraj po operacji tylko napisał że jest po, że raczej dobrze wszystko i idzie spać, późnej już trochę odsapnął i zeszła narkoza więc chwile porozmawialiśmy przez telefon, ulżyło mi bardzo. Dziś za to młody Bóg, już mógł wstać, się przebrać w swoją piżamę, nawet sam do toalety mógł iść i czuje się super. No i jutro już wychodzi 🎉.
Mnie za to mimo że miałam wrażenie (chyba tylko i wyłącznie wrażenie) jakoś mocno nerwy itp nie trzymały to śniło mi się poronienie.. aż sprawdzałam w nocy czy nie ma krwi.. I późnej jakaś reanimacja ale nie pamiętam kogo.. moze to i lepiej.. a dziś chyba ze mnie to schodzi i mam płaczliwy humor od samego rana.. jednak te emocje głęboko w nas siedzą i kiedy trzeba to trzymamy się w ryzach.. a jak już jest lekki luz to wszystko puszcza 😕..ale jest dobrze, wypłacze co muszę hehehe i będzie jeszcze lepiej 😵💫🙈. Cieszę się że tak szybko i fachowo zadziałali z operacją mimo że baba na sorze nie chciała go nawet przyjąć tylko kazała iść do lekarza rodzinnego.MaAnia, Suomi, Loka, pp2018, FENIX87, aganieszkam, Mimblanee lubią tę wiadomość
-
Hej,
Właśnie ostatnio się zastanawiałam jak przewozić trójkę dzieciaków i jak tu jechać na jakieś wakacje autem czy coś… to naprawdę jest wyprawa, w moim suvie sobie tego nie wyobrażam 😂😂😂
Agaga94 ♥️♥️♥️ cudowna wiadomość! Gratulujemy mocno trzymam kciuki, teraz wszystko już będzie pięknie! Na kiedy masz termin? -
Loka wrote:
Agaga94 ♥️♥️♥️ cudowna wiadomość! Gratulujemy mocno trzymam kciuki, teraz wszystko już będzie pięknie! Na kiedy masz termin?
Termin z miesiączki to 10 października.
Pierwszą wizytę mam 12/02.Loka, Mary2094, Sylwia_chytrusek, aganieszkam, Mimblanee lubią tę wiadomość
-
No i dziś mam równo 100 dni do ptp 🎉😍 taka mała studniówka heheh, jutro pewnie ta ekscytacja zamieni się w przerażenie jak zobaczę że już tylko 99 dni zostało 🤣..
Ania40, MaAnia, Agats, Lexia, Mary2094, Sylwia_chytrusek, pp2018, Loka, FENIX87, Mimblanee lubią tę wiadomość
-
Agaga94 wrote:Hej, nie wiem czy któraś z Was mnie pamięta.
Poroniłam na początku listopada. 💔
Chciałabym się Wam pochwalić, że w sobotę poraź kolejny zobaczyłam dwie kreseczki. ❤️
Trzymajcie proszę kciuki aby tym razem poszło wszystko dobrze i w październiku będę mogła dołączyć do grona szczęśliwych mam 🙏
Gratulacje, cudne wieści! bądź dobrej myśli ✊🏻🍀🫶🏻 wszystko będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 09:34
-
AsiaF a tak te emocje na pewno muszą zejść także daj sobie pochlipac, na koszmary wogle nie zwracaj uwagi bo to też efekt stresu a mąż zaraz wróci pełen energii😎
Ja przegapiłam moją 100dniowke przez te zmiany terminu cc ale ekscytacja już jest że to już 3 trymestr za dosłownie kilka dni🥰🤩
Agaga94 ogromne kciuki za Ciebie i kropka, teraz będziesz wszystko dobrze tajgo z całego serca Ci życzę❤️
Mamy trójki maluchów u Was to faktycznie wyzwanie pomieścić towarzystwo 😊 moje bez fotelików już dawno😜
AsiaF, aganieszkam lubią tę wiadomość
-
MaAnia wrote:AsiaF a tak te emocje na pewno muszą zejść także daj sobie pochlipac, na koszmary wogle nie zwracaj uwagi bo to też efekt stresu a mąż zaraz wróci pełen energii😎
Ja przegapiłam moją 100dniowke przez te zmiany terminu cc ale ekscytacja już jest że to już 3 trymestr za dosłownie kilka dni🥰🤩
Apropo karuzeli o ktore wyżej pytałaś to mi sie bardzo podobają tego typu
https://mamaville.pl/karuzelki-pozytywki-412?_gl=1*wwmcwn*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAneK8BhAVEiwAoy2HYeOv2aEaD9eHGeKoJOFyZ6C1S7Uth6TTt_IlODVOQISRKSBZej-MVRoCyAoQAvD_BwE
Co prawda nie należą do najtańszych...ale są przepiękne, w ogóle motyw zwierząt leśnych jest przecudny 😍 ehh no większość tam jest mega ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 09:57
MaAnia lubi tę wiadomość
-
Agats wrote:Ja też dziś 100 dni! A kiedy ten trzeci trymestr? Od 28+0 wg rozpiski któreś z Was, która sobie zapisałam czy nie już 27+1 się kwalifikuje?
Gratuluję! 🥳
Mi jedna aplikacja liczy III trymestr od 27+0, a w drugiej wskoczę w niego dopiero 28+0 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 09:59
♀️ '93 (31 lat)
AMH 2.61
wyniki w normie
♂️ '89 (35 lat)
bardzo niska liczebność i koncentracja plemników
genetyka ok👍
03.06.2024 - kwalifikacja do in vitro ICSI
24.07 - start stymulacji (z torbielą czynnościową 18 mm)
02.08 - punkcja 💉 pobrano 13 🥚, dojrzałych 12 🥚
- wszystkie poszły do zapłodnienia 🤞
zarodki 5 doba: ❄❄❄
07.08 - transfer ET 4.1.1 🌺
7 dpt - beta 3,4 mlU
9 dpt - beta 13,6 mlU
12 dpt - beta 54,4 mlU
14 dpt - beta 161,7 mlU
20 dpt - beta 1490 mlU
26 dpt - beta 6631 mlU CRL 3.3 mm, jest ❤
13+3 I USG prenatalne: CRL 6.3 cm ❤ ryzyka b. niskie, chłopiec 😊💙
21+3 II USG prenatalne: 380g, wszystko w normie 🤗
-
Agats wrote:Ja też dziś 100 dni! A kiedy ten trzeci trymestr? Od 28+0 wg rozpiski któreś z Was, która sobie zapisałam czy nie już 27+1 się kwalifikuje?
service net uploads
-
III. trymestr to skończony 28tc. Czyli 28+0 👌🏼
Asia2121 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
No dobra, to jeszcze 2 tygodnie z haczykiem dopytuje bo psychicznie wtedy mam nadzieję poczuje luz i pozwolę sobie już również na kupowanie tych wszystkich pięknych rzeczy do wyprawki bo póki co jedynie zapisuje. Ale już niedługo
AsiaF, pp2018 lubią tę wiadomość
A- 34lata
M ur. 18.03.2020
16.12- potwierdzony 💙 Kuba -
Dzień dobry
AsiaF, super, że mąż się dobrze czuje. Ty go pilnuj, żeby za bardzo nie fikał, bo jednak jest po operacji 😅.
Gratulacje z powodu studniówki (dla Agats też ).
Nieźle, jak te brzuszki potrafią się różnić. Ja mam raczej większy, więc jak patrzę na te mniejsze, to się zawsze zastanawiam, jakim cudem tam w środku chowają się dzieciaczki 😂.
Agaga94, gratulacje i trzymam kciuki 🤞
Co do trzeciego trymestru, to chyba arbitralnie sobie każdy wymyśla. Jakby podzielić 280 dni na trzy równe części i na tej podstawie stwierdzać, kiedy się zaczyna, to wychodzi jakoś 26+5.
Jakim cudem już niektóre z Was są już w trzecim trymestrze??? Jak to szybko leci.
Piękne pokoiki. Ja nie mam smykałki do takich rzeczy, miewam jakieś wizje w głowie, a potem w praktyce wychodzi niekoniecznie tak, jak myślałam 😅. Pewnie pójdziemy w coś prostego i zachowawczego z tego powodu.AsiaF, Agats lubią tę wiadomość
-
Agats wrote:No dobra, to jeszcze 2 tygodnie z haczykiem dopytuje bo psychicznie wtedy mam nadzieję poczuje luz i pozwolę sobie już również na kupowanie tych wszystkich pięknych rzeczy do wyprawki bo póki co jedynie zapisuje. Ale już niedługo
Lolitka, Agats, Mimblanee lubią tę wiadomość
-
aganieszkam wrote:U córki w pokoju mam takie naklejki:
https://allegro.pl/oferta/naklejki-scienne-kroliczki-balony-dla-dzieci-150-3-9449631404
Bardzo łatwe do przyklejenia, ja je sama naklejałam 2 lata temu i nic się z nimi nie dzieje. Boję się ich odklejania jak będziemy przemalowywać pokój 🫣 ale cudnie wyglądają na ścianie 😍 i mają mnóstwo wzorów do wyboru.
A lampkę na ścianie ma taką:
https://allegro.pl/oferta/lampka-balon-z-imieniem-motylki-kolory-do-wyboru-nocna-led-sieciowe-pilot-15283663571
Akurat lampkę też mam w ulubionych bo w sypialni nie mam gdzie zrobić takiego kącika, akurat tam gdzie wisi lustro idealne bym miała miejsce aby powiesić lampkę więc sobie ściągnę lustro i dam chociaż lampkę