🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim!
Wiolami wrote:Wzdeciowo -zaparciowy oj tak , a od wczoraj co zjem to jeszcze żołądek i wypycha.
Mam 2 kg na plusie od początku ciąży.Sam brzuch w dole czuję taki trochę inny jest twardszy.
Ręka do giory,komu wyskakują cuda na twarzy? Ja od tygodnia mam codziennie nowego gościa na twarzy 🫣 małe bo małe , ale białe dziady są 🫢
Ja tych cud miałam najwięcej między 6+0, a 7+6. Czerwone gule na brodzie, teraz zostały mi zwiększone ilości zaskórników otwartych też na brodzie i przetłuszczająca się szybciej skóra.
Zrobiłam bebe rzecz, zrezygnowałam z SPF ale jak z niego zrezygnowałam, to mniej mi się wszystko zapycha.Wiolami lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia i powodzenia na wizytach 😉
Ja jeszcze ponad tydzień do następnej wizyty, a już mnie nosi 😅
I muszę się zorientować które badanie genetyczne zrobić, z mężem postanowiliśmy że zrobimy ale nie wiem czy Panaroma, Sanco czy NIFTY 🤔. Może jeszcze lekarza na wizycie podpytam co myśli.
-
kitka_ wrote:mam podobnie, w sensie jak się dowiem to będę się tak samo cieszyć z dziewczynki jak i z chłopca. Teściowa się dziś pytała, kiedy to będzie wiadomo, a mi obojętne, byleby właśnie zdrowe było 🙂🥹
a jak mówimy o przeczuciach, to ja czuję chłopca
Czy my widziałyśmy się na miesięcznych wątkach? 🙂kitka_ lubi tę wiadomość
-
IT_Girl wrote:Miłego dnia i powodzenia na wizytach 😉
Ja jeszcze ponad tydzień do następnej wizyty, a już mnie nosi 😅
I muszę się zorientować które badanie genetyczne zrobić, z mężem postanowiliśmy że zrobimy ale nie wiem czy Panaroma, Sanco czy NIFTY 🤔. Może jeszcze lekarza na wizycie podpytam co myśli..
Btw. Czy macie uczucie zakwasów w plecach w brzuchu mimo braku ćwiczeń? 😅 to jest objaw, którego nie spodziewałam się 😆.Scandi-B lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj rano nie mogłam się zebrać do pracy, bo miałam długo nudności. Chyba tak zareagowałam na powrót do pracy po zwolnieniu z powodu przeziębienia
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!Firest lubi tę wiadomość
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty!! 🤞🤞
Firest, Wiolami lubią tę wiadomość
Starania na luźno od 01.2023, świadome starania od 06.2024
31👩 33🧔
◽ kariotypy, MUCHa, biopsja ✅
◽ Homocysteina 10,51 (09.24); 8,26 (12.24); 4,11 (02.25)
◽ AMH 0,56 (11.24)
◽ KIR Bx (mąż HLA C1):
+ 2DS1, 2DS5, 3DS1
- 2DS2, 2DS3
◽ Adenomioza
◽ immunologia rozjechana
📅 11.2024 Bocian Szczecin
◽04-21.01.25 stymulacja Menopur + Orgalutran - 🥚3->3 MII: ❄️ 4AA i i 3BB
20.02.25 - FET - beta<2,3 ❌
24.03.25 - FET - beta<2,3 ❌
◽02-17.05.25 stymulacja Menopur + Bemfola + Orgalutran - 🥚7->2 MII:❄️4AB
22.05, 20.06, 17.07 diphereline i hydroxy
13.08.25 - FET - Encorton, Acard, Prograf, Accofil
5dpt ⏸️, 6dpt 31, 8dpt 57,4, 10dpt 122, 14dpt 527, 21dpt 7274, 27dpt CRL 0,41 i❤️
18.10 nifty pro - zdrowa dziewczynka 🩷
⏳22.10 prenatalne
-
Hej dziewczyny u mnie chyba organizm się wystraszył lekarza bo miałam iść a rano wstaje a kaszlu prawie nie mam i katar jakby ustępował, chrypa została i katar ale kaszel odpuścił, praktycznie nie mam, aż byłam w szoku. Ale saszetkę prenalen wczoraj jeszcze dołożyłam i od piątku syrop prenalen i może coś zaczęło działać 😁
Ania 93 lubi tę wiadomość
-
Mam takie pytanko, może głupie ale chciałabym zapytać czy tylko ja chcę się za to zabrać w tej ciąży czy któraś z Was myła Teraz okna lub zamierza myć? Zawsze mi ktoś pomagał przeważnie moja mama a teraz nie bardzo ma siłę i nie chce ją o to prosić ☹️
-
Monika33 wrote:Mam takie pytanko, może głupie ale chciałabym zapytać czy tylko ja chcę się za to zabrać w tej ciąży czy któraś z Was myła Teraz okna lub zamierza myć? Zawsze mi ktoś pomagał przeważnie moja mama a teraz nie bardzo ma siłę i nie chce ją o to prosić ☹️
Monika33 lubi tę wiadomość
🙋♀️29
PCOS
Długie cykle, owulacyjne
Hormony w normie
Jajowody drożne
🙋🏼♂️30
Badanie nasienia
06.2022 morfologia 0%
08.2022 morfologia 6%
02.2022 5tyg 💔
11.2022 5tyg 💔
11.2023 start invitro ❤️
Punkcja ➡️33🥚➡️❄️❄️❄️❄️
25.01.2024 transfer 4.1.2🤞
10.2024 Nasz wyczekany maluch 💙
08.2025 Naturalny cud ❤️
-
Nicole123 wrote:Ja myję normalnie ,w poprzedniej ciąży też do końca myłam i generalnie normalnie wszystko sprzątałam jak miałam na to siły 😁jedyne co to starałam się unikać mocnych środków czystości ale to bardziej ze względu na to że miałam mdłości przez to
-
Bezimienna wrote:Ja rozmawiałam z mężem i stwierdziliśmy, że dopóki nie wyjdzie nic na prenatalnych, to dodatkowe odpuszczamy. Ja o tych badaniach dowiedziałam się od Was tak naprawdę
.
Btw. Czy macie uczucie zakwasów w plecach w brzuchu mimo braku ćwiczeń? 😅 to jest objaw, którego nie spodziewałam się 😆.
Ja dziś wstałam i właśnie czułam wszystkie mięśnie… Ale zastanawiałam się czy to napięcie z wczorajszych stresów, a może właśnie objaw ciąży 🤔 -
Monika33 wrote:Mam takie pytanko, może głupie ale chciałabym zapytać czy tylko ja chcę się za to zabrać w tej ciąży czy któraś z Was myła Teraz okna lub zamierza myć? Zawsze mi ktoś pomagał przeważnie moja mama a teraz nie bardzo ma siłę i nie chce ją o to prosić ☹️
Monika33 lubi tę wiadomość
-
-
Cześć dziewczyny przyszłam się pożegnać.
Niestety ciąża zatrzymała się na 7 tyg i nie ma bicia serduszka 😢
Życzę Wam wszystkiego dobrego i mam nadzieję że do zobaczenia w innych wątkach.💃🏻 34l.
-niedoczynność tarczycy
🧔🏻♂️ 38 l.
First baby 🍬
💔
9/7tydz.
Życie i ciąża za granica 🌍 -
Ja nie myję. Nie ze względu na ciąże. Mój mąż to robi tak się podzieliliśmy obowiązkamiMonika33 lubi tę wiadomość
-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
- grudzień 2022 ⏸️
- wrzesień 2023 Staś ♥️👶
- październik 2024 starania o rodzeństwo
-listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
- grudzień 2024 ⏸️
- luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
- kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
- maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna
25 .08 .2025 ⏸️
30.08.2025 pozytywna beta
2021 Nadczynność tarczycy -
Scandi-B wrote:Ja dziś wstałam i właśnie czułam wszystkie mięśnie… Ale zastanawiałam się czy to napięcie z wczorajszych stresów, a może właśnie objaw ciąży 🤔
-
Laurelli wrote:Cześć dziewczyny przyszłam się pożegnać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego i mam nadzieję że do zobaczenia w innych wątkach. -
Laurelli wrote:Cześć dziewczyny przyszłam się pożegnać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego i mam nadzieję że do zobaczenia w innych wątkach.