🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezimienna wrote:Serio, my byliśmy w bobowózkach, ale sprawdziliśmy też inne sklepy i min. To 10 tygodni. W tym wypadku dotyczy to na pewno Muuvo Five, podejrzewam, że mniej nowsze modele mają krótszy czas. Mi się spodobał bardzo ten, mimo, że od początku nastawiałam się na używany. I nie na ten model konkretnie, a ostatecznie samo się zdecydowało 😂
My w bobowózkach kupowałam dwa foteliki i wózek. Wszystko było dostępne od ręki. Byliśmy w sklepie stacjonarnym.-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
- grudzień 2022 ⏸️
- wrzesień 2023 Staś ♥️👶
- październik 2024 starania o rodzeństwo
-listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
- grudzień 2024 ⏸️
- luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
- kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
- maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna
25 .08 .2025 ⏸️
30.08.2025 pozytywna beta
2021 Nadczynność tarczycy -
Bezimienna wrote:Serio, my byliśmy w bobowózkach, ale sprawdziliśmy też inne sklepy i min. To 10 tygodni. W tym wypadku dotyczy to na pewno Muuvo Five, podejrzewam, że mniej nowsze modele mają krótszy czas. Mi się spodobał bardzo ten, mimo, że od początku nastawiałam się na używany. I nie na ten model konkretnie, a ostatecznie samo się zdecydowało 😂
To w sumie jest ciekawe. Nam też tak mówili, a na stronie było zamówi dzisiaj to jutro wysyłka więc nie wiem jak to jest 😂 Mnie się udało ten który chciałam od ręki akurat.
Melduję się też po prenatalnych. Bobas ma 405g, wyprzedza termin z OM o parę dni. Wszystko wygląda w porządku, żadnych zastrzeżeń, jedynie ciężko było zbadać serduszko ze względu na położenie dziecka i łożysko z przodu + moja tkanka tłuszczowa, więc trochę to trwało 😅. Tętno było koło 155-158 uderzeń, miarowo. I tak mam rekomendowane echo serca ze względu na moją cukrzycę także, będę mieć pewność.
No i już wiem czemu mam takie parcie na pęcherz, jak mi tam głową uciskał, jakby chciał się wwiercić 😆. I kopał całkiem mocno. Ale teraz jak zobaczyłam to łożysko z przodu to już wiem czemu te ruchy są takie przytłumione, faktycznie to trochę jak poduszka amortyzująca działa 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:09
anilewe, Agat99, dracaena, Kasieńka, Natt99 lubią tę wiadomość
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH