Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w Wigilię miałam taaakiego smaka na karmi, no ale tam też troszkę alkoholu i wszyscy na mnie a już głównie moja siostrzyczka troskliwa: NIE PIJ BO DOMINIKOWI ZASZKODZI!!! ;P zrobiłam więc sobie tylko ze dwa łyczki od męża i tak z utęsknieniem patrzyłam potem na butelkę ;P Na jutro mam już przygotowany spis drinków bezalkoholowych
Ale za Karmi to tęsknięDo innych alkoholi mnie nie ciągnie, może czasem do piwa, ale myślałam że będzie gorzej
-
Dariaaa88 wrote:Ja kupuję w esotiqu obwód u nich zaczyna się od 65 a wybór w miseczkach też jest bardzo duży, najbardziej mnie sieciówki z odzieżą wkurzają bo mają standardowe rozmiary
Co prawda z tych ładnych do karmienia był aż 1 model Holy w 2 kolorach, a obwody w nim zaczynają się od 75, a też noszę zazwyczaj 65-70 ale z tego modelu 75F było akurat. Jest piękny- granatowo koralowa koronka
Nie przepadam za biustonoszami gładkimi, a już zupełnie nie noszę tych bez fiszbin, bo za kilka lat nadal chciałabym mieć biust na poziomie, a nie przy pępku
Polecam się wybrać jeśli macie Esotiq w pobliżu, bo do jutra za zakupy na 300 zł płaci się połowę: 150 zł- myślę, że warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 19:15
-
pasia27 wrote:MalVa
Lo co to za tesciowa co ciężarnej wino polewa....
Dla mnie to nic dziwnego tylko ze dwa lyki wszyscy pili do obiadu i zeby mi przykro nie bylo pozatym takie male ilosci wedlug mnie nie zaszkodza jesli je sie do teggo bardzo duzo -
Temat alkoholu był już kiedyś poruszany... Kiedys kobietom wmawiano, że lampka czerwonego wytrawnego wina raz na kilka dni poprawia morfologie
I ciocia mojego malza tak popijala.... Żeby to nie zabrzmiało- absolutnie nie jestem zwolenniczką!
A jeśli chodzi o piwo 0,5%, to zabranianie takiego piwa mnie bawi i zakrawa o nadgorliwosc! A jak powszechnie wiadomo, nadgorliwosc gorsza od faszyzmu
To 0,5% nie trafia nawet do krwioobiegu i jak się kiedyś dowiedziałam i zweryfikowlam- tyle samo alkoholu może być w kefirze lub kiszonej kapuscie- więc z tym akurat nie przesadzajmy...
Przecież kobiety karmiące piją karmi na pobudzenie laktacji... A ilość alkoholu we krwi i mleku matki jest taka sama- więc gdyby ten alkohol z karmi mógl być w mleku, to medoda nie byłaby tak popularna...FeliceGatto, xpatiiix3, Alicce, malvva, pasia27, Różyczka, helutka, Agusia ;), Cigaretta, JusWik, migussia, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW pierwszej ciąży tez mnie namawiali do wina, ale podziękowałam!!!! Zero alkoholu nawet nie mam ochoty na rządem specjał alkoholowym
jutro picolo będziemy z młodym pic
nawet gazowanego nie pije tylko mineralna
ale jutro z Filipkiem napije sie tego szampana troszkę
pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny miałam sie nie odzywać za duzo ale tak powiadamiająco
mothercare ma super przeceny ciuszków , zabawek , artykułów dla kobiet z brzuszkami
i tak sie odkupiłam
5 szt majteczek za 44 zł 2x staniczki piekne obszyte koronka i dobrze trzymające za 80 zł i mata na która wpadłam juz wcześniej ale kosztowała 280 zł kupiona za 140 zł
na czym polega jej fenomen na poczatku jest do leżenia z bokami aby dziecko leżąc gdzies sie nie wywinęlo , pozniej robi jako podpórka do siedzenia i nauki siadania trzymania pionu a na końcu służy jako podkładka do siedzenia i zabawek
polecam tez ciuszki bardzo ładne , praktyczne i dobre jakościowo maja fajne paki
wiec to tak moze któraś tez lubi ta firmę
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was już miała cesarkę?
bo ja miałam 5 lat temu i we wrześniu 2014r. operację ginekologiczną też z cięciem powłok brzusznych. I jakoś dziwne pieczenie dziś poczułam. Czy w ogóle może się coś dziać po takim długim czasie? dziwne ... kurcze wizytę będę miała jeszcze długo, bo byłam przed świętami -
marzenka06 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was już miała cesarkę?
bo ja miałam 5 lat temu i we wrześniu 2014r. operację ginekologiczną też z cięciem powłok brzusznych. I jakoś dziwne pieczenie dziś poczułam. Czy w ogóle może się coś dziać po takim długim czasie? dziwne ... kurcze wizytę będę miała jeszcze długo, bo byłam przed świętami
Marzenka, ja miałam CC w czerwcu 2014. I na początku ciąży czułam swędzenie w środku, w miejscu nacięcia, potem koło 14-16tc mnie piekło. Teraz jest spokój, ale myślę, że to normalne, nawet po kilku latach.http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
domi05 wrote:Dzięki!
Tylko kurcze... patiii jaki ty masz rozmiar tego stanika a jaki normalnie? Bo widzę największy mają 80C, nie będzie za mały jak normalnie mam 85F?
Przy kp miałam 80g/h one są mega rozciągliwe rosną z piersiamiten największy będzie dobry
po kp miałam 70f teraz 75g nosze i ciągle są dobre tylko ramiączka reguluje
one sie dobrze dopasowują
domi05 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was już miała cesarkę?
bo ja miałam 5 lat temu i we wrześniu 2014r. operację ginekologiczną też z cięciem powłok brzusznych. I jakoś dziwne pieczenie dziś poczułam. Czy w ogóle może się coś dziać po takim długim czasie? dziwne ... kurcze wizytę będę miała jeszcze długo, bo byłam przed świętami -
Witam. Miałam maą przygodę w poniedziałek w nocy od 21 wymioty biegunka i na SOR-ze w szpitalu wylądowałam-3 kroplówki badania i wyszłam po 12 godzinach -stwierdzono nieżyt jelitowy spowodowany wirusem, następngo dnia przeszło-poleżałam cały dzień i jest oki.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hello
My juz po badaniu polowkowym wszystko Oki dziewczynka potwierdzona wiec jesteśmy mega szczęśliwimała waży 470 g więc idealnie w normie
Negra, xpatiiix3, Carolq, myszka2070, josephinka84, pasia27, katarzyna_d, FeliceGatto, klaudia1534, Agusia ;), JusWik, migussia, bereda11 lubią tę wiadomość