Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie syn i szczerze wszyscy do okola mi mowili ze chlopak bedzie. W 1 trymestrze mialam piekna buzię tylko na plecach straszne mam syfy a teraz i na twarzy mi zaczyna wyskakiwac. Wlosy strasznie szybko mi się przetluszczaja.
-
migussia wrote:Myszka takie same imiona rozważamy
Tylko my jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100
Najwyzej 2 za rok!!! Taki mam plan ale co bedzie to bedzie
xpatiiix3, migussia, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
myszka2070 -
maria85 wrote:Cześć dziewczyny długo mnie nie było, miałam problem z kontem. Powiem wam ze ja też mam ten śluz jakiś wodnisty i napieranie na szyjkę, w sobotę idę do lekarza sprawdzić co się dzieje. Strasznie się boję ze to wody się Sącza, byłam w aptece po te paski sprawdzające ale pani mi powiedziała ze nie maja ku mojemu zdziwieniu
jak to możliwe w Polsce są a tu nie ma
Zamiast cytuj Lubie to kliknelam... zamów na allegro5zl plus przesyłka
myszka2070, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Cześć, my już też po badaniach połówkowych:) mały waży 421g i wszystkie wymiary ma prawidłowe:)
jesteśmy prze szczęśliwi:)
trzymamy kciuki za resztę dziś wizytujących!
jedyne co mi dolega to: pobolewanie lewego pośladka, lekarz stwierdził, że ucisk na nerw kulszowy:/
Negra, katarzyna_d, JusWik, klaudia1534, pasia27, Agusia ;), migussia, Alicce, FeliceGatto, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:Cześć, my już też po badaniach połówkowych:) mały waży 421g i wszystkie wymiary ma prawidłowe:)
jesteśmy prze szczęśliwi:)
trzymamy kciuki za resztę dziś wizytujących!
jedyne co mi dolega to: pobolewanie lewego pośladka, lekarz stwierdził, że ucisk na nerw kulszowy:/
superże wszystko oki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Co do staników mam właśnie takie
mega wygodne i teraz i przy kp
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5074918015&ref=last-visited
Dzięki!
Tylko kurcze... patiii jaki ty masz rozmiar tego stanika a jaki normalnie? Bo widzę największy mają 80C, nie będzie za mały jak normalnie mam 85F?