Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Wlasnie wróciliśmy z usg Alutka cała i zdrowa ponad 16 cm i 320 grampołówkowe dopiero 12 stycznia takze sobie poczekamy ale to co mogl dzis sprawdzić to sprawdził i powiedział ze rzadnych niepokojących rzeczy nie widzi i Mała pieknie sie rozwija
Dawno mnie nie było ale jakos tak wszystko leci w bieguświęta , teraz mamy remont w domku a ze maluje Maż z bratem moim to trzeba im jedzonko robic i podać pozamiatać itd
wiec do 11 tak będę delikatnie pisac ale podczytuje
zreszta przy tej cukrzycy cały czas siedze w kuchni
piekne tez te Wasze Szkrabki
powodzenia na połówkowych i pozostałych wizytach
FeliceGatto, xpatiiix3, Negra, Marietta, migussia, katarzyna_d, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Aaaaa po wizycie wyobraźcie sobie na do widzenia, pani to mam nadzieje sylwestra spedzi na lezaco bo brzuchol mi stawiał sie podczas usg.. ale za to szyjka nie postępuje dzisiaj 34 mm a lekko otwarta zewnętrznie i miękka tak jak była..Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Livka 566g także nieduży łobuziak
no i tydzień do tylu jest a 2 tyg temu była normalnie ok jak na swój wiek ciążowy.. ale bez lipy margines błędu to +/- 83g
wiec jest ok noga za to podgoniła najdłuższe są hehehe rozwaliła się jak prawdziwa modelka nóżka na nożkę
superowaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Ale jak bd brac magnez 2 razy dziennie to chyba nie zaszkodzi?wściekła jestem,że zapomniałam jej powiedzieć o tym twardym brzuchu
Nie zaszkodzi, mnie jak twardniała mocno macica, kazała lekarka nawet 4 zażywać dziennieI wykluczyć stresy
Będzie dobrze
-
No właśnie stresy a same wiecie,że od niedz trochę ich mialam.... Dalej brudze a te globulki cholerne takie duze a cipka ciasna ledwo wsadzilam tabsa.Ta lekarka powiedziala ,że ciaza jest o tydz młodsza i jej zdaniem nie powinnam brac luteiny,ale przepisala pod językową,zeby nie namieszac mojemu prowadzącemu lekarzowi.Chyba duzej roznicy nie bd,że zmiana z dopochwowej.
-
Bereda, to w razie w sie wymienimy ! Ciuszkami, albo dziećmi
Ja obstawiam dziewczynkę (lekarz tak sugerował) no i szafa pęka w szwach...
Jak bedzie chłopak, to będziemy kombinować
Mam nadzieje ze teraz, 13.01, wreszcie się dowiem kto we mnie mieszkabereda11 lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
bereda11 wrote:o ile sie pokaze ha haha ...tak chcemy synka , moze dlatego ze mieszkamy z mala nafochowana irozpieszczona ksiezniczka ha ha ha i moj jak sie wkurzy to mowi drugiej takiej nie zniose , ale nawet gdyby byla dziewczynkato bede szczesliwa tylko kila ciuszkow juz mamdla synka ha ha ha no tak czuje ze bedzie siusiak i juz
No mój królewicz Kacushihi
-
Cześć dziewczynki. Obudzilam się dzisiaj o 4:30 ze scisnietym brzuchem i bolacym ale wzięłam 2 nospy i sie uspokoilo ale po 2 godzinach. Teraz nie wiem czy to nie od zaparć mi się robi. Malutki kopie wiec chyba ok. Musze mu powiedzieć na wizycie bo juz drugi raz mi sie tak zrobilo.
Xpatiiix3 gratulacjeeee!!!! Sliczne zdjęcie! !!
Powodzenia na wizytach dzisiejszych! !!
Ja to dziś leżę i nic nie robię.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny