Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:no widzisz uCiebie lekarz chociaz sugerowal a u mnie nie a ja jak glupia napalilam sie na synka , no gdyby u nas sie wymienily plcie to mozemy sie wymienic ciuszkami ,,no to jeszcze chwilka i ty bedziesz wiedziala
Jak cos to jestem chętna na taka wymianę
Ale tak czy inaczej liczę, ze u Ciebie bedzie chłopiec, a u mnie dziewczynka
bereda11 lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Ja też jutro mam wizytę i liczę na same dobre wieści. Ja pragnę córkę i po mojej gębie z pryszczami tak mniemam
U mnie jest synek !!! Teraz to dopiero mi się zaczyna przygoda z syfami i plamy jakies .
Czyli to samo mam co z synemczyli znowu będę blizny leczyć u dermatologa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:U mnie jest synek !!! Teraz to dopiero mi się zaczyna przygoda z syfami i plamy jakies .
Czyli to samo mam co z synemczyli znowu będę blizny leczyć u dermatologa
U mnie to samo, całą twarz, dekolt i plecy w pryszczach, do tego smaki jak na dziewczynkę ponoć - mięsa czuć nie mogłam, na kwaśne nawet patrzeć, tylko do słodyczy, owoców i warzyw mnie ciągnęło i przeczucia również na dziewczynkę miałam a tu na USG chłopak -
katarzyna_d wrote:Jak ktos mówi ze na chłopaka piękna cera jest, to mnie krew zalewa
bo ja naprawde paskudnie wyglądałam i później leczenie od syfów. Na plecach do dzis blizny zostały..
Kazik :* -
xpatiiix3, gdzieś podawałaś chyba link do strony z topami takimi z regulowanymi ramiączkami, mogłabyś podać jeszcze raz? Bo w sklepach wszystko to L,XL i tylko typowo sportowe bez ramiączek regulowanych a przy moim obecnym rozmiarze to klapa totalna, a w biustonoszach mi jakoś niewygodnie i tak się męczę...
-
Witam w 25 tygodniu
przekroczyłam z Livcią granicę przeżywalności następny cel 27
Lubie stawiać sobie małe kroczki/ cele
PS. Kur... dostałam zawału zalało mnie wodnistym przezroczystym sluzem po nocy ale leciało i leciało jak wody juz myślałam to koniec.. bo po nogach leciało po wysikaniu się a ja teraz mam taką metodę ze siadam sikam i jeszcze czekam i dosikuje to rzadziej chodzę i pecherz do końca wypróżniam no i nie posikuje przy kichaniu wtedyale szoku doznałam... bo aż po nogach popłynęło wkładkę wyciskać można...
ehh.. no szok wody na bank nie sprawdzałam i nie mocz bo przezroczysto lekko metnawy na biało..
DomI zaraz znajdę i wyśle
Apropo cery to powiem tak przy Marcelu 1 trym piękna buzia jakoś tak w drugiej połowie wypryszczylo z Nel od początku ładna promieniałam normalniea z Liv wysyfiona od koncowki 1 trym ,także nie ma reguły na płeć i cerę każda ciąża jest inna
tak samo jak mi gadają chłopiec bo kształt brzucha a taki wał bo lalka i teraz i z Nel to samo słyszałam często
Aaa ale za to z mdłościami z Nel (5/6-8tc) i Liv (tylko podczas brania dupka czyli praktycznie przed terminem @ do połowy 8tc) miałam a z Marcelkiem w sumie to tylko 3 dni pod rząd zamdliło po kawie porannej przez pół godziny w 7/8 tc także można uznać ze brak jakoś tego z ciążą nie skojarzyło wtedy o Marcelu dowiedziałam się na usg w 8t0d hehehe ale wcześniej podświadomie czułam jak czekałam na @
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnydomi05 wrote:U mnie to samo, całą twarz, dekolt i plecy w pryszczach, do tego smaki jak na dziewczynkę ponoć - mięsa czuć nie mogłam, na kwaśne nawet patrzeć, tylko do słodyczy, owoców i warzyw mnie ciągnęło i przeczucia również na dziewczynkę miałam a tu na USG chłopak
No to samo mam z 2 tyg ogórki jadłam, a tak to słodkiew nocy sie budzę i mam smaki na delicje . Wczoraj zjadłam 7 jabłek i pól reklamówki mandarynek
bo nic słodkiego nie było, tylko małego liona znalazłam w kurtce syna
schowałam sie w łazience i zjadłam, żeby młody nie widział haha
Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Z synem miałam cerę jak pupcia niemowlaka wiec różnie bywa teraz jakby mi wybuchła bomba jądrowa...
U mnie obie ciążę inne bo w pierwszej zero objawów typu mdłości czy jakies jelitowki!!! I ogory wpieprzałam tylko!!
A teraz wszystko co w ciąży jest możliwe i od kilku dni twardnienie brzucha i klucia w pochwie jakies dziwaczne
Jedna rzecz wspólna to te syfy !!!
A i w tej ciąży włosy mam słabsze!!! Wszędzie zwłaszcza na nogach!! A z młodym to chodziłam jak małpiszon owłosiona
To tylehehe
-
Czesc dziewczyny
Malo nas tu ostatnio-ciekawe jak to po Nowym Roku bedzie???? Ja to juz od ok 5 lutego na macierzynski to moze uda mi sie bardziej byc aktywna
Dzis moja druga czesc USG polowkowego i wreszcie sie moze dowiem czy to Jas czy Alicja
migussia, katarzyna_d, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
myszka2070 -
katarzyna_d wrote:Jak ktos mówi ze na chłopaka piękna cera jest, to mnie krew zalewa
bo ja naprawde paskudnie wyglądałam i później leczenie od syfów. Na plecach do dzis blizny zostały..
No właśnie chyba na te pryszcze to nie ma regułymi się na razie udaje nie mam w ogóle zmian skórnych na ciele, a wyszło że będzie dziewczynka, więc teoretycznie powinny być, mam nadzieję że mnie ominą
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Ja tak samo.Od samego początku wysyp krost różnej wielkości, wyglądam koszmarnie.Gdzie ta piękna skóra na chłopaka,? no przepraszam na pupie nie jest źle;-)katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny długo mnie nie było, miałam problem z kontem. Powiem wam ze ja też mam ten śluz jakiś wodnisty i napieranie na szyjkę, w sobotę idę do lekarza sprawdzić co się dzieje. Strasznie się boję ze to wody się Sącza, byłam w aptece po te paski sprawdzające ale pani mi powiedziała ze nie maja ku mojemu zdziwieniu
jak to możliwe w Polsce są a tu nie ma
xpatiiix3 lubi tę wiadomość