Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczekam czy mój lekarz odpisze bo wydaje mi się ze ma wolne 2 tyg teraz:/a bym podjechala,mam nadzieję,że te bóle nie wroca.Mala wczoraj strasznie szalala w brzuchu a ja man bardzo napiety brzuch,az zyly widac.No mam nadzieje,ze to nie przedwczesny porod
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoli9106 wrote:Czytalam o tych skurczach hixtona ,miala to któraś z was?
Od kilku dni mam te skurczewczoraj juz 4 razy macica sie spina, robi sie twarda jak kamień.. Zwiekszylam dawkę magnezu jak przekrocze 10 skurczy na dzien mam sie kontaktowac z moja gin.
-
nick nieaktualnyPoli9106 wrote:Poczekam czy mój lekarz odpisze bo wydaje mi się ze ma wolne 2 tyg teraz:/a bym podjechala,mam nadzieję,że te bóle nie wroca.Mala wczoraj strasznie szalala w brzuchu a ja man bardzo napiety brzuch,az zyly widac.No mam nadzieje,ze to nie przedwczesny porod
A bierzesz magnez? I nospe doraźnie.. Mi sie napina na kilka sekund, skurcze prawdopodobnie.
Marietta trzymam kciuki za was. -
nick nieaktualnyhej
jak po świętach ?brzuszki pełne
ja mialam gosci i gosci - /ogladanie mieszkania/ kazdy w swieta akurat chciał zobaczyc
jeszcze sylwester mnie czeka / mam miec gosci / potem urodzinki synka
ale dzieciaki ogarnę bez wiekszego stresu
i moze w koncu bedzie normalnie
wizyte i usg połówkowe mam dopiero 11ego -także jeszcze troche musze poczekac .
pozdrawiam serdecznie :*
a co u Felice ???? dawno jej tu nie widziałam -
Ja dziewczynki po wizycie :-)Iwo waży 276 g, proporcje ok:-)Siedział tak nisko,że go musiała tą głowicą szturchać żeby zmierzyć, leń po tacie a mamę wtedy skurcz złapał.Szczęśliwa jestem strasznie
Marietta, pasia27, klaudia1534, katarzyna_d, maimama, josephinka84, Różyczka, Iwa81, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Mi tez strasznie brzuch twardniał i mam brać 3 razy dziennie nospe i 3 razy dziennie magnez. Po tygodniu brania leków nagminne twardnienia ustapiły, ale leki biorę dalej[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Anjaa magnez jest zwykle w witaminkach. Bierzesz jakieś?
Ja dziś byłam u rodzinnej ze względu na ostry kaszel, ale nic mi nie dała. Mam receptę na duomox, jak mi do soboty nie zacznie się zmniejszać, bo jest strasznie duszący.
A tak to inhalacje, dużo pić, stodal, prenalen i tyleMartwię się o brzucholka, ale piję ile się da, aby rozrzedzić spływającą wydzielinę.
helutka ja też w pierwszej ciąży źle spałam, więc pewnie teraz też tak będzie... jak w dzień strzeliłam sobie drzemkę, to już w nocy był problem.
Co do usg - ja płaciłam 250 zł ale to z wizytą i z nagraniem na pendrivea:)helutka lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Anjaa magnez jest zwykle w witaminkach. Bierzesz jakieś?
Ja dziś byłam u rodzinnej ze względu na ostry kaszel, ale nic mi nie dała. Mam receptę na duomox, jak mi do soboty nie zacznie się zmniejszać, bo jest strasznie duszący.
A tak to inhalacje, dużo pić, stodal, prenalen i tyleMartwię się o brzucholka, ale piję ile się da, aby rozrzedzić spływającą wydzielinę.
helutka ja też w pierwszej ciąży źle spałam, więc pewnie teraz też tak będzie... jak w dzień strzeliłam sobie drzemkę, to już w nocy był problem.
Co do usg - ja płaciłam 250 zł ale to z wizytą i z nagraniem na pendrivea:)
z witamin biorę Femibion Natan 2, oprócz tego 3 razy dziennie magne b6 i 3 razy dziennie zwykłą nospę 40[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku