Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Chciałabym dołączyć do forum, mam na imię Magda a termin porodu mam na 7 maja. W sumie to termin z OM bo z usg wychodzi mi na 5-6 ale może dlatego ze cykle miałam po 27dni.
Mam już jedna córeczkę - Elene z sierpnia 2013go wiec ma teraz 2 latka i 4 miesiące.
W sylwestra wybieram się dopiero na połówkowe badania. Ogólnie z mężem mieliśmy plan aby tym razem nie poznawać płci, poczekać do porodu ale chyba jednak wymiękne i zapytam...
Jeśli chodzi i kopnięcia to czuje ju od jakiś dwóch tym wcześniej były bandżola leciutkie teraz już potrafię je bezproblemowo rozpoznać i najwiecej wieczorem oczywiście.
pasia27, bereda11, Marietta, Anjaa lubią tę wiadomość
-
hej moj synek tez z sierpnia 2013Skolma wrote:Witajcie
Chciałabym dołączyć do forum, mam na imię Magda a termin porodu mam na 7 maja. W sumie to termin z OM bo z usg wychodzi mi na 5-6 ale może dlatego ze cykle miałam po 27dni.
Mam już jedna córeczkę - Elene z sierpnia 2013go wiec ma teraz 2 latka i 4 miesiące.
W sylwestra wybieram się dopiero na połówkowe badania. Ogólnie z mężem mieliśmy plan aby tym razem nie poznawać płci, poczekać do porodu ale chyba jednak wymiękne i zapytam...
Jeśli chodzi i kopnięcia to czuje ju od jakiś dwóch tym wcześniej były bandżola leciutkie teraz już potrafię je bezproblemowo rozpoznać i najwiecej wieczorem oczywiście.
i teraz termin na koniec maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 23:40
-
Witam kochane.!
Dzisiaj tak miało być miło - urodzinowo..
Ja już nie śpię od dawna, niestety nie da rady Nelinka co raz ok.39st ma ,smutno mi, bo tak sobie leży i miejsca znaleźć nie może i wzdycha co raz.. Plus wizyta i bezsenność murowana spałam tylko 2h..
Potem wrzucę fotkę brzuszka jakąś poświąteczną..
Trzymam kciuki za wizytujące i życzę miłego dnia.!
Ps.Witam nowe mamusie
Livia

Nela

Marcel

-
A patrzę boicie się porodu hehehe ja mam 3 przed sobą i nie mogę się doczekać tak jak 1 i 2
jedyne co to stresik czy znowu nie urodzę wcześniaczki to wszystko
a tak poza tym poboli i przestanie, a otrzymacie najwspanialszą nagrodę w zamian za to co przeszłyście 
Felice papierki do badania ph na allegro są za 5 zł te najtansze dobre są ,ale tak stacjonarnie to w chemicznym albo aptece
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 06:37
JusWik lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Ja dzisiaj w nocy wzięłam no spe,o 4 mialam silny ból brzucha o 6 przysnelam i teraz musze znów się obserwować.Nie wiem czy na IP dzisiaj nie pojade,bola mnie strasznie boki brzucha i to idzie aż w dol do krocza.Jak jestem w pozycji pollezacej to boli mnie zaraz pod piersiami a jak się poloze to boki,najgorzej z lewej strony.Teraz jak leze na boku to chociaż brzuch nie jest twardy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 07:30
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny

Dawno mnie nie było na Majóweczkach ale teraz mam zamiar nadrobić
Różyczka Twoje maleństwo ślicznie rośnie bo jest naprawdę duże ehhehe super
Mój Kacperek w 20t4d miał 340 i na siatce centylowej widziałam że jest na tym najniższym centrylu czyli będzie malutki raczej. Też oczywiście się przestraszyłam ale myśle że każde dzieciątko ma swoje tempo wzrostu i rośnie po swojemu, mój od początku nie należał do największych i tak pewnie zostanie. Byle rósł zdrowo do końca.
Co do ruchów to u mnie 22tc i mały kopie już dość regularnie, parę razy dziennie a wieczorem to szaleństwo całkowite.
Marietta trzymam kciuki za połówkowe
Witam nowe Majóweczki
Miłego dnia
Marietta lubi tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Różyczka wrote:Cześć Majoweczki

Ale ten czas szybko zleciał!
Już półmetek!
Moja Córeczka waży 650g i ma się dobrze ( gorzej z moim pęcherzem
)
Mam wielki brzuch ( ludzie na ulicy mnie zatrzymują i gratulują... Sąsiadki, ekspedientki itp )
Naprawdę zaczynam sie bać co będzie za 4 miesiące ...
fajna, duża dziewczynka już
-
Agusia ;) wrote:Hehe po porodzie nie licz na wyspanie

Nie Strasz hehehhe ją spałam ponad miesiąc dobrze bo Nelka po 6h w njocy przesypiala
Poli9106 wrote:Ja dzisiaj w nocy wzięłam no spe,o 4 mialam silny ból brzucha o 6 przysnelam i teraz musze znów się obserwować.Nie wiem czy na IP dzisiaj nie pojade,bola mnie strasznie boki brzucha i to idzie aż w dol do krocza.Jak jestem w pozycji pollezacej to boli mnie zaraz pod piersiami a jak się poloze to boki,najgorzej z lewej strony.Teraz jak leze na boku to chociaż brzuch nie jest twardy.
Mnie tak więzadła bolą aż pipka aż dwie tak
w razie co jedź dla świętego spokoju 
Monilia ładna waga moja miała w 21t6d 439 dzisiaj na bank góra 600 będzie
bo na 16:45 mam
także też do duzych nie należy ;P
Poli co do skurczy braxtony ma większość mam
Livia

Nela

Marcel

-
Cześć wszystkim! Życzę miłego dnia.
Pati- sto lat! I dużo zdrowia dla Ciebie i Twoich dzieci. Oby Nelcia szybko wyzdrowiala... Biedna...
Witam nową majoweczkę!
I życzę Wszystkim powodzenia na wizytach, bo z tego, co pamiętam, to oprócz Marietty wizytuje dziś jeszcze kilka z Was. Czekamy na info o zdrowych, pulchnych maluszkach!
Marietta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Skolma wrote:Witajcie
Witamy w majówkach, super, że dołączyłaś
Imię Twojej córci, Elena, mnie zainspirowało
jak mąż wstanie po nocce rzucę temat 
Ja dzisiaj na 13 wizytuję, połówkowe, nie mogę się doczekać
Różyczko- dzielna, nie dzielna, mąż sporo pracuje, jest policjantem w takim wydziale, że go nie ma sporo w domu, pracuje po 12h, więc trzeba mi prawa jazdy, a swoją drogą na początku byłam mocno wydygana, zwłaszcza, że mam problem z jednym okiem, o dziwo radzę sobie naprawdę nieźle
Poli- daj znać jak ma się sprawa, ja też raz na czas sięgam po nospę, 4 dni z rzędu ostatnio brzuch bolał, przeszło samo, przypuszczam, że malec świrował.
A wczoraj wieczorem to miałam cyrki
Dziecię dostało wściku! Uderzało równocześnie nózkami i rączkami, bo jedne kopy nisko z lewej, a drugie równocześnie prawie na pępkiem
Pierwszy raz leżąc widziałam normalnie jak wypycha się brzuch tam gdzie łapka, albo stópka uderza
Malena91, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH