X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpisałam aaa właśnie kogo jeszcze dopisać bo tu jakiś czas temu czystki na liście były i ja dopisze potem numerki poprzepisuje bo nie chce mi się sto razy płeć imię dopisać czy nie ma wgl kogoś. ?

katarzyna_d lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Witam. Miałam maą przygodę w poniedziałek w nocy od 21 wymioty biegunka i na SOR-ze w szpitalu wylądowałam-3 kroplówki badania i wyszłam po 12 godzinach -stwierdzono nieżyt jelitowy spowodowany wirusem, następngo dnia przeszło-poleżałam cały dzień i jest oki.

Współczuję ;/ dobrze ze juz się poprawiło..

Kłosia gratulacje ;)

Kłosia lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:16

Negra, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie kupilam 23 stuki ubranek 56 i 62 za 80 zl z przesylka wychodzi ze 3.50 za sztuke :) pajace, spioszki ( jedne z napisem kocham swoich rodzicow :) ) kaftaniki, body z dlugim i krotkim rekawem i rajstopki dokladajac do tego co juz mam chyba mam juz wystarczajaco ciuszków :) nie mam tylko niedrapek na raczki.

Carolq, helutka, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje syfy to zmylka bo będzie chłopak!! 400 g na dziś waży :-P buziaczki

Negra, Carolq, FeliceGatto, Kłosia, pasia27, JusWik, migussia, xpatiiix3, Madziuśka lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja tez juz jestem po USG-dzidzia kochaniutka i przesliczna :) No ale uparla sie i nie chce mi pokazac co tam ma miedzy nozkami ;( Tak wiec chyba chce zebysmy mieli meeega niespodzianke, i tak szczeze to zastanawiamy sie czy wogole nadal chcemy wiedziec jakiej dzidzia jest plci ;) Przeciez wazne ze zdrowiutkie :) :) A ubranka w wiekszosci i tak beda po kuzynach i kuzynce wiec do obu plci sie cos dobierze :) :)

Magenta, Carolq, josephinka84, Negra, katarzyna_d, FeliceGatto, pasia27, Różyczka, migussia, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Wpisałam aaa właśnie kogo jeszcze dopisać bo tu jakiś czas temu czystki na liście były i ja dopisze potem numerki poprzepisuje bo nie chce mi się sto razy płeć imię dopisać czy nie ma wgl kogoś. ?

Mi Pati możesz dopisać Iwo, Michał dla syncia :-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Mi Pati możesz dopisać Iwo, Michał dla syncia :-)
    Mi dopisz Kazika

xpatiiix3, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Mi dopisz Kazika

Kazik? Serio?! Super!!!! :D

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie.
    Jestem dziś pierwszy dzień na L4, tylko w zwolnieniu moja doktor wpisała błędny nr domu ( niestety taki był w karcie ciąży,a ja tego nie zauważyłam). Wiecie może czy mogę to sama zmienić w ZUS-ie czy lekarz musi wypisać mi nowe? Dodam,ze zwolnienie dziś dostarczyłam do ZUSU.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 21:15

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Kazik? Serio?! Super!!!! :D
    serio, nam sie bardzo podoba, imie królów :p

FeliceGatto, xpatiiix3, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Marzenka, ja miałam CC w czerwcu 2014. I na początku ciąży czułam swędzenie w środku, w miejscu nacięcia, potem koło 14-16tc mnie piekło. Teraz jest spokój, ale myślę, że to normalne, nawet po kilku latach.
    Ja cc listopad 2014 tez czasami kluje, ciągnie i piecze, gin mówi, ze to normalne bo nawet przy idealnym cc zawsze zostaną zrosty, a macica tersz rośnie i wychodzi z nich

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję pozytywnych dzisiejszych wizyt! :)

Co do sylwestra my też w tym roku siedzimy w domu. Zakupiłam już sobie warkę 0.0% dokupię jeszcze paczkę czipsów i będzie impreza w łóżku przed tv :D

Mam pytanie z innej beczki ;) Wiem, że do wakacji jeszcze daleko ale ja lubię sobie pomarzyć zimą i się porozglądać wcześniej i szukam jakiegoś sprawdzonego noclegu na lipiec w Zakopanem. Interesuje mnie coś niedaleko centrum, z ogródkiem żeby można było kawkę na zewnątrz wypić i w rozsądnych pieniążkach. Może ktoś, coś wie? :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    wlasnie kupilam 23 stuki ubranek 56 i 62 za 80 zl z przesylka wychodzi ze 3.50 za sztuke :) pajace, spioszki ( jedne z napisem kocham swoich rodzicow :) ) kaftaniki, body z dlugim i krotkim rekawem i rajstopki dokladajac do tego co juz mam chyba mam juz wystarczajaco ciuszków :) nie mam tylko niedrapek na raczki.
    na Smyku są niedrapki 3pak za 8zł :)
    http://www.smyk.com/szukaj/produkt?q=r%C4%99kawiczki+niemowl%C4%99ce&qtype=basicForm&sort=priceAsc

malvva lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści ! :)
    Pati jak uzupłniasz liste, to mi możesz wpisać Michałka ;)

Klaudia planujesz się wybrać z małym na wakacje ? :) my w 2016 raczej nigdzie nie pojedziemy bo od maja do pazdziernika czekają nas wesela, urodziny i chrzciny :P

Choroba nas chyba dopada, wszyscy w domu u mnie jak i u męża smarkają i kichają i już mnie w zatokach coś kręci.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    na Smyku są niedrapki 3pak za 8zł :)
    http://www.smyk.com/szukaj/produkt?q=r%C4%99kawiczki+niemowl%C4%99ce&qtype=basicForm&sort=priceAsc

dzieki zamowie razem z posciela w przyszlym miesiacu :)

helutka lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Skolma Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja miałam mieć usg jutro ale okazało się ze lekarka jednak w sylwestra nie przyjmuje i pojechałam dzisiaj po pracy. Dzisiaj miałam połówkowe dzidzia zdrowa i duża bo wazy juz511g. No i płeć się wydała sama. Odrazu po włączeniu usg pokazały się uda z sisiorkiem pomiędzy tAk wiec będzie chłopak:) jestem przeszczęśliwa bo będzie parka u nas w domu. Ciekawe jak duży się urodzi bo Elena ważyła równe 3kg w donoszonych 40tyg a tu się zapowiada o wiele więcej.

Mnie tez dopada choroba gardło mnie zaczęło pobolewac a jutro idziemy na zabawę sylwestrowa wiec nie wypada być chorym:)

Wy już widzę kompletujecie wyprawkę ja jeszcze nawet o tym nie myśle. No ale cześć rzeczy będzie po Elenie napewno. Może w marcu się ogarnę bo wtedy zamierzam iść na zwolnienie a narazie pochłania mnie praca i moje studia.

Jak u Was z waga? Dużo już przytylyscie od początki ciąży?

Negra, Różyczka, pasia27, FeliceGatto, Aniu_leczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- gratuluję wszystkim udanych wizyt!

Macie jakieś wieści, czy Beredzie udało się poznać płeć? :-) I jak tam Marietta wczoraj? Bo chyba nie pisała?

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta no mamy taki plan, ale co z tego wyjdzie to się okaże :) My idziemy na weselicho też jakoś w pazdzierniku :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skolma wrote:
    Hej dziewczyny ja miałam mieć usg jutro ale okazało się ze lekarka jednak w sylwestra nie przyjmuje i pojechałam dzisiaj po pracy. Dzisiaj miałam połówkowe dzidzia zdrowa i duża bo wazy juz511g. No i płeć się wydała sama. Odrazu po włączeniu usg pokazały się uda z sisiorkiem pomiędzy tAk wiec będzie chłopak:) jestem przeszczęśliwa bo będzie parka u nas w domu. Ciekawe jak duży się urodzi bo Elena ważyła równe 3kg w donoszonych 40tyg a tu się zapowiada o wiele więcej.

Mnie tez dopada choroba gardło mnie zaczęło pobolewac a jutro idziemy na zabawę sylwestrowa wiec nie wypada być chorym:)

Wy już widzę kompletujecie wyprawkę ja jeszcze nawet o tym nie myśle. No ale cześć rzeczy będzie po Elenie napewno. Może w marcu się ogarnę bo wtedy zamierzam iść na zwolnienie a narazie pochłania mnie praca i moje studia.

Jak u Was z waga? Dużo już przytylyscie od początki ciąży?
    Gratuluję Synka!
    Fajnie, że parka :)
    Ja mam termin na 1 maja a nie mam dla Małej nawet pary skarpetek. Planuję zakupy w przyszłym roku bo uważam, że jeszcze na to czas. Zresztą pomyślałam, że skorzystam chętnie z przecen, które już chyba się zaczęły. Teraz też zajmuję się pracą.
    Od początku ciąży przybyło mi 3kg. W pierwszym trymestrze nawet schudłam odrobinę bo miałam mdłości straszne i zero apatytu. Teraz też nie mam jakiegoś mega apetytu choć przyznaję, że codziennie jem słodycze a nigdy nie miałam takich upodobań ;)

‹‹ 1004 1005 1006 1007 1008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ