X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpisałam aaa właśnie kogo jeszcze dopisać bo tu jakiś czas temu czystki na liście były i ja dopisze potem numerki poprzepisuje bo nie chce mi się sto razy płeć imię dopisać czy nie ma wgl kogoś. ?

katarzyna_d lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Witam. Miałam maą przygodę w poniedziałek w nocy od 21 wymioty biegunka i na SOR-ze w szpitalu wylądowałam-3 kroplówki badania i wyszłam po 12 godzinach -stwierdzono nieżyt jelitowy spowodowany wirusem, następngo dnia przeszło-poleżałam cały dzień i jest oki.

Współczuję ;/ dobrze ze juz się poprawiło..

Kłosia gratulacje ;)

Kłosia lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:16

Negra, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie kupilam 23 stuki ubranek 56 i 62 za 80 zl z przesylka wychodzi ze 3.50 za sztuke :) pajace, spioszki ( jedne z napisem kocham swoich rodzicow :) ) kaftaniki, body z dlugim i krotkim rekawem i rajstopki dokladajac do tego co juz mam chyba mam juz wystarczajaco ciuszków :) nie mam tylko niedrapek na raczki.

Carolq, helutka, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje syfy to zmylka bo będzie chłopak!! 400 g na dziś waży :-P buziaczki

Negra, Carolq, FeliceGatto, Kłosia, pasia27, JusWik, migussia, xpatiiix3, Madziuśka lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja tez juz jestem po USG-dzidzia kochaniutka i przesliczna :) No ale uparla sie i nie chce mi pokazac co tam ma miedzy nozkami ;( Tak wiec chyba chce zebysmy mieli meeega niespodzianke, i tak szczeze to zastanawiamy sie czy wogole nadal chcemy wiedziec jakiej dzidzia jest plci ;) Przeciez wazne ze zdrowiutkie :) :) A ubranka w wiekszosci i tak beda po kuzynach i kuzynce wiec do obu plci sie cos dobierze :) :)

Magenta, Carolq, josephinka84, Negra, katarzyna_d, FeliceGatto, pasia27, Różyczka, migussia, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Wpisałam aaa właśnie kogo jeszcze dopisać bo tu jakiś czas temu czystki na liście były i ja dopisze potem numerki poprzepisuje bo nie chce mi się sto razy płeć imię dopisać czy nie ma wgl kogoś. ?

Mi Pati możesz dopisać Iwo, Michał dla syncia :-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Mi Pati możesz dopisać Iwo, Michał dla syncia :-)
    Mi dopisz Kazika

xpatiiix3, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Mi dopisz Kazika

Kazik? Serio?! Super!!!! :D

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie.
    Jestem dziś pierwszy dzień na L4, tylko w zwolnieniu moja doktor wpisała błędny nr domu ( niestety taki był w karcie ciąży,a ja tego nie zauważyłam). Wiecie może czy mogę to sama zmienić w ZUS-ie czy lekarz musi wypisać mi nowe? Dodam,ze zwolnienie dziś dostarczyłam do ZUSU.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 21:15

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Kazik? Serio?! Super!!!! :D
    serio, nam sie bardzo podoba, imie królów :p

FeliceGatto, xpatiiix3, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Marzenka, ja miałam CC w czerwcu 2014. I na początku ciąży czułam swędzenie w środku, w miejscu nacięcia, potem koło 14-16tc mnie piekło. Teraz jest spokój, ale myślę, że to normalne, nawet po kilku latach.
    Ja cc listopad 2014 tez czasami kluje, ciągnie i piecze, gin mówi, ze to normalne bo nawet przy idealnym cc zawsze zostaną zrosty, a macica tersz rośnie i wychodzi z nich

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję pozytywnych dzisiejszych wizyt! :)

Co do sylwestra my też w tym roku siedzimy w domu. Zakupiłam już sobie warkę 0.0% dokupię jeszcze paczkę czipsów i będzie impreza w łóżku przed tv :D

Mam pytanie z innej beczki ;) Wiem, że do wakacji jeszcze daleko ale ja lubię sobie pomarzyć zimą i się porozglądać wcześniej i szukam jakiegoś sprawdzonego noclegu na lipiec w Zakopanem. Interesuje mnie coś niedaleko centrum, z ogródkiem żeby można było kawkę na zewnątrz wypić i w rozsądnych pieniążkach. Może ktoś, coś wie? :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    wlasnie kupilam 23 stuki ubranek 56 i 62 za 80 zl z przesylka wychodzi ze 3.50 za sztuke :) pajace, spioszki ( jedne z napisem kocham swoich rodzicow :) ) kaftaniki, body z dlugim i krotkim rekawem i rajstopki dokladajac do tego co juz mam chyba mam juz wystarczajaco ciuszków :) nie mam tylko niedrapek na raczki.
    na Smyku są niedrapki 3pak za 8zł :)
    http://www.smyk.com/szukaj/produkt?q=r%C4%99kawiczki+niemowl%C4%99ce&qtype=basicForm&sort=priceAsc

malvva lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści ! :)
    Pati jak uzupłniasz liste, to mi możesz wpisać Michałka ;)

Klaudia planujesz się wybrać z małym na wakacje ? :) my w 2016 raczej nigdzie nie pojedziemy bo od maja do pazdziernika czekają nas wesela, urodziny i chrzciny :P

Choroba nas chyba dopada, wszyscy w domu u mnie jak i u męża smarkają i kichają i już mnie w zatokach coś kręci.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    na Smyku są niedrapki 3pak za 8zł :)
    http://www.smyk.com/szukaj/produkt?q=r%C4%99kawiczki+niemowl%C4%99ce&qtype=basicForm&sort=priceAsc

dzieki zamowie razem z posciela w przyszlym miesiacu :)

helutka lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Skolma Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja miałam mieć usg jutro ale okazało się ze lekarka jednak w sylwestra nie przyjmuje i pojechałam dzisiaj po pracy. Dzisiaj miałam połówkowe dzidzia zdrowa i duża bo wazy juz511g. No i płeć się wydała sama. Odrazu po włączeniu usg pokazały się uda z sisiorkiem pomiędzy tAk wiec będzie chłopak:) jestem przeszczęśliwa bo będzie parka u nas w domu. Ciekawe jak duży się urodzi bo Elena ważyła równe 3kg w donoszonych 40tyg a tu się zapowiada o wiele więcej.

Mnie tez dopada choroba gardło mnie zaczęło pobolewac a jutro idziemy na zabawę sylwestrowa wiec nie wypada być chorym:)

Wy już widzę kompletujecie wyprawkę ja jeszcze nawet o tym nie myśle. No ale cześć rzeczy będzie po Elenie napewno. Może w marcu się ogarnę bo wtedy zamierzam iść na zwolnienie a narazie pochłania mnie praca i moje studia.

Jak u Was z waga? Dużo już przytylyscie od początki ciąży?

Negra, Różyczka, pasia27, FeliceGatto, Aniu_leczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- gratuluję wszystkim udanych wizyt!

Macie jakieś wieści, czy Beredzie udało się poznać płeć? :-) I jak tam Marietta wczoraj? Bo chyba nie pisała?

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta no mamy taki plan, ale co z tego wyjdzie to się okaże :) My idziemy na weselicho też jakoś w pazdzierniku :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skolma wrote:
    Hej dziewczyny ja miałam mieć usg jutro ale okazało się ze lekarka jednak w sylwestra nie przyjmuje i pojechałam dzisiaj po pracy. Dzisiaj miałam połówkowe dzidzia zdrowa i duża bo wazy juz511g. No i płeć się wydała sama. Odrazu po włączeniu usg pokazały się uda z sisiorkiem pomiędzy tAk wiec będzie chłopak:) jestem przeszczęśliwa bo będzie parka u nas w domu. Ciekawe jak duży się urodzi bo Elena ważyła równe 3kg w donoszonych 40tyg a tu się zapowiada o wiele więcej.

Mnie tez dopada choroba gardło mnie zaczęło pobolewac a jutro idziemy na zabawę sylwestrowa wiec nie wypada być chorym:)

Wy już widzę kompletujecie wyprawkę ja jeszcze nawet o tym nie myśle. No ale cześć rzeczy będzie po Elenie napewno. Może w marcu się ogarnę bo wtedy zamierzam iść na zwolnienie a narazie pochłania mnie praca i moje studia.

Jak u Was z waga? Dużo już przytylyscie od początki ciąży?
    Gratuluję Synka!
    Fajnie, że parka :)
    Ja mam termin na 1 maja a nie mam dla Małej nawet pary skarpetek. Planuję zakupy w przyszłym roku bo uważam, że jeszcze na to czas. Zresztą pomyślałam, że skorzystam chętnie z przecen, które już chyba się zaczęły. Teraz też zajmuję się pracą.
    Od początku ciąży przybyło mi 3kg. W pierwszym trymestrze nawet schudłam odrobinę bo miałam mdłości straszne i zero apatytu. Teraz też nie mam jakiegoś mega apetytu choć przyznaję, że codziennie jem słodycze a nigdy nie miałam takich upodobań ;)

‹‹ 1004 1005 1006 1007 1008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ