Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 napisała:
Wpisałam aaa właśnie kogo jeszcze dopisać bo tu jakiś czas temu czystki na liście były i ja dopisze potem numerki poprzepisuje bo nie chce mi się sto razy płeć imię dopisać czy nie ma wgl kogoś. ?
Mi proszę dopisać synka Mateuszka i data nowa 13.05.2016
Dziewczynki jeszcze będę upierdliwa odnośnie tych papierkow. Byłam dziś w aptece i nie wiedzieli o jakie mi chodzi. Czy mogę coś więcej na ten temat? Jakaś nazwa, zdjęcie?katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Skolma wrote:Hej dziewczyny ja miałam mieć usg jutro ale okazało się ze lekarka jednak w sylwestra nie przyjmuje i pojechałam dzisiaj po pracy. Dzisiaj miałam połówkowe dzidzia zdrowa i duża bo wazy juz511g. No i płeć się wydała sama. Odrazu po włączeniu usg pokazały się uda z sisiorkiem pomiędzy tAk wiec będzie chłopak:) jestem przeszczęśliwa bo będzie parka u nas w domu. Ciekawe jak duży się urodzi bo Elena ważyła równe 3kg w donoszonych 40tyg a tu się zapowiada o wiele więcej.
Mnie tez dopada choroba gardło mnie zaczęło pobolewac a jutro idziemy na zabawę sylwestrowa wiec nie wypada być chorym:)
Wy już widzę kompletujecie wyprawkę ja jeszcze nawet o tym nie myśle. No ale cześć rzeczy będzie po Elenie napewno. Może w marcu się ogarnę bo wtedy zamierzam iść na zwolnienie a narazie pochłania mnie praca i moje studia.
Jak u Was z waga? Dużo już przytylyscie od początki ciąży?
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Felice wrote:xpatiiix3 napisała:
Wpisałam aaa właśnie kogo jeszcze dopisać bo tu jakiś czas temu czystki na liście były i ja dopisze potem numerki poprzepisuje bo nie chce mi się sto razy płeć imię dopisać czy nie ma wgl kogoś. ?
Mi proszę dopisać synka Mateuszka i data nowa 13.05.2016
Dziewczynki jeszcze będę upierdliwa odnośnie tych papierkow. Byłam dziś w aptece i nie wiedzieli o jakie mi chodzi. Czy mogę coś więcej na ten temat? Jakaś nazwa, zdjęcie?
Pati a Nas wpisywałaś ?
-
Co do zwolnienia to ja mialam już nowy adres ale niezmieniony w zusie i na zwolnieniu tez wpisany jeszcze stary,do czasu wypisania następnego zwolnienia zglosilam to swojej księgowej,zeby zmienila i zwolnienie już bylo tez z nowym adresem.Musisz wszędzie pozmieniac nawet na karcie ciazy.Bo jak cię bd brac do szpitala,to musi się wszystko zgadzać.
A te paski lakmusowe to mnie dzisiaj uratowaly,rano dostałam uplawy,takie przezroczyste,pomyślałam,że to od tej natamycyny ale wolalam się upewnić i jest zolty kolor paska. -
nick nieaktualny
-
Poli9106 wrote:Probowala ktoras z Was mieszanki woda z miodem i cytryna z rana na jelita?
ja w pierwszym trymestrze piłam, bo miałam z tym straszny problem i pomogło
A tak w ogóle witamy się w 23 tygodniuU mnie 3kg na plusie z czego również połowa to chyba waga piersi ;P
pasia27, Iwa81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Gratki:)ja też dzisiaj 23 tydz zaczynam:)
Jakie macie doświadczenie z luteina jezeli chodzi o to która lepsza dowcipna czy podjezykowa?ja bralam 2x1 tabl 100 mg a teraz 2*2 podjezykowe,mam nadzieję,że wystarczajaco się wchlania..katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
zabuszka wrote:hej do ktorej te promocje w Esotiqu ? moze uda mi sie zalapac bo ceny to za niskie nie sa;P
cos wiecej siusiakow sie wyklulo;) gratulacjeNormalnie jest już wyprz -30%, ale jak wybierzesz za te 300zł to bedziesz miała -50% i do zapłaty 150zł