Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marzenka06 wrote:ja brałam i dowcipną i podjęzykową. Działanie takie same, a tą podjęzykową można łykać i jest znacznie bardziej wygodniejsza w użyciu:) i komfortowa.
Nieprawda. Podjezykowej łykać nie wolno. Do połykania jest luttagen.
To tak gwoli ścisłości
Wszystkiego co najlepsze dziewczynki !!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:34
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Szczęśliwego Nowego Roku Kochane:*** dużo zdrówka dla Was i maleństw i szczęśliwego rozwiązania:****
FeliceGatto, katarzyna_d, Negra, pasia27, JusWik, Różyczka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
nick nieaktualnyDo siego roku kochane ! Bezproblemowych ciąż i udanych porodów, zdrowych dzieciaczków a dla mamusiek dużo wytrwałości, cierpliwości i wsparcia najbliższych
:*
My sylwka spędzamy przed tv, mama mi dała wałówe jedzenia, śledziki, barszcz i ogórki , ja mam karmi a mąż drinki, nie wiem czy wytrwamy do północy bo oboje smarkamy i kichamy, słabi jak fix
Buziaki !!!FeliceGatto, katarzyna_d, Negra, pasia27, JusWik, Różyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !
zeby porody szybkie i bez bolesne byly by maluszki sliczne i zdrowe sie porodzily!
duzo zdrowia pomaranczy niech wam maz (swoj wlasny jedyny) nago tanczy!! Hehe
Dosiego Roku !!!
Negra, pasia27, JusWik, Różyczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was wszystkich i Waszych najbliższych! Bezproblemowych drugich połówek ciąż, szybkich porodów i zdrowych pulchnych maluszków! Szczęścia, spełnienia i uśmiechu na codzień!!!
JusWik, pasia27, Różyczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość