X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego 2016 Roku kochane dla was i waszych rodzin i zdrowych baby's :)i dla starających się żeby szybko zaciazyly buziole.....

JusWik, pasia27, Różyczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja wam składam najlepsze zyczenia na ten nowy rok ! Postarajcie sie aby kartki jego pamietniki jak najlepiej wypelnic a jest ich cale 365 ! ;) powodzenia :)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego co najlepsze w 2016 roku :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:47

JusWik, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie w nowym roku. Życzę Wam wszystkiego co najcudowniejsze w 2016r.

A ja się martwię bo od 2-3 dni nie czuję ruchów :-(

pasia27, Malena91 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• paris Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
    JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
    Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)

JusWik, Różyczka, pasia27, OlkaBdg lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo w nowym roku.

JusWik, Różyczka, OlkaBdg lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku:*

JusWik, Różyczka, katarzyna_d, pasia27, OlkaBdg lubią tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również witamy sie w Nowym Roku z nadzieją,że bedzie lepszy od poprzedniego :) Dziewczyny, życzymy Wam samych szczęśliwych rozwiązań :)

JusWik, Różyczka, pasia27 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paris wrote:
    Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
    JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
    Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)
    Kurcze a ja nie wie gdzie to łożysko mam właśnie. W piątek mam wizytę i powiem lekarzowi. Zobaczymy co powie.

paris, Malena91 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 2016 ! :)

JusWik mòj też się mało rusza, ostatnio też się martwiłam bo od Wigilii przez 4 dni była cisza, już czarne scenariusze w mojej głowie, ale wieczorem się rozbrykał i już byłam spokojniejsza, teraz daje tylko kopniaka co wieczór. Taki leniuch... także cierpliwie czekam na te prawdziwe, mocne kopniaki ;)

Jedziemy na obiad do mojej mamiii, katar mnie męczy strasznie :[ miłego dnia laski !

JusWik lubi tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:48

JusWik lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, witamy się i my w nowym roku 2016.
    wszystkim życzę cudowności ;)

a młody wczoraj od obiadu w ogóle się nie odzywa i strasznie mi smutno

pasia27 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)

mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Uspokoilyscie mnie.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)

mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak?

Anniusia, póki to tylko podrażnienie, to dziecko nawet nie wie, że je masz ;) u nas jest ten sam problem. Koniecznie kup nawilżacz elektryczny i codziennie go płucz i wymieniaj wodę. Poza tym, zapytaj w aptece o spray (taki żel) nawilżający gardło, który można stosować w ciąży i psikaj sobie nim w buzi za każdym razem, kiedy się prze budzisz w nocy plus wieczorem i rano :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:54

Anniusia lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki macie jakiś sposób na zgage? No od dwóch dni mi spokoju nie daje :\

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malena91 wrote:
    Dziewczynki macie jakiś sposób na zgage? No od dwóch dni mi spokoju nie daje :\
    Ja biore rennie na zgage ;) można jeszcze pić mleko ale mi nie pomaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jadę do apteki bo nie dam rady normalnie
    Dzięki Cigaretta

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam tylko na jeden wpis do Was;)

Wszystkiego najlepszego dla Was. Nudnych ciąż, lekkich porodów, pięknie śpiących dzieci, kilogramów samospadających i grzecznych partnerów.

Pozdrawiam

JusWik, Negra, FeliceGatto, Carolq, Malena91, OlkaBdg, Marietta, helutka, migussia, bimba, xpatiiix3, Różyczka, bereda11 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ