Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja wam składam najlepsze zyczenia na ten nowy rok ! Postarajcie sie aby kartki jego pamietniki jak najlepiej wypelnic a jest ich cale 365 !
powodzenia
JusWik, pasia27, Różyczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)
JusWik, Różyczka, pasia27, OlkaBdg lubią tę wiadomość

-
Kurcze a ja nie wie gdzie to łożysko mam właśnie. W piątek mam wizytę i powiem lekarzowi. Zobaczymy co powie.paris wrote:Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)
paris, Malena91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w 2016 !

JusWik mòj też się mało rusza, ostatnio też się martwiłam bo od Wigilii przez 4 dni była cisza, już czarne scenariusze w mojej głowie, ale wieczorem się rozbrykał i już byłam spokojniejsza, teraz daje tylko kopniaka co wieczór. Taki leniuch... także cierpliwie czekam na te prawdziwe, mocne kopniaki
Jedziemy na obiad do mojej mamiii, katar mnie męczy strasznie :[ miłego dnia laski !
JusWik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)
mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak? -
Anniusia wrote:Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)
mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak?
Anniusia, póki to tylko podrażnienie, to dziecko nawet nie wie, że je masz
u nas jest ten sam problem. Koniecznie kup nawilżacz elektryczny i codziennie go płucz i wymieniaj wodę. Poza tym, zapytaj w aptece o spray (taki żel) nawilżający gardło, który można stosować w ciąży i psikaj sobie nim w buzi za każdym razem, kiedy się prze budzisz w nocy plus wieczorem i rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:54
Anniusia lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpadam tylko na jeden wpis do Was;)
Wszystkiego najlepszego dla Was. Nudnych ciąż, lekkich porodów, pięknie śpiących dzieci, kilogramów samospadających i grzecznych partnerów.
Pozdrawiam
JusWik, Negra, FeliceGatto, Carolq, Malena91, OlkaBdg, Marietta, helutka, migussia, bimba, xpatiiix3, Różyczka, bereda11 lubią tę wiadomość