X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego 2016 Roku kochane dla was i waszych rodzin i zdrowych baby's :)i dla starających się żeby szybko zaciazyly buziole.....

JusWik, pasia27, Różyczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja wam składam najlepsze zyczenia na ten nowy rok ! Postarajcie sie aby kartki jego pamietniki jak najlepiej wypelnic a jest ich cale 365 ! ;) powodzenia :)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego co najlepsze w 2016 roku :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:47

JusWik, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie w nowym roku. Życzę Wam wszystkiego co najcudowniejsze w 2016r.

A ja się martwię bo od 2-3 dni nie czuję ruchów :-(

pasia27, Malena91 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• paris Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
    JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
    Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)

JusWik, Różyczka, pasia27, OlkaBdg lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo w nowym roku.

JusWik, Różyczka, OlkaBdg lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku:*

JusWik, Różyczka, katarzyna_d, pasia27, OlkaBdg lubią tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również witamy sie w Nowym Roku z nadzieją,że bedzie lepszy od poprzedniego :) Dziewczyny, życzymy Wam samych szczęśliwych rozwiązań :)

JusWik, Różyczka, pasia27 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paris wrote:
    Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
    JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
    Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)
    Kurcze a ja nie wie gdzie to łożysko mam właśnie. W piątek mam wizytę i powiem lekarzowi. Zobaczymy co powie.

paris, Malena91 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 2016 ! :)

JusWik mòj też się mało rusza, ostatnio też się martwiłam bo od Wigilii przez 4 dni była cisza, już czarne scenariusze w mojej głowie, ale wieczorem się rozbrykał i już byłam spokojniejsza, teraz daje tylko kopniaka co wieczór. Taki leniuch... także cierpliwie czekam na te prawdziwe, mocne kopniaki ;)

Jedziemy na obiad do mojej mamiii, katar mnie męczy strasznie :[ miłego dnia laski !

JusWik lubi tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:48

JusWik lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, witamy się i my w nowym roku 2016.
    wszystkim życzę cudowności ;)

a młody wczoraj od obiadu w ogóle się nie odzywa i strasznie mi smutno

pasia27 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)

mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Uspokoilyscie mnie.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)

mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak?

Anniusia, póki to tylko podrażnienie, to dziecko nawet nie wie, że je masz ;) u nas jest ten sam problem. Koniecznie kup nawilżacz elektryczny i codziennie go płucz i wymieniaj wodę. Poza tym, zapytaj w aptece o spray (taki żel) nawilżający gardło, który można stosować w ciąży i psikaj sobie nim w buzi za każdym razem, kiedy się prze budzisz w nocy plus wieczorem i rano :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:54

Anniusia lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki macie jakiś sposób na zgage? No od dwóch dni mi spokoju nie daje :\

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malena91 wrote:
    Dziewczynki macie jakiś sposób na zgage? No od dwóch dni mi spokoju nie daje :\
    Ja biore rennie na zgage ;) można jeszcze pić mleko ale mi nie pomaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jadę do apteki bo nie dam rady normalnie
    Dzięki Cigaretta

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam tylko na jeden wpis do Was;)

Wszystkiego najlepszego dla Was. Nudnych ciąż, lekkich porodów, pięknie śpiących dzieci, kilogramów samospadających i grzecznych partnerów.

Pozdrawiam

JusWik, Negra, FeliceGatto, Carolq, Malena91, OlkaBdg, Marietta, helutka, migussia, bimba, xpatiiix3, Różyczka, bereda11 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ