Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja wam składam najlepsze zyczenia na ten nowy rok ! Postarajcie sie aby kartki jego pamietniki jak najlepiej wypelnic a jest ich cale 365 !
powodzenia
JusWik, pasia27, Różyczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)
JusWik, Różyczka, pasia27, OlkaBdg lubią tę wiadomość
-
paris wrote:Wszystkiego dobrego w nowym roku, to na pewno będzie nasz najlepszy rok:) Trzymam kciuki aby każda z nas dotrwała do terminu:)
JusWik u mnie to samo, ruchy pojawiły się bardzo pózno, jakieś 2 tygodnie temu i to delikatne, a od kilku dni spokój. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i jak czuje to tylko na dole, w podbrzuszu.
Czekam niecierpliwie na jakiegos konkretnego kopniaczka:)paris, Malena91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w 2016 !
JusWik mòj też się mało rusza, ostatnio też się martwiłam bo od Wigilii przez 4 dni była cisza, już czarne scenariusze w mojej głowie, ale wieczorem się rozbrykał i już byłam spokojniejsza, teraz daje tylko kopniaka co wieczór. Taki leniuch... także cierpliwie czekam na te prawdziwe, mocne kopniaki
Jedziemy na obiad do mojej mamiii, katar mnie męczy strasznie :[ miłego dnia laski !JusWik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)
mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak? -
Anniusia wrote:Dziewczyny wszystkiego dobrego w 2016:)
mam problem może ktoś mi pomoże, od jakiegoś czasu zauważyłam,że nad ranem budzę się z bólem gardła, gardło dodatkowo strasznie suche, w ciągu dnia nie bolało mnie, teraz prawie codziennie budzę się z bólem i w ciągu dnia też czuję ból, gardło lekko zaczerwienione, nie mam żadnych innych objawów infekcji, byłam u rodzinnej powiedziała,że to przez suche powietrze, krzywa przegrodę nosa - fakt oddycham buzią w trakcie snu a no i zgaga pewnie też podrażnia, zaleciła prenalen do ssania tyle,że nic nie daję a poza tym tam jest propolis i mnie to bardziej drażni. płukam szałwią od wczoraj i piję wodę z miodem i cytryną, co jeszcze mogę zrobić? czy to zagraża dziecku? czy któraś miała może tak?
Anniusia, póki to tylko podrażnienie, to dziecko nawet nie wie, że je maszu nas jest ten sam problem. Koniecznie kup nawilżacz elektryczny i codziennie go płucz i wymieniaj wodę. Poza tym, zapytaj w aptece o spray (taki żel) nawilżający gardło, który można stosować w ciąży i psikaj sobie nim w buzi za każdym razem, kiedy się prze budzisz w nocy plus wieczorem i rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:54
Anniusia lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpadam tylko na jeden wpis do Was;)
Wszystkiego najlepszego dla Was. Nudnych ciąż, lekkich porodów, pięknie śpiących dzieci, kilogramów samospadających i grzecznych partnerów.
PozdrawiamJusWik, Negra, FeliceGatto, Carolq, Malena91, OlkaBdg, Marietta, helutka, migussia, bimba, xpatiiix3, Różyczka, bereda11 lubią tę wiadomość