Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq ja też tak mam czasem, jutro mam wizytę dowiem się i dam ci znac, gdzieś wyczytałam ze w piątym miesiącu taki wodnisty śluz jest ale czy to prawda to zapytam lekarza.Ja mam ucisk na szyjkę bo mam wrażenie jakby mi się tam wszystko otwieralo, mam nadzieję że wytrzymam do końca. -
nick nieaktualny
-
Tez mam tak wodnisty i dużo kurde infekcji teraz brak
na bank nie wody a od cholery jak poleci to przez majty wkładkę i spodnie przebija lada moment chyba będę n podpaskach lecieć jak z Nel i Marcelem na końcówce takie wodnistego śluzy miałam w takich ilosciach.. no cóż jak mus to mus takie uroki bycia w ciąży
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati nie no u mnie tak złe az nie jest tylko plamki. No ja to sie przeraziłam ze moze sie podsikuje bo mowię na śluz mi to nie wyglada
ale nawet nie czuje żeby takie zdarzenia miały miejsce wiec nie wiem oj dobrze ze z Niunia ok ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 22:39
-
U mnie na bank bo jak poleci to taki przezroczysto mleczny ostatnio potem widzę po spodniach jak do prania wrzucam ze białe plamy są jakbym nie wiem co w tych spodniach robiła :o a jak mocz to delikatnie żółtawy plamki na wkładkę są no i czuje jak popuszcze a jak śluz leci i bez kitu mówię u mnie w sporych ilościach to leci
czasem wkładka nie starcza chyba będę musiała najcięsze podpaski zakładać albo jakieś duże chłonne wkładki tena lady czy cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 22:58
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Witam sie w 22 tygodniu.
Oj powiem wam ze tez mam problem z nietrzymaniem moczu. Ciagle we wkladkach chodze.
Ruchów nadal nie czuje albo są tak delikatne ze nie odróżniam ich od jelit. Nie chce tez panikować bo wiem ze na tym etapie ruchy są nieregularne.
Smutna sie zrobilam jakoś z tego powodu. -
nick nieaktualny
-
patkaaxx90 wrote:Czesc mam pytanie co do ruchów dziecka czy to normalne żeby nisko brzucha ruchy byly tylko odczuwalne w 19tc i 5 dni dodam ze teraz są juz coraz mocniejsze i dość intensywne.
Aaaa moj malutki się odezwal, moje serduszko dalo znać zebym sie nie martwila.Negra, Marietta lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam się i ja po nowym rokuMąż sprzedał moje ukochane clio żeby kupić mi coś większego do czego zmieści się bez problemu wózek i właśnie zaraz jedziemy na rundkę po komisach rozejrzeć się za czymś ciekawym i podejrzeć to co nam się podoba
Mały kopie jak szalony od 3 dni czuje go praktycznie cały dzień (kiedy to dziecko śpi?)U mnie już 22 tydzień więc chyba 6 miesiąc czas zacząć!
Miłego dnia Kochanemigussia, Negra, Carolq, Cigaretta, pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik ja dość wcześnie zaczęłam czuć Mała a nadal nie jest to mocne ani regularne tez sie przejmuje szczególnie przerwami w ruchac dłuższymi jak dzien czy cos
po prostu Nasze Szkrabki sa grzeczne i możliwe ze mylisz te ruchy z jelitami . Najważniejsze ze Maluchy rosną zdrowo
JusWik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ja również witam w tą mroźną sobotę! Jest tak zimno, że chyba nie wychodzę z domu
Czekam do poniedziałku, bo też wtedy wchodzę w 6ty miesiąc. Czas strasznie szybko leci- muszę zwieźć ubranka po synu i posegregować- zostawić te, które nadadzą się dla córci i zrobić jakieś listy zakupów dla małej.
Synek dziś zapytał: "kiedy będzie moja dzidzia? Bo jus się docekać nie mogę"Ciekawe jak będzie, jak mała się urodzi
Carolq, migussia, Malena91, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość