X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Carolq ja też tak mam czasem, jutro mam wizytę dowiem się i dam ci znac, gdzieś wyczytałam ze w piątym miesiącu taki wodnisty śluz jest ale czy to prawda to zapytam lekarza.Ja mam ucisk na szyjkę bo mam wrażenie jakby mi się tam wszystko otwieralo, mam nadzieję że wytrzymam do końca.

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzieki za rady , Maria85 czekam w takim razie jutro na info mnie niby bdał w wtorek i było ok , test pH tez sposoby wiec raczej nie infekcja . No ale zobaczymy .

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam tak wodnisty i dużo kurde infekcji teraz brak :/ na bank nie wody a od cholery jak poleci to przez majty wkładkę i spodnie przebija lada moment chyba będę n podpaskach lecieć jak z Nel i Marcelem na końcówce takie wodnistego śluzy miałam w takich ilosciach.. no cóż jak mus to mus takie uroki bycia w ciąży ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie polozyla spac na pecharzu bo co 5 min latam do wc i leje jak kobyla hehe:)wszyscy wokol przeziebieni I mnie cos bierze ale kaszel suchy,zrobilam syrop z cebuli i odstawilam na noc

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati nie no u mnie tak złe az nie jest tylko plamki. No ja to sie przeraziłam ze moze sie podsikuje bo mowię na śluz mi to nie wyglada :/ ale nawet nie czuje żeby takie zdarzenia miały miejsce wiec nie wiem oj dobrze ze z Niunia ok ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 22:39

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na bank bo jak poleci to taki przezroczysto mleczny ostatnio potem widzę po spodniach jak do prania wrzucam ze białe plamy są jakbym nie wiem co w tych spodniach robiła :o a jak mocz to delikatnie żółtawy plamki na wkładkę są no i czuje jak popuszcze a jak śluz leci i bez kitu mówię u mnie w sporych ilościach to leci :/ czasem wkładka nie starcza chyba będę musiała najcięsze podpaski zakładać albo jakieś duże chłonne wkładki tena lady czy cos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 22:58

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co takich plam nie mam, ale ostatnio kichnelam i wylecialo mi sporo moczu..myślałam, że to wody może , ale chyba raczej siusiu. dziwne uczucie bo nigdy mi się to nie zdarzało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzis sie schyliłam tak gwałtownie i znów to samo ale poczułam ze poleciało wiec chyba to podsikiwanie :/

• JusWik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Witam sie w 22 tygodniu.
    Oj powiem wam ze tez mam problem z nietrzymaniem moczu. Ciagle we wkladkach chodze.
    Ruchów nadal nie czuje albo są tak delikatne ze nie odróżniam ich od jelit. Nie chce tez panikować bo wiem ze na tym etapie ruchy są nieregularne.
    Smutna sie zrobilam jakoś z tego powodu.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia kochane życzę!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to nasze belly troche oszukuje bo pokazuje mi 6m-c ciazy a wg rozpiski xpatiiix3 to bedzie za tydzień.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mam pytanie co do ruchów dziecka czy to normalne żeby nisko brzucha ruchy byly tylko odczuwalne w 19tc i 5 dni dodam ze teraz są juz coraz mocniejsze i dość intensywne.

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 20 tyg :)

Już 50 % ciąży za mną wow :)

pasia27, Negra, Carolq, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    Czesc mam pytanie co do ruchów dziecka czy to normalne żeby nisko brzucha ruchy byly tylko odczuwalne w 19tc i 5 dni dodam ze teraz są juz coraz mocniejsze i dość intensywne.
    Patka, dziewczyny pisaly wczesniej, ze jesli łożysko jest na przedniej ścianie to wlasnie tak czuc jak opisałaś.
    Aaaa moj malutki się odezwal, moje serduszko dalo znać zebym sie nie martwila.

Negra, Marietta lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza po nowym roku. Chyba do fb trzeba dolaczyc :-)

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• migussia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:20

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:20

Malena91 lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Witam się i ja po nowym roku :) Mąż sprzedał moje ukochane clio żeby kupić mi coś większego do czego zmieści się bez problemu wózek i właśnie zaraz jedziemy na rundkę po komisach rozejrzeć się za czymś ciekawym i podejrzeć to co nam się podoba :)
    Mały kopie jak szalony od 3 dni czuje go praktycznie cały dzień (kiedy to dziecko śpi?):D U mnie już 22 tydzień więc chyba 6 miesiąc czas zacząć!

Miłego dnia Kochane ;)

migussia, Negra, Carolq, Cigaretta, pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik ja dość wcześnie zaczęłam czuć Mała a nadal nie jest to mocne ani regularne tez sie przejmuje szczególnie przerwami w ruchac dłuższymi jak dzien czy cos :( po prostu Nasze Szkrabki sa grzeczne i możliwe ze mylisz te ruchy z jelitami . Najważniejsze ze Maluchy rosną zdrowo :)

JusWik lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja również witam w tą mroźną sobotę! Jest tak zimno, że chyba nie wychodzę z domu :-)

Czekam do poniedziałku, bo też wtedy wchodzę w 6ty miesiąc. Czas strasznie szybko leci- muszę zwieźć ubranka po synu i posegregować- zostawić te, które nadadzą się dla córci i zrobić jakieś listy zakupów dla małej.

Synek dziś zapytał: "kiedy będzie moja dzidzia? Bo jus się docekać nie mogę" :-D Ciekawe jak będzie, jak mała się urodzi :-)

Carolq, migussia, Malena91, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
‹‹ 1010 1011 1012 1013 1014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ