Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez juz 20tydz
Nas tez czeka wymiana autka na większe bo teraz mala mazda 3drzwiowa i jest ciasno a co dopiero jak drugi fotelik wciśniemy hehe
Do marca chce poszukać a później tu przyjechać bo rzeczy dla maluszka i szykowano zacząć
Juz sie nie mogę doczekać poród -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Negra wrote:Cześć dziewczyny! Ja również witam w tą mroźną sobotę! Jest tak zimno, że chyba nie wychodzę z domu
Czekam do poniedziałku, bo też wtedy wchodzę w 6ty miesiąc. Czas strasznie szybko leci- muszę zwieźć ubranka po synu i posegregować- zostawić te, które nadadzą się dla córci i zrobić jakieś listy zakupów dla małej.
Synek dziś zapytał: "kiedy będzie moja dzidzia? Bo jus się docekać nie mogę"Ciekawe jak będzie, jak mała się urodzi
Negra idziemy łeb w łeb z ciążąa wiesz, że jakby była córeczka to też chcieliśmy dać na imię Laura:)
Negra lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
nick nieaktualny
-
Moja to już tak kopie ze Kamila w plecy i bok dzisiaj skopała juz czuć nawet jak ręką czy noga pod skórą jeździ najgorzej juz bolesne się robią kopniaki w bok a musze przytrzymać się za bok bo ciągnie mocno
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Anjaa wrote:Negra idziemy łeb w łeb z ciążą
a wiesz, że jakby była córeczka to też chcieliśmy dać na imię Laura:)
Jeśli chodzi o imię, to już 4lata temu, gdy byłam w pierwszej ciąży maleństwo miało być LaurąBo ja mam taką "odwrotną" intuicję, że wtedy byłam przekonana, że noszę córkę, a teraz nastawiłam się na synka. Więc jak teraz okazało się, że córa, to już nie było problemu z imieniem
Syn mówi do brzucha Maja, ale to dopuszczam jako drugie imię
Anjaa, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:ja czasami czuję pod ręką, dziś malutki wreszcie dał o sobie znać, chyba wyczuł że się denerwuję i martwię.
Jeeej co mam zrobić na obiad dziewczyny... normalnie nie wiem...
U mnie dzisiaj wykwintnie na obiad : mc wrap, frytki, cola hahakamisia88, katarzyna_d, xpatiiix3, JusWik, monilia84, Marietta, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
noc miałam ciężką, budziłam się co chwilę w dodatku było mi strasznie gorąco chyba to przeziębienie ze mnie wychodziło ale fakt obudziłam się bez bólu gardła, i czuję się lepiej dziś dalej kuracja wodą z miodemi cytrynką
ja na szybko zrobiłam spaghetti
-
nick nieaktualnyJa mam pierogi z miesem i kapusta
. Ja nie wiem co mi sie stalo, przeszla mi ochota na frytki ...
Teraz jadla bym tylko owoce i placki z galaretka na zimno, oczywisvie z owocami haha
Ja narazie odpukac, nie choruje. Juz niedlugo kolejna wizyta 13, ale teraz juz tak nie wyczekuje wixyty jak dawniej
czas mi szybciej leci ...
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis poleciałam na łatwiznę i wracamy z pyzami z mięsem do domku
A wogole wyszła fajna opcja bo moich rodziców którzy sa w górach przenieśli do 4 osobowego pokoju i tym sposobem jutro rano pakujemy manatki i jedziemyszkoda tylko ze moja deseczka musi zostać
no ale przynajmniej maź pozaciesza na stoku a ja powdycham górskiego powietrza
A śmiesznie bo moi rodzice co chwile dzwonili i no wiecie ile małych dzieci jest takich nawet na cycku w wozkacha takie juz maluchy 2 letnie uczyły sie na nartach
no w przyszłym roku z Mała na pewno pojedziemy
i bedziemy jezdzic na zmianę ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 14:54
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Malena91 wrote:Ale czujecie jak przylozycie rękę do brzucha czy tak poprostu?
Jak przyłożę rękę do brzucha to dopiero daje czaduDzisiaj po 7 mąż jakoś odruchowo położył rękę to tak go mały skopał, że o spaniu nie było już mowy
Ale i tak najlepiej wychodzi mu kopanie po pęcherzu..
Carolq zazdroszczę wyjazdu w góry. My z mężem nie jesteśmy fanami sportów zimowych ale letnie górskie wycieczki kochamyDlatego w okresie lipiec-wrzesień musimy odwiedzić nasze ukochane Zakopane i choć kawałek w Dolinę Chochołowską czy Kościeliską przejść się z maluszkiem
Malena91, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość