Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poli9106 wrote:Ja moje do kostek zapomnialamw zabrac od tesciow I tylko dlugie mam u siebie.
Model NC 100
Teraz, gdybym kupowała pewnie wybrałabym nc150, bo wydaje mi się, że to nowszy model -
nick nieaktualnyWitam w 6 miesiącu
młody w końcu zaczął się ruszać, cały dzień się martwiłam, ale daje o sobie znać także mogę iść spokojnie spać..
znowu dopadła mnie jakaś infekcja, swędzi mnie pipka niemiłosiernie !!! Smaruje clotrimazolum, nie wiem czy moge ale tylko to mam pod ręką.
Miggusia nie martw się, napewno będziesz wspaniałą mamą, jak zobaczysz swoje maleńswto to się zakochasz bezgranicznie i nie dasz mu krzywdy zrobićja też się zaczynam obawiać czy sobie poradze i w ogóle co to będzie, ale musimy dać radę
!
Dobranoc :*xpatiiix3, pasia27, Negra, migussia, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Migusiu dziewczyny maja racje..a jezeli masz takie myśli,obawy to zupełnie normalne..u wielu kobiet na poczatku zamiast ogromu uwielbienia przychodzi najpierw zmęczenie ze noce nie przespane,ze kolki,ze dziecko płacze,ze problem z kroczem,rana,cyckami z nie tak sobie zaplanowaly poczatki maciezrzynstwa...no życie ale z dnia na dzień coraz bardziej idzie sie zakochać w dziecku i to jest pewne..
Samej mnie przechodzą przez glow myśli czy pokocham tak bardzo dzidziusia jak pierwszego synka..chce by ta milos byla taka sama..nie slabsza..ale by Kacper tego nie odczul..oczywiście te myśli szybko mi przechodzę bo przy dwójce i więcej milosc sie mnoży nie dzieli
Jestem pewna ze kazda kupa,każde odbicie,pirdniecie,kazda nowa minka,uśmiech,zabek itp wszystko będzie Cie tak radowalo ze to jest na "sucho"nie do pomyślenia heheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 09:00
Negra, migussia, Carolq lubią tę wiadomość
-
hej, mogę jeszcze dołączyć? Też mam termin na maj, wg OM na 21.05 i to moja druga ciąża. Jestem mamą 5letniego chłopca i teraz też już wiemy, że będzie synek:)
xpatiiix3, Negra, Malena91, bereda11, FeliceGatto, migussia, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc ale moje zdziwienie gdy szukalam stanika i dobry byl 70 f a ja zawsze d mialam a tu jeszvze polowy nie ma a jak sie w sieciowce dopytalam to tam tylko do d przywoza rozmiary ehhh ciezko z tym malym obwodem cos znaleźć ale mam jeden tak ze jest w czym chodzic.u nas tez chlod rano bylo gdzies 17 na minusie ale mi to nie przeszkadza zima to zima .i dzis w koncu spokoj swieta potem sylwester potem 2dniowe imieniny tesciowej
... Mam dosc odwiedzin -
Cześć dziewczynki. Witam się w mroźny poranek.
Migussia Ty sie nic nie martw. My z mezem o ta ciążę walczylismy ponad 3 lata i tez mam duuuzo obaw czy dam radę, czy podolam temu wszystkiemu. .. choc kocham to maleństwo w brzuszku całym sercem. To chyba nie ma kobiety ktora by sie o to nie martwila. ..
będziemy najcudowniejszymi mamami dla naszych dzieci! !!Negra, migussia, asioczek86, Carolq lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Za mną kolejna ciężka noc, zasnęłam dopiero po 3, a przed 8 obudził mnie mąż, który wrócił z pracy... Próbowałam dalej spać, ale syn się obudził i nici z tego...
Leżę z nim w łóżku i nie chce mi się wychodzić spod kołdry
Zabuszka- gdzie udało Ci się zaopatrzyć w cyckonosz? -
JusWik wrote:Kurcze ja mam problem z jelitami albo nie wiem czym. Co jakis czas łapie mnie dość nieprzyjemny ból, jakby mi falki sciskalo a szczegolnie w leżącej pozycji. Jak wstanę to przechodzi.
-
Przykro mi bereda11, ale musisz być optymistka, inaczej się nie da! U Nas w rodzinie też był przypadek, problemu z wielkością nerek i kłębuszków nerkowych i wszystko skończyło się dobrze. Mały dziś ma 2,5 roku i zdrowy jak ryba! Miał zabieg i monitorowane nerki, ale wszystko skończyło się dobrze, także głowa do góry!!! Dużo wiary!
bereda11 lubi tę wiadomość