Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do ciuszków to ja też mam już pare sztuk body na 56 62 i 68 ale mam zamiar kupić w pepco z 5 par z krótkim rękawkiem na 56, jeszcze dostane od szwagierki i siostry ciuszki także muszę zobaczyć ile tego będzie. Już nam niedrapki, pieluchy flanelowe. W lutym się musze zabrać za to na poważnie
-
nick nieaktualnyHej Kochane
My jesteśmy juz w górach jest pieknie wszystko
Ośnieżone , mroźne powietrze przez które mi sie lepiej oddychaAlutka sie rozkopała , chyba jednak nie bedzie spokojnym Maluchem po Tatusiu ;P
Brenda bardzo współczuje takich przeżyć i nerwów . Duzo siły i wiary , bedzie dobrze .
Candles Tobie rownież współczuje ze trafiłaś na kogoś takiego , i życzę Ci tego samego co brendzie
Co do ciuszków ja jak ja ale Moja Mam przeginamam juz praktycznie cała nowa wyprawkę , plus duzo ciuszków od szwagierki i pare kartonów po bliźniaczkach wiec nie będę na ci narzekać a Mała mogę przebierać co chwilkę . Gorzej by było jakby trafił sie chłopak
ale juz swojej księżniczki nie oddam
FeliceGatto, JusWik, pasia27, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się znowu z kaszlem i że smyraniem gardła
Mój gin przy prenatalnych zrobił swoje pomiary uznał że jest ok ale jeśli chcemy to możemy iść do specjalisty i poszlismy także dwa razy u różnych lekarzy bylam utwierdzona że z maleństwem jest ok
Teraz czekają mnie połówkowe i zastanawiam się czy też mnie wyśle do tego specjalisty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 07:57
-
Hejka
Bereda z syneczkiem na pewno będzie wszystko ok, trzymam kciuki
Candles to spotkała Cię przygoda z debilną lekarką, jak tak można postępować, szkoda gadać, kobieta w ciąży musi przeżywać tyle stresów że szok, bo jakiś durny lekarz nie potrafie profesjonalnie przeprowadzić badania.
U Nas dzisiaj poranny ból głowy, Klaudia wyprawiona do szkoły, ja mam chwilkę odpoczynku i biorę sie za robotę.
Też powoli myśle o kompletowaniu ubranek dla synka, ale tak na spokojnie, żeby coś było, bo mamy same w wersji rożowej
Trzymam kciuki za wizytujące i życzę miłego dniabereda11 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Witam się i ja w mroźny poniedziałek brrrrrrrr
nie wiem co mi sie z tym brzuchem dzieje ale coraz częściej biorę nospe, szczególnie jakies lekkie skurcze pojawiaja sie na wieczór wiec wole wziąć nospe nim sie np. Nasilą.
Chyba zainwestuje tez w tą poduszkę bo coraz gorzej sypiam. Krece sie z boku na bok, boje się spac na plecach. Podobno zdrowiej jest spać na lewym boku a mi oczywiście wygodniej na prawym ;-/
Ach... do tej pory bylo super ale wiadomo ze całą ciążę tak nie bedzie...
Czekam szczesliwie do maja... -
Hej dziewczyny, witam się po Świętach, dawno się nie odzywałam, ale na bieżąco czytam. Tez sypiam coraz gorzej,dlatego napiszcie proszę czy ta poducha faktycznie się sprawdza i jakiej firmy kupić. Pod koniec stycznia mam urodziny , więc naciągnę męża na prezent.
I jeszcze jedno,czy przy badaniu krzywej cukrowej można w tych 2 godz napić się wody? Może jutro się wybiorę, chociaż strasznie mi się nie chce, bo wspominam niemiło wypicie tej okropnej glukozy, ehh -
nick nieaktualnyHej
Wody mozesz pic ile chcesz po krzywej i w trakcie nie ma to żadnego wpływu
Co do skurczów tez zaczęłam odczuwać lekkie skurcze , gdzies przeczytałam ze mogą sie pojawić takie skurcze Ne... Nie pamietam jak sie nazywają ale , maja byc i orzygotowywac macice do porodu wiec ja narazie nie biorę nic nie jest to bolesne i trwa jakieś 5 minut i przestaje . -
Carolq wrote:Hej
Wody mozesz pic ile chcesz po krzywej i w trakcie nie ma to żadnego wpływu
Co do skurczów tez zaczęłam odczuwać lekkie skurcze , gdzies przeczytałam ze mogą sie pojawić takie skurcze Ne... Nie pamietam jak sie nazywają ale , maja byc i orzygotowywac macice do porodu wiec ja narazie nie biorę nic nie jest to bolesne i trwa jakieś 5 minut i przestaje .
pasia27, bimba lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Witam się i ja w mroźny poniedziałek brrrrrrrr
nie wiem co mi sie z tym brzuchem dzieje ale coraz częściej biorę nospe, szczególnie jakies lekkie skurcze pojawiaja sie na wieczór wiec wole wziąć nospe nim sie np. Nasilą.
Chyba zainwestuje tez w tą poduszkę bo coraz gorzej sypiam. Krece sie z boku na bok, boje się spac na plecach. Podobno zdrowiej jest spać na lewym boku a mi oczywiście wygodniej na prawym ;-/
Ach... do tej pory bylo super ale wiadomo ze całą ciążę tak nie bedzie...
Czekam szczesliwie do maja...
Ja leżysz ,odpoczywasz właśnie on sie uaktywnia.JusWik lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Hej dziewczyny, witam się po Świętach, dawno się nie odzywałam, ale na bieżąco czytam. Tez sypiam coraz gorzej,dlatego napiszcie proszę czy ta poducha faktycznie się sprawdza i jakiej firmy kupić. Pod koniec stycznia mam urodziny , więc naciągnę męża na prezent.
I jeszcze jedno,czy przy badaniu krzywej cukrowej można w tych 2 godz napić się wody? Może jutro się wybiorę, chociaż strasznie mi się nie chce, bo wspominam niemiło wypicie tej okropnej glukozy, ehh -
pasia27 wrote:A to czasem się dzidziuś nie napina tak?
Ja leżysz ,odpoczywasz właśnie on sie uaktywnia.pasia27 lubi tę wiadomość
-
Kacper urodził sie 53cm i 3350..ubranka miałam New born i wszystkie wisialy ..56mialam jedno i byli super.na pewno dokupię bo dzicko na poczatku traci na wadze..schodza wody,sluzy itp które przez 9mc miał z mama..syn osiagnal wagę 3kg..i dopiero pozniej zaczął przybierać z cyca
-
Dzień dobry
Mój plan na dzisiaj, ogarnąć sytuację z ubraniami w szafie bo znów jakiś chochlik chyba się tam wkradł i zacząć pisać ostatni rozdział magisterki.
Powiedzcie mi czy była może któraś teraz na dniach na wyprzedaży w h&m, smyku, cocordillo, reserverdzie lub c&a? Interesują mnie oczywiście ciuszki dla maluchówJest coś ciekawego? Bo mój mi obiecał, że dzisiaj albo jutro pojedziemy do galerii i nie wiem czy warto..
Miłego dnia -
nick nieaktualny