Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Na bank nie bo ją nawet nie wiem kto dołączył bo parę mam przy świętach a ja nie zagladalam więc nie wiem które tu dołączyły także podrzućcie TP płeć imię i będę dodawać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:03
Livia
Nela
Marcel
-
Felice na tym etapie tp juz się nie zmienia to po prostu kwestia już tego w jakim tempie dzieciaczek rośnie
PS. TP będę teraz zmieniać TYLKO ,jeżeli któraś będzie miała planowani datę CCWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:16
Livia
Nela
Marcel
-
Pati- taki drobiazg- jak będziesz znowu edytować listę dopisz mi proszę imię córki Laura
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie prośby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:47
xpatiiix3, pasia27, Carolq, katarzyna_d, kamisia88, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam sie i ja w ten piekny sylwestrwy poranek
Nie wiem jak bede stala z czasem wiec juz teraz zycze Wam udanego Sylwestra i bezalkoholo szampanskiej zabawy
Oby ten okres ktory nam pozostal byl juz tym najlepszym bez zmartwien i problemow... SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!
xpatiiix3, Negra, pasia27, Magenta, migussia, katarzyna_d, maimama lubią tę wiadomość
myszka2070 -
Czołem dziewczyny
Ach, Sylwester z Pikolo - tylko o tym marzyłam!
Dotarła do mnie poducha do spania/rogal/kojec z Motherhood, którą wylicytowałam na allegro - po raz pierwszy od dłuższego czasu czuję się wyspana! Jest boska!Po tej jednej nocy byłabym w stanie kupić nawet nówkę za te 150zł
Jak patrzę na wagę z początku ciąży a teraz, to jestem na plusie 1,3kg
Nie ma to jak startować z nadprogramowymi kilogramami - teraz tak nie boli, że rośnie, bo mało rośnie
Któraś z Was pisała, że da synkowi na imię Kazik. Wczoraj jak to czytałam, to się tylko uśmiechnęłam (znałam kiedyś Kazika w moim wieku - bo wujek Kazik to się nie liczy), a dzisiaj jak sobie pomyślałam, że może być Kazik, to aż przystanęłam i się zastanowiłam - fajnie!
Wpiszę na listę potencjalnych imion dla syna
xpatiiix3, Negra, kamisia88, Carolq, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
moj kolega wybral imię Kazik jako trzecie do bierzmowania...na cześć Kazika Staszewskiego z Kultu
ksiądz mu doradzil,że jeżeli nie wie jakie imię wybrac to niech zdecyduje się na imię jakiegoś swojego idolano i zdecydował się na Kazika bez chwili wahania
a tak swoją drogą imię bardzo ładnepasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poli9106 wrote:Gratki:)ja też dzisiaj 23 tydz zaczynam:)
Jakie macie doświadczenie z luteina jezeli chodzi o to która lepsza dowcipna czy podjezykowa?ja bralam 2x1 tabl 100 mg a teraz 2*2 podjezykowe,mam nadzieję,że wystarczajaco się wchlania..
ja brałam i dowcipną i podjęzykową. Działanie takie same, a tą podjęzykową można łykać i jest znacznie bardziej wygodniejsza w użyciu:) i komfortowa.