Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia1534 wrote:Dzięki za informacje, to teraz już wiem że nie ma sensu tam jechać
W tesco na drogowców byłam w niedzielę i zero jakiegokolwiek wyboru, wszystko przecenione w rozmiarze dla wcześniaków.. może jeszcze coś rzucą
klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Pati-tez miałam pytać o mieszkanko. Czyli K nie dogadal się z tatą? Czy jeszcze nie rozmawiał? A masz już kieckę? Pochwal się, plisss...
Daria, Paris gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków!
U nas dziś o 12 było -17st! Wybrałam się na badania tsh i po powrocie dluuuugo nie mogłam się ogrzać. A byłam z mężem, samochodem, ale zanim auto się rozgrzalo, byliśmy na miejscu. Zanim pobrali mo badania i wróciliśmy do auta, znowu było w nim zimno:-(
A najgorsze, że tsh znowu wyszło mi do duuuupyyy:-(. Wynik 4,29 przy normie do 4,1. A miesiąc temu zwiększyłam dawkę Euthyroxu do 112. Od jutra przechodzę na 137, na wszelki wypadek. Tyle tylko dobrze, że FT4 w normie... -
Wita się Majóweczka 2015.
Tak jakoś mnie natchnęło żeby tu zajrzeć.
Powodzenia wszystkim przyszłym mamom i szybkich oraz lekkich rozwiązan. Zebyście mogły cieszyć się Waszymi pociechami.Negra, bereda11, xpatiiix3, JusWik, kkasya, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:szkoda
odkąd pojawił sie facebook wiekszości dziewczynom blizej tam
i nie zebym byla zazdrosna czy co ...
tylko kurcze szkoda mi poprostu tej atmosfery która wytworzyła sie tu na samym poczatku
bardzo mi brakuje postów Felice ,Pati , Sylika widzę bywa ale tez juz rzadziej
Palinas to juz nie widziałam hohoho
kw - to juz wogle dawno dawno ...
hiacynta ... kamisia.... Luna .... hooop hooop
przykre
toz moge skoczyc na fejsik ,ale mnie tu rodzinniej jakoś
echhh zrobiłam sie nazbyt sentymentalna >>
wracajcie babole - niech mnie ktoś przytuli buuuuuuuuuuuuuuuuale juz do pracy w czwartek smiga wiec sie bede udzielac:)
Negra, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Negra z tym mieszkaniem od ojca to powiem tak nie chcieli mi przykrości robić.. Gadał z ojcem ,temat zamknięty mam swoją dumę ,żeby chciał pomoc nawet teraz to już ją nie chce, ja tego człowieka na oczy widzieć nie chce ani poznać nawet, po tym co on wymyślił..
Następna sprawa sukienka, czekam na pieniądze i lecę po kiecę pewnie w przyszłym tyg, wtedy wrzuce jakieś foto, obrączki już wiemy jakie chcemy dogadalismy się i tylko iść i kupić od ręki będą, dziadek ma kwiaciarnię, więc bukiecik będę miała i wsio nic Nam więcej do ślubu nie trzebaaaaaa buty a to już przy okazji sukienki kupie chyba że będę miała pasujące, po zakupach wrzuce Wam foto iii w całej okazałości dostaniecie foto już jak się wystroje w TYM dniu
matko przydałoby się do fryzjera pójść hehee ponad 2 lata nie byłam tak się wybieram że się wybrać nie mogę
jakoś ją tym ślubem się nie stresuje gorzej że za niecałe 2 tyg mam egzaminy i boje się że że stresu padne na ustnym z matmy :o hahahaah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 22:38
Livia
Nela
Marcel
-
Negra wrote:Cigaretta-ja uzywam Mama Dha Premium, z polecenia mojego gina. Kupiłam je na Allegro, za 35,99 z wysyłką gratis (w aptece stacjonarnej potrafią kosztować nawet ponad 50 zl, wiec trochę zaoszczędziam)
popieram w 100%też kupuję na necie , dużo taniej niż w aptece stacjonarnej
-
Pati- to przykre, że facet ma i nie chce się podzielić i jeszcze wymyśla jakieś bzdury... Kij mu w oko!!! Masz rację, że uniosłas się honorem! Jeszcze zapragnie kiedyś poznać wnusie!
Jeśli chodzi o obrączki, to powiem Ci,że my robiliśmy u zlotnika, mieliśmy trochę swojego złota (ale niewiele) i za obraczki zapłaciliśmy 1/6 tego, co u jubilera (mamy wzór z Apartu). Czasu nie zostało Wam wiele, ale może jeszcze znajdziesz jakiegoś zlotnika, który by się wyrobił? Robią identycznie, jak pierwowzory, za o wiele mniejszą kwotę.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:jakoś ją tym ślubem się nie stresuje gorzej że za niecałe 2 tyg mam egzaminy i boje się że że stresu padne na ustnym z matmy :o hahahaah
Dobra, daję Ci dyspensę od forum na 2tyg, siedź i się ucz! Wybaczymy Ci tą nieobecność, jeśli później wrócisz i napiszesz, że wszystko zdałaś śpiewająco
bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny