Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja robiłam juz dawno jeszcze przed swietami wypiłam duszkiem i z głowy, odsiedziałam swoje i w drodze powrotnej wsunelam kanapke.
Malena 91 ja mam rodzine w Blachowni i na Wyrazowie jezeli kojarzyszTo niedaleko Czestochowy. Jedziemy tam w ferie mam tam babcie i kuzynów.
Kłosia, Malena91, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jitka wrote:Negra ja mam TSH 4,4 i mam Euthyrox 50 raz dziennie na czczo.
A co do witaminek ja biorę Pregna plus i Pregna DHA + dodatkowo magnez akurat Doppelherz aktiv Magnez-B6 Forte 400 (ale biorę połowę 200 chyba, że potrzebuje więcej to calą - czytałam, że w ciąży do 400 mg można brać). -
Bardzo proszę przyszłe mamy o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej stanu wiedzy kobiet w ciąży na temat żywności funkcjonalnej
poniższa ankieta ma formę testu
dzięki czemu będziecie Panie mogły sprawdzić co wiecie na temat tej nowej żywności jak również dowiedzieć się czegoś nowego w tym temacie
Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź
link:
http://www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K
Cherry Red -
olala4 wrote:Hej
Ja tez częstochowalekarz Kowalski a Wy?
Malva i co dasz radę jakoś ze zdjęciami ciuszkow dla dziewczynki które chciałas posprzedawac ??
olala4 znajomi partnera wpadli w swieta i jednej babce sie spodobalo i wziela praktycnie wszystko, takze zostaly mi tylko buty -
Widze temat obrączek
ja mam obrączki od dwóch lat
i mamy zwykłe najzwyklejsze 4mm bez żadnych wzorków tylko w środku z grawerem "Amor vincit Omnia " miłosc zwycięży wszystko.
a miałam grube obrączki i wciąż odpażone pod nią więc teraz mam 1mm cieńsze
a slub moglby byc juz ale wiem ze mój by bardzo chciał by było rodzeństwo jego na ślubie i jakaś imprezka niby mówi ze wystarcze mu ja i swiadkowie ale ja wiem ze tak wcale nie jest , ja mialam i slub i wesele wiec moja rodzina nie musi byc balu nie potrzebuje ale chce by on sie cieszyl tym dniem ale coz teraz sporo wydatkow i nowe auto potrzebne i wyprawka dla dzieci pozniej chrzciny wiec caly czas cos , nic tylko trzeba czekac
-
maimama wrote:Hej dziewczyny, ja sobie siedzę w przychodni po wypiciu 75g glukozy,ledwo żyję, masakra wypić coś takiego, ble i tak odliczam do końca jeszcze 90 min. U nas dziś sypnelo troszkę śniegiem w końcu, ale się córka moja ucieszy.
Tez szczerze Wam powiem mam obawy jak to będzie jak się dzidzia urodzi,najbardziej boję się czy będę umiała pokochać ja jak starsza córkę, ehh. Ale w sumie chyba nie ma ciężarówki bez żadnych obaw☺
-
Cigaretta wrote:Dzieki dziewczyny !
Iwa powodzenia jutro :*
Krew mi leci z nosa, ale nie ciurkiem póki co, tylko jak smarkam to chusteczka cała czerwona
Mi też czasami leci krew, tzn bardziej pękają naczynka np. przy kichaniu, ale czytałam że to się zdarza w ciąży, ze względu na mocne ukrwienie wielu narządów. -
Cigaretta wrote:Dzieki dziewczyny !
Iwa powodzenia jutro :*
Krew mi leci z nosa, ale nie ciurkiem póki co, tylko jak smarkam to chusteczka cała czerwona
jestem po badaniach, wszystko w jak najlepszym porządku
młoda urosła i waży 460g i dziewczynka na 100%
migussia, Sylika, klaudia1534, Jitka, Agusia ;), pasia27, Negra, bereda11, JusWik, xpatiiix3 lubią tę wiadomość