Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W temacie obrączek tez 8 lat temu przetapialismy, mieliśmy kilka sztuk złota i nawet za robocizne nie doplacalismy,chociaż pamiętam, że przy odbiorze facet chciał, żeby dopłacić, wiec my mu na to ze ok,ale niech odda resztę złota, bo na pewno zostało i stanęło w końcu na tym , że nie placilismy, chciał nas po prostu naciągnąć.
-
Malena91 wrote:Olala ja też do Kowalskiego chodze haha
Mialas już połówkowe on robi czy wysyła do specjalisty?
Ja idę 7 stycznia, miałam skierowanie na NFZ podobnie jak na pierwsze prenatalne bo to jedno skierowanieu mnie prowadzi druga ciążę ale za pierwszym razem Rodziłam w Poznaniu przez cc i teraz tez jestem za ta opcja
-
nick nieaktualny
-
Hej nadgonilam... U mnie to tez urwanie glowy mon stop jak nie imprezy... To teraz tescioea chora a wyslac ja do lekarza. ..ehhh wyzwanie bardzo ciężkie. Tesc znow idzie na usuwanie kamienia z pecherza to juz mówi ze umiera...
Na dodatek w moje dziecko wystąpił jakus diabel czy jest jakus bunt potorarocznego brzdaca?.... Rece opadaja . nie chce go podnosić jednak ponad13 kg i jeszcze cos z ta moja szyjka sie ginkowi nir widzialo...dowiem sie w piatek co tam i moze na polowkowe mnie umowi.
Aa co do rozstepowi stroi sa takue z wyzszym stanem sama w tym roku taki kupilam bo moj brzuch kuszaco to to nie wygladal. Cyce teraz sa juz extreme wielkieaz strachco dalej... Alr czy da sue miec więcej rozstepow niz mam... Hmm oby nie.
Ii ja jestem z podkarpacia okolice Debicy
Tyke co pamietalam to napisałam -
zabuszka wrote:Hej nadgonilam... U mnie to tez urwanie glowy mon stop jak nie imprezy... To teraz tescioea chora a wyslac ja do lekarza. ..ehhh wyzwanie bardzo ciężkie. Tesc znow idzie na usuwanie kamienia z pecherza to juz mówi ze umiera...
Na dodatek w moje dziecko wystąpił jakus diabel czy jest jakus bunt potorarocznego brzdaca?.... Rece opadaja . nie chce go podnosić jednak ponad13 kg i jeszcze cos z ta moja szyjka sie ginkowi nir widzialo...dowiem sie w piatek co tam i moze na polowkowe mnie umowi.
Aa co do rozstepowi stroi sa takue z wyzszym stanem sama w tym roku taki kupilam bo moj brzuch kuszaco to to nie wygladal. Cyce teraz sa juz extreme wielkieaz strachco dalej... Alr czy da sue miec więcej rozstepow niz mam... Hmm oby nie.
Ii ja jestem z podkarpacia okolice Debicy
Tyke co pamietalam to napisałam
Rodzina od strony mojego ojca mieszka w krosnie i w pilźnie takze znam te okolice ;p ale ten swiat maly
-
Poli9106 - ja mam jelito drażliwe i też często miałam rano takie skurcze, ale przechodziło po toalecie.
Co do śniegu u Nas też trochę sypnął i teraz znowu delikatnie sypie dziś temp - 4/5 a dwa dni temu -11.
Pasia27 - wyniki krwi w miarę, na razie lekarz powiedział, że nie będzie się czepiał, a te witaminki, które biorę to od początku brałam pregne plus zestaw witamin, a później dodał mi jeszcze pregne dha bo musi być większa ilość tego dla rozwoju dziecka. W tej DHA są tylko te kwasy omega-3 DHA.pasia27 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...