X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • maimama Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa tak w aptece,cena ok 5 zł. Gratuluję córeczki i najważniejsze , że wszystko jest ok ☺

Iwa81 lubi tę wiadomość

• Sylika Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa gratulacje :)

Iwa81 lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też w lutym przetapialismy zloto i wyszlo nas to 3 razy mniej jak byśmy mieli kupić gotowe.A wzór klasyczny jedynie z grawerem.

• migussia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 01:27

malvva lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • maimama Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rozpuszczają w przychodni,ale dodali mi zimną wodę i nie do końca się rozpuscilo, a pozwolili mi dodać trochę cytryny, choć mi osobiście to nie pomogło.

• Iwa81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala ja też do Kowalskiego chodze haha :)
    Mialas już połówkowe on robi czy wysyła do specjalisty?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 10:39

pasia27 lubi tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie obrączek tez 8 lat temu przetapialismy, mieliśmy kilka sztuk złota i nawet za robocizne nie doplacalismy,chociaż pamiętam, że przy odbiorze facet chciał, żeby dopłacić, wiec my mu na to ze ok,ale niech odda resztę złota, bo na pewno zostało i stanęło w końcu na tym , że nie placilismy, chciał nas po prostu naciągnąć.

• malvva Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam straszne rozstepy ;( jestem załamana, az mi sie nie chce na siebie patrzec,
    Cały tyłek, przechodzi na uda a o piersiach juz nie wspomne. I jak ja po ciazy bede w stroju kapielowym chodzic .... rozpacz

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:17

cd9bskjojgq3qzff.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 01:28

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • olala4 Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malena91 wrote:
    Olala ja też do Kowalskiego chodze haha :)
    Mialas już połówkowe on robi czy wysyła do specjalisty?

Ja idę 7 stycznia, miałam skierowanie na NFZ podobnie jak na pierwsze prenatalne bo to jedno skierowanie :) u mnie prowadzi druga ciążę ale za pierwszym razem Rodziłam w Poznaniu przez cc i teraz tez jestem za ta opcja :)

• malvva Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak z tym bedzie po ciazy ? da sie cos z tym zrobic ? smarowanie nic nie daje....

wiadomo ze kazda chcialaby byc ladna mamusia :(

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na prenatalne pierwsze wysłała mnie do kliniki która ma odpowiedni sprzęt więc zastanawiam się czy na połówkowe też mnie nie wysle

• olala4 Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Olmedu ? :)

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nadgonilam... U mnie to tez urwanie glowy mon stop jak nie imprezy... To teraz tescioea chora a wyslac ja do lekarza. ..ehhh wyzwanie bardzo ciężkie. Tesc znow idzie na usuwanie kamienia z pecherza to juz mówi ze umiera...

Na dodatek w moje dziecko wystąpił jakus diabel czy jest jakus bunt potorarocznego brzdaca?.... Rece opadaja . nie chce go podnosić jednak ponad13 kg i jeszcze cos z ta moja szyjka sie ginkowi nir widzialo...dowiem sie w piatek co tam i moze na polowkowe mnie umowi.

Aa co do rozstepowi stroi sa takue z wyzszym stanem sama w tym roku taki kupilam bo moj brzuch kuszaco to to nie wygladal. Cyce teraz sa juz extreme wielkieaz strachco dalej... Alr czy da sue miec więcej rozstepow niz mam... Hmm oby nie.

Ii ja jestem z podkarpacia okolice Debicy

Tyke co pamietalam to napisałam

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 01:28

malvva lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Hej nadgonilam... U mnie to tez urwanie glowy mon stop jak nie imprezy... To teraz tescioea chora a wyslac ja do lekarza. ..ehhh wyzwanie bardzo ciężkie. Tesc znow idzie na usuwanie kamienia z pecherza to juz mówi ze umiera...

Na dodatek w moje dziecko wystąpił jakus diabel czy jest jakus bunt potorarocznego brzdaca?.... Rece opadaja . nie chce go podnosić jednak ponad13 kg i jeszcze cos z ta moja szyjka sie ginkowi nir widzialo...dowiem sie w piatek co tam i moze na polowkowe mnie umowi.

Aa co do rozstepowi stroi sa takue z wyzszym stanem sama w tym roku taki kupilam bo moj brzuch kuszaco to to nie wygladal. Cyce teraz sa juz extreme wielkieaz strachco dalej... Alr czy da sue miec więcej rozstepow niz mam... Hmm oby nie.

Ii ja jestem z podkarpacia okolice Debicy

Tyke co pamietalam to napisałam

Rodzina od strony mojego ojca mieszka w krosnie i w pilźnie takze znam te okolice ;p ale ten swiat maly

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • zabuszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozstepy jedyny sposob by sie pozbyć dziadostwa to laser od dermatolog sie dowiedzialam ale jesli planujesz nastepna ciaze czy poprostu utyjesz problem wraca. Kremy cis rozjasnia ale przy cycu zwis zostanie a na brzuchu nie rowne pregi

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Jitka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 - ja mam jelito drażliwe i też często miałam rano takie skurcze, ale przechodziło po toalecie.

Co do śniegu u Nas też trochę sypnął i teraz znowu delikatnie sypie dziś temp - 4/5 a dwa dni temu -11.

Pasia27 - wyniki krwi w miarę, na razie lekarz powiedział, że nie będzie się czepiał, a te witaminki, które biorę to od początku brałam pregne plus zestaw witamin, a później dodał mi jeszcze pregne dha bo musi być większa ilość tego dla rozwoju dziecka. W tej DHA są tylko te kwasy omega-3 DHA.

pasia27 lubi tę wiadomość

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
‹‹ 1023 1024 1025 1026 1027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ