Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:Na rozstepy jedyny sposob by sie pozbyć dziadostwa to laser od dermatolog sie dowiedzialam ale jesli planujesz nastepna ciaze czy poprostu utyjesz problem wraca. Kremy cis rozjasnia ale przy cycu zwis zostanie a na brzuchu nie rowne pregi
na rozstępy bardzo dobry jest Olejek Bio Oil, może nie tani ale działa.
Na necie oczywiście dużo taniej niż w aptekach
-
malvva wrote:Mam straszne rozstepy ;( jestem załamana, az mi sie nie chce na siebie patrzec,
Cały tyłek, przechodzi na uda a o piersiach juz nie wspomne. I jak ja po ciazy bede w stroju kapielowym chodzic .... rozpacz
próbowałaś olejku Bio Oil ?
-
Ja jestem z okolic Zielonej Gory,chyba jedyna:)ja tez mam jelito drazliwe,maz juz rano do mnie mowi,ze tydz temu mialam szyjke prawie 5 cm to chyba nie powinno sie nic dziac,ja też mysle że to wszystko to problem od jelit.Bo w sumie no spa mi pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 11:29
-
malvva nie rozpaczaj ja miałam rozstępy po poprzednich ciążach na udach w okolicy pachwin i na piersiach w okresie karmienia i po porodzie zorientowałam się że mam popękane pośladki i tył ud i wiem że nic z tym nie zrobie na szczęście smarowałam się olejkiem bio Oil i powiem Ci że rozjaśnił to paskudztwo i mało widać trzeba się przyjrzeć albo pod światło patrzeć zbledły po tym a w bikini jak miałam ochote normalnie chodziłam i na basen też bo to że miałam rozstępy nie dyskwalifikowało mnie z życia , owszem moda teraz na wieszaki i sterczące gnaty na idealnym ciele bez skazy ale na szczęście tylko w telewizji a kobiety tak naprawdę są inne mają piękne krągłości jedne jędrne inne mniej każda z nas jest inna a rozstępy wiele z nas ma i nie jest to powód do wstydu i rozpaczy wrzuć na luz po porodzie zadbasz o figurę i o to by trochę rozjaśniały a teraz ciesz się ciążą i korzystaj
Iwa81, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Poli9106 - wygadałyśmy te bóle, własnie zaczął mnie boleć dół brzucha jak macica, cały prawa strona, lewa i na środku
jak nie przejdzie po magnezie to wezmę nospę.
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Poli9106, migussia - mam to samo, nie mogę w ogóle surowych owoców jeść bo masakra, wzdęcia, że ho ho
czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać, czekolada - nie za wiele, ciężkostrawne - odpadają (smażone itp) już czasem się zastanawiam co ja w ogóle mogę jeść, żeby normalnie funkcjonować. Zaczęłam brać te bakterie co się je przy antybiotyku, może cokolwiek dają, a tak to mam zawsze espumisan przy sobie. Ale nie zawsze pomaga. A apetyt też mam duży
NADZIEJA...
Poli9106 - może dentosept sobie kup powinno pomóc, nie wiem jak szałwia.
A co do pokarmów u mnie to nie mogę jeszcze mlekaa taką mam ochotę , wczoraj zrobiłam pishingera a wiadomo mleko się tam dodaje, i jeszcze kupę mleka w proszku ... i jak tu nie jeść
NADZIEJA...
nick nieaktualny