Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Malena91 wrote:Też bym chciała na fb dołączyć
Trzeba do Pati napisać na priv(założycielka tematu
)
Bereda, Zabuszka, będę Was męczyć
I.am.chacie tez,chociaż jej tu ostatnio nie widzęMalena91 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
waśnie wróciłam do domu
Zadowolona z zakupów, bo znów przyniosłam reklamówkę ubranek za 30zł
Prawie 20sztuk
U nas dziś trochę cieplej bo już "tylko" -9
Parę dni temu było jakoś -20, a dziś już lepiej i od wczoraj sypie śnieg
No i w końcu pokazał mi się brzuszekTak z dnia na dzień
Młody kopie i daje o sobie znać, wizytę również mamy 11 stycznia jak wiele w Was, ale połówkowe już miałam 21grundnia, więc pewnie w poniedziałek USG mi nie zrobi..
No ale zobaczymy
Iwa81, pasia27, migussia, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
domi05 wrote:waśnie wróciłam do domu
Zadowolona z zakupów, bo znów przyniosłam reklamówkę ubranek za 30zł
Prawie 20sztuk
U nas dziś trochę cieplej bo już "tylko" -9
Parę dni temu było jakoś -20, a dziś już lepiej i od wczoraj sypie śnieg
No i w końcu pokazał mi się brzuszekTak z dnia na dzień
Młody kopie i daje o sobie znać, wizytę również mamy 11 stycznia jak wiele w Was, ale połówkowe już miałam 21grundnia, więc pewnie w poniedziałek USG mi nie zrobi..
No ale zobaczymy
ja z ciuszkami poszalałam wczoraj na allegroteraz tylko na kurierów czekam hi hi
pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olala4 wrote:Ja idę 7 stycznia, miałam skierowanie na NFZ podobnie jak na pierwsze prenatalne bo to jedno skierowanie
u mnie prowadzi druga ciążę ale za pierwszym razem Rodziłam w Poznaniu przez cc i teraz tez jestem za ta opcja
I gdzie to robisz? -
Ja dzis przy okazji spaceru wlazlam do Pepco ale większość przecenionych malych dziewczęcych ..a ja podejrzewam syncia hehe
Fajne po 5-6zl róż 56roz heheh jeszcze żeby neutralne ale nie róż jak róż hehe
Może ze 2-3szt 62 niebieskie ale takie mam po Kacusiu a chce 56 nowe do szpitala dla dzidzi -
Nareszcie Was nadrobiłam
Dobrze, że nie poszłam do grupy na szajsiku, bo chyba musiałabym pół dnia czytać
maimama wrote:Hej dziewczyny,[...] Tez sypiam coraz gorzej,dlatego napiszcie proszę czy ta poducha faktycznie się sprawdza i jakiej firmy kupić. Pod koniec stycznia mam urodziny , więc naciągnę męża na prezent.
Poducha rogal/kojec Motherhood – litera C.
Po pierwszej nocy z nią stwierdziłam, że byłabym skłonna kupić nówkę za te 159zł – tak bardzo wygodnie się śpi!
Po glukozie z obciążeniem na początku ciąży, mam zamiar już tego badania nie robićJest coś takiego jak badanie hemoglobiny glikowanej - z krwi badają poziom cukru /średnią/ z ostatnich 3 miesięcy
Mam gdzieś siedzenie 2h w laboratorium i picie tego świństwa
Szkoła rodzenia - kurde, to już trzeba się zapisywać? Waham się... Bo jeśli to jest 10 spotkań po 1,5h to mój mąż ściorany po robocie tego nie przetrzyma, a samej chodzić bez sensu...
Bardzo mnie bawią Wasze posty dotyczące rozstępówMoże to się z wiekiem zmienia, może to styl życia... nie mam pojęcia.. Mnie to lotto czy je będę miała, czy nie. Przecież to część naszego ciała, które samo w sobie jest idealne
Możliwość posiadania dziecka powinna oddalać wszelkie myśli typu "bo jak ja będę wyglądała po ciąży?". No kurde - normalnie - jak matka dziecka!
Aaa, dobra, idę coś na obiad robić
pasia27, migussia, maimama lubią tę wiadomość
-
Ze względu na wiek, choc w poprzedniej ciąży tez miałam bo problemy tez były wcześniej. Nie wiem ile prywatnie tam kosztuje trzeba byłoby spr na stronie internetowej... O lemanskim słyszałam ze duży wesolek z niego
czyli w razie czego moze sie okazać ze wszystkie trzy spotkamy sie na Mickiewicza
chyba ze udać sie z Poznaniem choc wiadomo ciezko cos idealnie z porodem zaplanować
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny