Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jutro wizytę i już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moje bąbelki
a wizyta dopiero o 18stej tak specjalnie ustaliłam dziś bo mam dwa auta zepsute i stoją u mechanika mam więc nadzieje ze któregoś uda się zrobić jutro ....do wieczora .
A dziś jeszcze czeka mnie kąpiel i modlitwa by się nie zarznąćjuż z lusterkiem to robie bo nic nie widze
he he
Negra, pasia27, bimba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszkoda
odkąd pojawił sie facebook wiekszości dziewczynom blizej tam
i nie zebym byla zazdrosna czy co ...
tylko kurcze szkoda mi poprostu tej atmosfery która wytworzyła sie tu na samym poczatku
bardzo mi brakuje postów Felice ,Pati , Sylika widzę bywa ale tez juz rzadziej
Palinas to juz nie widziałam hohoho
kw - to juz wogle dawno dawno ...
hiacynta ... kamisia.... Luna .... hooop hooop
przykre
toz moge skoczyc na fejsik ,ale mnie tu rodzinniej jakoś
echhh zrobiłam sie nazbyt sentymentalna >>
wracajcie babole - niech mnie ktoś przytuli buuuuuuuuuuuuuuuupasia27, xpatiiix3, Carolq, migussia, Sylika, JusWik lubią tę wiadomość
-
Alicce ja też zastanawiam się, jak to z tą miłością do dzieci będzie. Teraz mamy córcię 5 letnią i bardzo ją kocham, miała być jedynaczką, ale zdecydowaliśmy się na drugie, widząc jak fajnie rośnie i już zapomnieliśmy o pierwszych ciężkich miesiącach. I właściwie przez te 5 lat była tylko ona. Teraz ma być synek, ciekawe jak to będzie ...
-
marzenka06 wrote:Myślicie, że do szpitala w kwietniu/maju lepszy cieplejszy szlafrok czy cienki? tak się zastanawiam... Bo już w kwietniu to pewnie nie grzeją, ale z drugiej strony noworodki to chyba ciepło muszą mieć?
ja byłam ostatnio w odwiedzinach na Ginekologii i tam jest strasznie ciepło, więc ja akurat mam zamiar kupić coś cieńszego -
klaudia1534 wrote:Alicce strasznie pusto tutaj jest ostatnio, do maja to już pewnie zostaną tylko pojedyncze osoby.. Pewnie wszytsko się u Ciebie zmieni jak przytulisz maleństwo do piersi :*
Dariaa gratuluję pozytywnej wizyty! To duże już te Twoje dziecięCiekawe jakie duże będzie moje za 2 tygodnie.. Co do ułożenia to myślę, że jeszcze ma troszkę czasu na odwrócenie się
Pasia mam pytanie do Ciebie jako mieszkanka Czwy może się orientujesz. Czy przy tesco na Pułaskiego jest też f&f? Bo ostatnio tamtędy przejeżdżałam i coś mi się migło i nie wiem czy dobrze widziałam -
Alicce ja ślubem żyje toż to już 30 stycznia
i pocieszenie Ciebie na fejsie wcale dużo więcej się nie odzywam
Za tydzień studniówka (ciazowa)heheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 21:03
bereda11, Carolq, migussia, pasia27, Negra lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
pasia27 wrote:Mieszkam 5min od tego Tesco i niestety na Pulaskiego jest tylko maluteńki dzial f&f Kids i do tego ceny taki..zadnych obniżek..nje opłaca sie jechać..jak cos to tylko Tesco extra przy trasie he
Dzięki za informacje, to teraz już wiem że nie ma sensu tam jechaćW tesco na drogowców byłam w niedzielę i zero jakiegokolwiek wyboru, wszystko przecenione w rozmiarze dla wcześniaków.. może jeszcze coś rzucą
pasia27 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Mieszkam 5min od tego Tesco i niestety na Pulaskiego jest tylko maluteńki dzial f&f Kids i do tego ceny taki..zadnych obniżek..nje opłaca sie jechać..jak cos to tylko Tesco extra przy trasie he
jeśli mowa o Tesco, to powiem wam że ja wczoraj nakupowałam za dosłownie 50zł, dość dużo rzeczy na wyprzedażywarto zajrzeć
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Kogo jeszcze dopisać na pierwszą stronę.?? Bo jestem wolna już wieczorem przez jakąś godzinke i idę spać
a jutro znowu mam latanie przedszkole potem wyniki do endo drzemka Nel chwilę odsapne i znowu po Marcelka a i poczta bo dzisiaj mi się nie chciało hehehhe brr nie lubię tych mrozów jak arab chodze ludzie się patrzą a mi tylko oczy widać czapką prawie na oczach i chusta na nos aż
bo gile w nosie zamarzają dzisiaj rano -22° :oooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 21:11
Livia
Nela
Marcel
-
Alicce wrote:szkoda
odkąd pojawił sie facebook wiekszości dziewczynom blizej tam
i nie zebym byla zazdrosna czy co ...
tylko kurcze szkoda mi poprostu tej atmosfery która wytworzyła sie tu na samym poczatku
bardzo mi brakuje postów Felice ,Pati , Sylika widzę bywa ale tez juz rzadziej
Palinas to juz nie widziałam hohoho
kw - to juz wogle dawno dawno ...
hiacynta ... kamisia.... Luna .... hooop hooop
przykre
toz moge skoczyc na fejsik ,ale mnie tu rodzinniej jakoś
echhh zrobiłam sie nazbyt sentymentalna >>
wracajcie babole - niech mnie ktoś przytuli buuuuuuuuuuuuuuuuja Zajrzę na fb ale wole tutaj, nieraz po prostu brakuje weny...
bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
xpatiiix3 wrote:Kogo jeszcze dopisać na pierwszą stronę.?? Bo jestem wolna już wieczorem przez jakąś godzinke i idę spać
a jutro znowu mam latanie przedszkole potem wyniki do endo drzemka Nel chwilę odsapne i znowu po Marcelka a i poczta bo dzisiaj mi się nie chciało hehehhe brr nie lubię tych mrozów jak arab chodze ludzie się patrzą a mi tylko oczy widać czapką prawie na oczach i chusta na nos aż
bo gile w nosie zamarzają dzisiaj rano -22° :oooo
Pati a mnie wpisywałaś ? -
bereda11 wrote:-22 ????????????? OMG , nie powiem wam jak jest u mnie pogoda bo przestaniecie mnie lubiec
Żem się jebła-21° ale to nie robi żadnej różnicy... Marcel szedł do przedszkola to płakał że go kości bolą
tzn ręce to przyniosła mu mega grube rękawice i spodnie narciarskie
na powrót z przedszkola
i już przynajmniej nie narzekał a w przedszkolu tylko co 3-4 dziecko tylko Ci co samochodami a my twardziele na piechotę
Livia
Nela
Marcel
-
Miggusia zdaje się na Kamila cos kombinuje
jeżeli chodzi o socjal mam nadzieję że do jesieni przyznają Nam jakieś mieszkanko, na ten moment szukamy coś do wynajęcia bosz chociażby 40m jakieś aby taniej na początek no melanżu nie będzie tylko cywilniak i do widzenia miała teściowa robić obiad najpierw ale że ode mnie miało być tam 4-5 osób więcej to już nie fair i wiecie dogadalismy się że nikt nie będzie ureazony jak wpadną do urzędu szampana wypija i do widzenia i mamy z głowy
! A jak będzie kościelny kiedyś to już wtedy weselicho i to tak oczywiście już wszystko och i ach tylko trzeba na zbierać szkoda że pieniądze mnie rosną na drzewach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 21:50
bereda11 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel