Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:A ja się niedawno zorientowałam, że jakoś mi tak włosy niespostrzeżenie urosły i już mam dłuższe niż do ślubu
Ale ja mam bardzo gęste i grube włosy i to trochę uciążliwe... A zauważyłam, że teraz mi jakoś więcej wypadają. To może być przez ciążę?
Ja z tego co pamiętam to mi w ciąży się właśnie wzmocniły i ladne były, za to po porodzie bardzo wypadały -
xpatiiix3 wrote:CassieMK pewnie mi teraz ostro szybko wszędzie rosną
No i mam mega pytanie od kiedy w ciążę zaszłam nie używam depilatora zyletka jest uciążliwa mogę depilatorem czy nie.
Ja Ci nie podpowiem, depilatora nie używam, bo nie mogę, od lat jadę zwykłą maszynką -
xpatiiix3 wrote:CassieMK pewnie mi teraz ostro szybko wszędzie rosną
No i mam mega pytanie od kiedy w ciążę zaszłam nie używam depilatora zyletka jest uciążliwa mogę depilatorem czy nie.[/QUOTE
przeczytalam to
Depilator elektryczny. Nie trzeba chyba przekonywać, że ta metoda depilacji jest niewskazana w okresie ciąży. Głównym powodem jest jej bolesność i przykry wpływ, jaki może mieć w związku z tym na mamę i dziecko.
chociaz ja sama osobiscie nie slyszalam zeby to bylo zabronione.. -
Hmm no mnie to tam nie boli ja przyzwyczajona jestem i stad pytanie a cholery na nogach rosną w tej ciąży jak u faceta :o z synem identyko było i na brzuchu włosy zaczynają po linii rosnąć :o tzn parę sztuk takich dlugich grubych czarnych
a z córką jasne krótkie włosy ze ja nóg mogłam nie golić idąc na plażę na wakacje
Livia
Nela
Marcel
-
Dziękuję za miłe powitanie
i od razu lecę z pytaniem.
Dzisiaj dowiedziałam się o ciąży i popołudniu pojawiło mi się plamienie - chwilowe, nie jakieś znaczne. Czy powinnam od razu lecieć do lekarza? Chciałam poczekać do poniedziałku, ale sama nie wiem co robić.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny