Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tsh podbija i tak w 2 trym także przemęcze się i podskoczy mi
ogólnie to leki leżą w szafie które dawno powinny być wzięte plus recepta hmm przeterminowana chyba już nawet no ale gin mówil ze i tak będzie spadać i branie leków nie ma sensu teraz bo i tak od hcg spadnie
Ja mam teraz mix objawów dwóch ciąż ale jakoś tak przeczuwam chłopaka ,ale mimo wszystko chyba bym wolała córkębo po synu pooddawałam wszystkie rzeczy a po córce mam od rozm. 46cm
Livia
Nela
Marcel
-
O BiB witaj
kojarzę Ciebie z sierpnioweK zdaje się.?
to czekamy na wieści jutro jak beta
oprócz tego że owy później to i zagniezdzenie mogło być dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:31
BiB lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:O BiB witaj
kojarzę Ciebie z sierpnioweK zdaje się.?
to czekamy na wieści jutro jak beta
oprócz tego że owy później to i zagniezdzenie mogło być dopiero
z lipcówekJa Ciebie też kojarzę
i mega podziwiam za trzeciego dzieciaczka!
Mnie się marzy córa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:34
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
mejbi!! smaka mi narobilaś i właśnie się nażarłam jajecznicą...na pomidorach
mam swoje z ogródka i w sumie jakby się tak zastanowić, to wczoraj i dziś zrobiłam sznycle indycze duszone w pomidorach, dziś ta jajecznica, a na jutro mam pomidorówkę zaplanowaną
)
mejbi, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
jajecznica na pomidorach mmm... pychota!
i w ogóle pomidorki są spokoa jeszcze jak masz CassieMk takie swoje z ogródka to tym bardziej, ja niestety po swoje biegam codziennie na targ ale sama się z siebie trochę śmieje, z tej pomidorowej chcicy
-
O bosz zejde zaraz po cholerę te anuluj obok wyślij ahahaha no całego posta skasowałam :o durna no i się śmieje ;P
Ja to siedzę z farbą na włosach bo jutro na 9 wizyta a rano i tak włosów się nie chciałoby myć jadę z synem do gina bo co ja wymyślę ze po co o tej porze 2 dzieci zostawiętak wgl to się modlę żeby mi chociaż farba rozjaśniła te moje kłaki bo się zdenerwuje nałożyłam 2 na całe włosy moje dorosły wolała już o pomstę do nieba bo ostatnim razem na samym początku ciąży nic a nic nie wzięło także już z 4-5cm miały... ale patrze coś się rozjaśnia oby tylko bo to bez amoniaku zawsze ta sama używam i pięknie rozjaśniło a w każdej ciąży do dupy nic a nic żadna farba nie bierze mi koloru... no i chyba wam nie mówiłam bo ja jestem fryzjerka z zawodu
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 a Ty jaki masz naturalny kolor włosów? do blondu rozjaśniasz?
ja mam ciemne włosy, z blondem miałam romans krótki i niestety jak się potraktowałam kilka razy rozjaśniaczem (nie sama, fryzjerka oczywiście) tak do tej pory włosy mi się łamią okrutnie, czekam aż całkiem odrosną i zetnę te wspomnienia po blondzie raz na zawsze
teraz oczywiście mam ciemne z powrotemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:26
-
Ja naturalnie to mam taki ciemny blond
jedyna farba która mi pięknie rozjaśniała dała dupy ale teraz coś bierze idę zaraz zmyć bo wypali jeszcze włosy i tak mam poniszczone bo w maju potraktowałam włosy przez przypadek farba z rozjasniaczem nie poczytałam tylko wzięłam na próbę i zniszczyłam strasznie teraz jakoś w miarę ale na włosy garść odżywki trzeba dać bo końcówki się łamią niedługo podetnę ale to przed ślubem dopiero do fryzjera pójdę póki co niech sobie rosną mniej zaboli to ścięcie
Livia
Nela
Marcel
-
A ja się niedawno zorientowałam, że jakoś mi tak włosy niespostrzeżenie urosły i już mam dłuższe niż do ślubu
Ale ja mam bardzo gęste i grube włosy i to trochę uciążliwe... A zauważyłam, że teraz mi jakoś więcej wypadają. To może być przez ciążę?