Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Weź sobie mniej więcej średnia z ostatnich 6 miesięcy, przy nieregularnych to chyba najlepsza metoda. A jak Cię bardzo boli brzuch to najlepiej skontaktuj się z lekarzem albo podejdź na IPNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk wrote:Weź sobie mniej więcej średnia z ostatnich 6 miesięcy, przy nieregularnych to chyba najlepsza metoda. A jak Cię bardzo boli brzuch to najlepiej skontaktuj się z lekarzem albo podejdź na IPmyszka2070
-
My już po wizycie, nasze maleństwo ma 7,6mm czyli dokładnie tyle ile pasuje na obecny tydzień i ślicznie bije mu serduszko a to nasz puszek okruszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:08
klaudia1534, Agnieszka0812, Kłosia, anka418, Monikkk, CassieMK, xpatiiix3, Dariaaa88, bereda11, hiacynta99, monik, Anna255, Larisa, bimba, Alicce, Eliana, Natala, kasius lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyCześć kochane, gratuluję bijacych serduszek i wysokich bet
Monilia super kropek !
Ja dzisiaj jestem padnięta, miałam dużo załatwiania na miescie, już od 6 na nogach, jutro wyniki bety. Dziś męczyły mnie mdłości, senność i wieczny głód... teraz odpoczywamy przed tvmonilia84 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:My już po wizycie, nasze maleństwo ma 7,6mm czyli dokładnie tyle ile pasuje na obecny tydzień i ślicznie bije mu serduszko a to nasz puszek okruszek
A ja świruję, boję się, że skoro nie mam żadnych dolegliwości to nic z tego nie będzie...hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś nie masz co się obawiać, bo mnie lekarz dzisiaj też pytał i mówię że mdłości mam ale jak jestem głodna jak długo nie jem, a tak to nic mi nie dolega. Piersi czasem bolą z nocy, zgagi już nie mam, brzuch nie boli, tylko senna jestem i tyle. Mówię ci że na pewno z twoim robaczkiem wszystko w porządeczku
Lekarz nawet w kartotece mi wpisał brak objawówAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Aguś nie masz co się obawiać, bo mnie lekarz dzisiaj też pytał i mówię że mdłości mam ale jak jestem głodna jak długo nie jem, a tak to nic mi nie dolega. Piersi czasem bolą z nocy, zgagi już nie mam, brzuch nie boli, tylko senna jestem i tyle. Mówię ci że na pewno z twoim robaczkiem wszystko w porządeczku
Lekarz nawet w kartotece mi wpisał brak objawów
anka418, bimba, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No moja siostra też mi powiedziała, no głupia ciesz się, że nie masz objawów.
Mi powiedział ginekolog ze mam się cieszyć z braku objawówkompletnie nie mam objawów. Tzn mam jeden brak apetytu
schudlam 1,5 kg ale to normalne na początku czasami tak jest
-
anka418 wrote:Mi powiedział ginekolog ze mam się cieszyć z braku objawów
kompletnie nie mam objawów. Tzn mam jeden brak apetytu
schudlam 1,5 kg ale to normalne na początku czasami tak jest
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny ale miałam nadrabiania w czytaniu:)
Gratuluje serduszek
Mailo- bardzo mi przykroTrzymaj się kochana.
Co do mieszkań. To my mieszkamy w domu razem z teściami oni na dole, a my na górze ale wszystko mamy osobno. Jedynie na razie mamy wspólne wejście, ale już nie długo będziemy mieli osobne.
Co do objawów to nadal męczą mnie mdłości (zaczynają się rano, a kończą wieczorem) już mam dośći jeszcze jakieś przeziębienie się przyplątało
-
Monilia gratuluję serduszka śliczny fasolek
A ja mam dzisiaj mega zawroty głowy aż oczy wywraca i jakbym miałam zemdleć plus mega duszności tarczyca daje znać o sobie...na bank tsh blisko 0.1 już jak nie poniżej...
monilia84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
monilia84 wrote:My już po wizycie, nasze maleństwo ma 7,6mm czyli dokładnie tyle ile pasuje na obecny tydzień i ślicznie bije mu serduszko a to nasz puszek okruszek
hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ja dzisiaj cały dzień jakiś zalatany...
Co do braku objawów o których piszecie to ja bym się nie martwiła tym a cieszyłaJa póki co nie mam zbyt wielu, jestem senna i to chyba tyle
I mam wielką nadzieję że tak zostanie, w ciąży z córką wymiotowałam od rana do wieczora przez 3 miesiące
Oprócz kwasu foliowego bierzecie jakieś witaminki?
Dzisiaj zadzwoniłam do gina, idę w poniedziałek na pierwszą wizytę ale na pewno nie posłucham serduszka. Ja skończyłam dopiero czwarty tydzień więc jest bardzo wcześnie. -
CassieMK wrote:A u mnie nadal bez objawów
Wynika z naszego wątku, że za dużo objawów - źle, brak - też niedobrze... jak tu dogodzić kobiecie?
)
CassieMK lubi tę wiadomość
-
tak Mejbi biore pregnancare plus omega 3 z dha no i osobno kwas foliowy...nie wiem jak wy ale ja do tej pory uwielbialam owoce i jadlam codziennie cos a odkad jestem w ciazy nie mam kompletnie ochoty musze zmuszac sie chociaz na pomarancza
mejbi lubi tę wiadomość