Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Izizi - no zupełnie zaskakująca wiadomość... Ale twój dzidziuś jest bardzo silny i duży, da sobie radę!
Mailo - trzymaj się kochana! Trzeba mieć zawsze nadzieję! Pamiętaj ile radości miałaś z tej małej istotki, i co by sie nie wydarzyło będzie twoim aniołkiem na zawsze!
My staraliśmy się równo 12 miesięcy i w czerwcu okazało się, że jestem w ciąży, niestety szybko, bo już w 5 tygodniu, ją straciłam, odczekaliśmy jeden miesiąc i pełni nadziei zaczeliśmy na nowo starania - ale równo w dzień owulacji tak się pokłóciliśmy i zmęczyliśmy sobą, że w ten długo oczekiwany dzień nie było przytulanekwyobrażacie sobie mój smutek! Następnego dnia już wszystko było dobrze, przeprosiliśmy się i... dwa tygodnie później okazało się że akurat jestem w ciąży!
Mailo, będziesz miała jeszcze swoją niesamowitą, szczęśliwą historię do opowiadania! Jesteśmy z Tobą!xpatiiix3, Mailo lubią tę wiadomość
-
Majlo bardzo mi przykro, tulę mocno, los jest niesprawiedliwy
Izizizi, trzeba wierzyć, że się wchłonie i że dzidziuś nie jest zagrożony!
Kłosia, gratuluję serduszka
JusWik, ja dość szybko zadyszkę łapię i spacer z psem odbywam o połowę wolniej niz dotychczas.
A dziś mam taki dzień, że co chwilę mnie coś wkurza i cały dzień płaczę. Już sama ze sobą wytrzymać nie umiem
Mailo lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:dziewczynki powiedzie mi czy wy cały czas macie objawy? przez ostatni tydzień nie byłam do zycia ciągłe mdłości i spanie a od wczoraj nic no może z dwa razy..i jakby więcej enerrgii, w nocy piersi bolały lekko ehh martwie się,że to może z ciążą coś nie tak wizyta dopiero za tydzień... tyle się naczytałam o nagłym braku objawów i poronieniu
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:anniusia jak jak i wiele dziewczyn na forum nie mamy zadnych objawow ciazowych ,przynajmniej jeszcze...
wiesz ale ja miałam a tu potem jakby mniej i to mnie martwiło ale może tak sobie myśle,że tak źle się czułam bo mi TSH skoczyło a teraz już mam wyższą dawkę i może dlatego czuję się lepiej. -
Dariaaa88 wrote:dziewczyny ja z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. cieszę się, że z dzieckiem okey i wiem, że będę się bardzo cieszyć jak się zacznę lepiej czuć, ale teraz... teraz mam dość ciąży, dość życia. czuję się okropnie a przede mną co najmniej 7 tygodni takiego samopoczucia
ta ciąża najbardziej daje mi w kość, na dodatek jestem sama ze wszystkimi obowiązkami, narzeczony wraca dopiero pod koniec października, nie wiem jak przeżyje
będzie lepiej może szybciej,ściskam mocno -
nick nieaktualnyMaili przykro mi !!!:'(. Ja tez po 2 latach starań poroniłam
. Poronilam w domu bez żadnej pomocy medycznej. Miałam tego nie pisac, ale napisze
miałam na rękach mojego kropka który miał zaledwie 8 mm i poprostu sie z nim pożegnałam :'( i lepiej mi z tym ze miałam taka okazjeale niestety i zabieg tez musiałam miec bo pozostałości zostały :'(.
Życzę ci oby obeszlo sie bez zabiegu szybkiego powrotu do zdrowia fizycznego i psychicznego. I widzisz, aniolek do mnie wrócił,do Ciebie też Wróci !!!!!!Mailo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki zapisalalm sie dzisiaj do lekarza w Uk , bylam dzisiaj u GP, zrobili mi badanie moczu i rzeczywiscie mam jakas bakterie jest zapalenie i dali mi amoxicillin powiedzieli ze jest bezpieczne w ciazy..wiec biore .. tu dopiero robia usg i badania w 10 ty wiec zadzwonia do mnie zeby sie umowic ale ja pewnie bede juz po wizycie w polsce ale oczywiscie tutaj tez pojde...
-
Tak jak było, ciąża nie ustawia książkowych cykli. Z resztą ja nigdy nie miałam cyklu 28 dniowegoNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was