X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izizi - no zupełnie zaskakująca wiadomość... Ale twój dzidziuś jest bardzo silny i duży, da sobie radę!

Mailo - trzymaj się kochana! Trzeba mieć zawsze nadzieję! Pamiętaj ile radości miałaś z tej małej istotki, i co by sie nie wydarzyło będzie twoim aniołkiem na zawsze!

My staraliśmy się równo 12 miesięcy i w czerwcu okazało się, że jestem w ciąży, niestety szybko, bo już w 5 tygodniu, ją straciłam, odczekaliśmy jeden miesiąc i pełni nadziei zaczeliśmy na nowo starania - ale równo w dzień owulacji tak się pokłóciliśmy i zmęczyliśmy sobą, że w ten długo oczekiwany dzień nie było przytulanek :( wyobrażacie sobie mój smutek! Następnego dnia już wszystko było dobrze, przeprosiliśmy się i... dwa tygodnie później okazało się że akurat jestem w ciąży! :)

Mailo, będziesz miała jeszcze swoją niesamowitą, szczęśliwą historię do opowiadania! Jesteśmy z Tobą!

xpatiiix3, Mailo lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłosia gratuluję serduszka <3

Kłosia, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak macie ze szybko sie strasznie meczycie. No masakra jakas.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majlo bardzo mi przykro, tulę mocno, los jest niesprawiedliwy :/

Izizizi, trzeba wierzyć, że się wchłonie i że dzidziuś nie jest zagrożony!

Kłosia, gratuluję serduszka :)

JusWik, ja dość szybko zadyszkę łapię i spacer z psem odbywam o połowę wolniej niz dotychczas.

A dziś mam taki dzień, że co chwilę mnie coś wkurza i cały dzień płaczę. Już sama ze sobą wytrzymać nie umiem :/

Mailo lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:09

Mailo lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny robię obiad i nagle nie wiem skąd wzieło mnie i zwymiotowałam masakra może to jakiś znak,że wszystko jest ok :)

Mailo trzymaj się :) wszystko będzie dobrze:)

JusWik u mnie to samo, szybko muszę odsapnąć

Mailo lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:08

cd9bskjojgq3qzff.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    dziewczynki powiedzie mi czy wy cały czas macie objawy? przez ostatni tydzień nie byłam do zycia ciągłe mdłości i spanie a od wczoraj nic no może z dwa razy..i jakby więcej enerrgii, w nocy piersi bolały lekko ehh martwie się,że to może z ciążą coś nie tak wizyta dopiero za tydzień... tyle się naczytałam o nagłym braku objawów i poronieniu :(
    anniusia jak jak i wiele dziewczyn na forum nie mamy zadnych objawow ciazowych ,przynajmniej jeszcze...

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    anniusia jak jak i wiele dziewczyn na forum nie mamy zadnych objawow ciazowych ,przynajmniej jeszcze...

wiesz ale ja miałam a tu potem jakby mniej i to mnie martwiło ale może tak sobie myśle,że tak źle się czułam bo mi TSH skoczyło a teraz już mam wyższą dawkę i może dlatego czuję się lepiej.

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    dziewczyny ja z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. cieszę się, że z dzieckiem okey i wiem, że będę się bardzo cieszyć jak się zacznę lepiej czuć, ale teraz... teraz mam dość ciąży, dość życia. czuję się okropnie a przede mną co najmniej 7 tygodni takiego samopoczucia :/ ta ciąża najbardziej daje mi w kość, na dodatek jestem sama ze wszystkimi obowiązkami, narzeczony wraca dopiero pod koniec października, nie wiem jak przeżyje :/

będzie lepiej może szybciej,ściskam mocno :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maili przykro mi !!!:'(. Ja tez po 2 latach starań poroniłam :-(. Poronilam w domu bez żadnej pomocy medycznej. Miałam tego nie pisac, ale napisze

miałam na rękach mojego kropka który miał zaledwie 8 mm i poprostu sie z nim pożegnałam :'( i lepiej mi z tym ze miałam taka okazje <3 ale niestety i zabieg tez musiałam miec bo pozostałości zostały :'(.

Życzę ci oby obeszlo sie bez zabiegu szybkiego powrotu do zdrowia fizycznego i psychicznego. I widzisz, aniolek do mnie wrócił,do Ciebie też Wróci !!!!!! <3

Mailo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kłosia gratuluję serduszka <3
    Gratuluje <3 *♡*

Kłosia lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mailo bardzo mi przykro..tulam , mam nadzieje i wierze w to ze szybko dasz nam znac ze jestes znowu w ciazy...

Mailo lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izizizi mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze z jednym malenstwem chociaz..

izizizi lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki zapisalalm sie dzisiaj do lekarza w Uk , bylam dzisiaj u GP, zrobili mi badanie moczu i rzeczywiscie mam jakas bakterie jest zapalenie i dali mi amoxicillin powiedzieli ze jest bezpieczne w ciazy..wiec biore .. tu dopiero robia usg i badania w 10 ty wiec zadzwonia do mnie zeby sie umowic ale ja pewnie bede juz po wizycie w polsce ale oczywiscie tutaj tez pojde...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane a jak liczycie kolejny termin miesiaczki??? Co 28dni czy tak jak mialyscie wg waszych dlugosci cykli????

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    kochane a jak liczycie kolejny termin miesiaczki??? Co 28dni czy tak jak mialyscie wg waszych dlugosci cykli????
    Ktory by ewentuanie byl gdyby nie ciazaa oczywiscie

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak było, ciąża nie ustawia książkowych cykli. Z resztą ja nigdy nie miałam cyklu 28 dniowego

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka ja tez tak jak bylo , co 28 dni a skad to pytanie myszka ?

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bolal mnie okresowo brzuch i nie wiem czytalam ze w terminach @ tak pobolewa w sumie dalej boli ale nie az tak bardzo..

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: