X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Już smarowałam clotrimazolum i póki co żadnej poprawy. Widać jedynie delikatne opuchnięcie, z tego co czytałam ten ropień może bardziej w środku też się zrobić i wtedy ciężko zobaczyć.. A boleć boli mocno, przy chodzeniu i siedzeniu najgorzej. Myślę sobie, że gdyby to było otarcie to od rana by bolało, a ból dopiero wieczorem się pojawił.. Zobaczę rano jak sytuacja będzie wyglądać, obawiam się że bez wizyty u gina się nie obejdzie. Jedynie umieram ze strachy, bo naczytałam się że ten ropień usuwa się najczęściej zabiegowo :(

Nie czytaj neta i nie myśl o najgorszym!! Ja kiedyś w niecie zdiagnozowałam u siebie białaczkę i beczałam pól nocy a na drugi dzień mnie lekarz wyśmiał !!

Martwisz sie!! Zrozumiale!! Ale nie myśl juz wstecz co będzie !! Idź do lekarza poprostu jutro i sprawdź nie zwlekaj bo szkoda zebya cierpiała
    Będę trzymać kciuki za Ciebie !!! Żeby to było nic poważnego

bereda11 lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dziewczyny w 8 miesiącu będziemy chodzić jak jakies bobki hahaha i szukac na allegro laski wspomagającej :)
    Ja chyba juz tak chodzę hahaha

katarzyna_d, Agusia ;) lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Nie czytaj neta i nie myśl o najgorszym!! Ja kiedyś w niecie zdiagnozowałam u siebie białaczkę i beczałam pól nocy a na drugi dzień mnie lekarz wyśmiał !!

Martwisz sie!! Zrozumiale!! Ale nie myśl juz wstecz co będzie !! Idź do lekarza poprostu jutro i sprawdź nie zwlekaj bo szkoda zebya cierpiała
    Będę trzymać kciuki za Ciebie !!! Żeby to było nic poważnego
    No dokladnie..czytanie neta i stawianie sobie samej diagnozy to nie zskazane w ciąży..najlepiej wbij sie do lekarza :-)

katarzyna_d lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż powiedział mi ostatnio ze ciąża mi sprzyja!!! I wybuch śmiechem :P a wiec odrazu wiedziałam ze to najgorszy okres w jego zyciu, jak na mnie patrzy :-) jak na ofiarę losu haha

pasia27, bereda11, Carolq lubią tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 01:51

bereda11, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Mój mąż powiedział mi ostatnio ze ciąża mi sprzyja!!! I wybuch śmiechem :P a wiec odrazu wiedziałam ze to najgorszy okres w jego zyciu, jak na mnie patrzy :-) jak na ofiarę losu haha
    Hahah

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migusia ja tak miałam i to był zwykly...syf ;)
    Poszlam na normalna wizytę a przy okazji mowie że coś mi się tam zrobiło i bardzo boli, gin mi poprostu wycisnął i przestało bolec od reki

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 24 tyg :P u mnie noc z bólem brzucha !!

Powodzenia na wizytach <3
    Helutka trzymaj sie ;-)
    Migussia nic się nie martw, wbijaj do lekarza !!!

A u nas dojebal..... Śniegu :P mój Filip piszczy z zachwytu hahaha :P :P

pasia27 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej diewczyny :)

bylam dzis na pobieraniu krwi i bez slowa z mojej strony zostalam przepuszczona :)
    pan ktory mial wchodzic powiedzial pani w taki stanie w kolejce stoi ? prosze wejsc ;)

brzuszka juz nie ukryje ;p

maimama, Malena91, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • maimama Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    hej diewczyny :)

bylam dzis na pobieraniu krwi i bez slowa z mojej strony zostalam przepuszczona :)
    pan ktory mial wchodzic powiedzial pani w taki stanie w kolejce stoi ? prosze wejsc ;)

brzuszka juz nie ukryje ;p

I tak właśnie powinno być. U mnie raczej udają, że nie widzą. Ostatnio sama przepuscilam starszą panią, a potem jak zobaczyła moje brzusio przepraszala, bo to ja powinnam mieć pierwszeństwo.

malvva, pasia27 lubią tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_d z jakiego regionu jesteś? U mnie śniegu nie ma w ogóle, musiałabym jechać 30 km do Szczyrku, tam jest pod dostatkiem

• malvva Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mieszkam okolo 50 km od wawy i jest snieg czasem troche topnieje w dzien ale w nocy zamarza i popada troche

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podziwiam dzewczyny ktore jeszcze pracuja mnie zawiozl moj na pobieranie krwiale wrocic musialam sama bo pojechal do pracy raptem 20 min piechota i myslalam ze juz nie dojde wogole sily nie mam duszno mi i slabo

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie to samo..., właśnie odkurzylam i umylam podłogę i leżę, bo duszno, gorąco haha, ja się już do niczego nie nadaje.
    A po za tym pytanie do dziewczyn, którym spadła hemoglobiny - od 2 tygodni biorę żelazo i od paru dni w nocy boli mnie brzuch, po wyproznieniu (które jest coraz cięższe przez zelazo) przechodzi, czy to możliwe, że to żelazo tak mi we flakach zalega i stad te bóle? ? Czy ktoras tez się wspomaga żelazem i zauważyła coś takiego?

f2w343r81obn8r6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Katarzyna_d z jakiego regionu jesteś? U mnie śniegu nie ma w ogóle, musiałabym jechać 30 km do Szczyrku, tam jest pod dostatkiem

Ja z małopolski :) śniegu mamy sporo ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,
    U Nas na spokojnie dopiero wstaliśmy :) dzis plany i na weekend nie wiadomo jakie tak to jest z rodzina moja :)
    Helutka trzymamy kciuki :)
    Migusia spokojnie przypaletało Ci sie cos idź do giną i cos Ci da :)
    Paris ja przyjmuje szelazo spróbuj zmienic preparat moze tamten złe sie przyswaja .

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:43

paris lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58eacf48cd82.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:21

Carolq, Dariaaa88, migussia, paris, OlkaBdg, Kłosia, Sylika, klaudia1534, pasia27 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/784c5b9b5c4f.jpg

Carolq, Dariaaa88, migussia, paris, OlkaBdg, Kłosia, klaudia1534, pasia27 lubią tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e37f3105431.jpg

No to się pochwalę moim brzusiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:20

Dariaaa88, Aniu_leczka, migussia, paris, kamisia88, josephinka84, Malena91, katarzyna_d, pasia27, Sylika, FeliceGatto lubią tę wiadomość

‹‹ 1083 1084 1085 1086 1087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ