X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Już smarowałam clotrimazolum i póki co żadnej poprawy. Widać jedynie delikatne opuchnięcie, z tego co czytałam ten ropień może bardziej w środku też się zrobić i wtedy ciężko zobaczyć.. A boleć boli mocno, przy chodzeniu i siedzeniu najgorzej. Myślę sobie, że gdyby to było otarcie to od rana by bolało, a ból dopiero wieczorem się pojawił.. Zobaczę rano jak sytuacja będzie wyglądać, obawiam się że bez wizyty u gina się nie obejdzie. Jedynie umieram ze strachy, bo naczytałam się że ten ropień usuwa się najczęściej zabiegowo :(

Nie czytaj neta i nie myśl o najgorszym!! Ja kiedyś w niecie zdiagnozowałam u siebie białaczkę i beczałam pól nocy a na drugi dzień mnie lekarz wyśmiał !!

Martwisz sie!! Zrozumiale!! Ale nie myśl juz wstecz co będzie !! Idź do lekarza poprostu jutro i sprawdź nie zwlekaj bo szkoda zebya cierpiała
    Będę trzymać kciuki za Ciebie !!! Żeby to było nic poważnego

bereda11 lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dziewczyny w 8 miesiącu będziemy chodzić jak jakies bobki hahaha i szukac na allegro laski wspomagającej :)
    Ja chyba juz tak chodzę hahaha

katarzyna_d, Agusia ;) lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Nie czytaj neta i nie myśl o najgorszym!! Ja kiedyś w niecie zdiagnozowałam u siebie białaczkę i beczałam pól nocy a na drugi dzień mnie lekarz wyśmiał !!

Martwisz sie!! Zrozumiale!! Ale nie myśl juz wstecz co będzie !! Idź do lekarza poprostu jutro i sprawdź nie zwlekaj bo szkoda zebya cierpiała
    Będę trzymać kciuki za Ciebie !!! Żeby to było nic poważnego
    No dokladnie..czytanie neta i stawianie sobie samej diagnozy to nie zskazane w ciąży..najlepiej wbij sie do lekarza :-)

katarzyna_d lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż powiedział mi ostatnio ze ciąża mi sprzyja!!! I wybuch śmiechem :P a wiec odrazu wiedziałam ze to najgorszy okres w jego zyciu, jak na mnie patrzy :-) jak na ofiarę losu haha

pasia27, bereda11, Carolq lubią tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 01:51

bereda11, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Mój mąż powiedział mi ostatnio ze ciąża mi sprzyja!!! I wybuch śmiechem :P a wiec odrazu wiedziałam ze to najgorszy okres w jego zyciu, jak na mnie patrzy :-) jak na ofiarę losu haha
    Hahah

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migusia ja tak miałam i to był zwykly...syf ;)
    Poszlam na normalna wizytę a przy okazji mowie że coś mi się tam zrobiło i bardzo boli, gin mi poprostu wycisnął i przestało bolec od reki

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 24 tyg :P u mnie noc z bólem brzucha !!

Powodzenia na wizytach <3
    Helutka trzymaj sie ;-)
    Migussia nic się nie martw, wbijaj do lekarza !!!

A u nas dojebal..... Śniegu :P mój Filip piszczy z zachwytu hahaha :P :P

pasia27 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej diewczyny :)

bylam dzis na pobieraniu krwi i bez slowa z mojej strony zostalam przepuszczona :)
    pan ktory mial wchodzic powiedzial pani w taki stanie w kolejce stoi ? prosze wejsc ;)

brzuszka juz nie ukryje ;p

maimama, Malena91, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • maimama Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    hej diewczyny :)

bylam dzis na pobieraniu krwi i bez slowa z mojej strony zostalam przepuszczona :)
    pan ktory mial wchodzic powiedzial pani w taki stanie w kolejce stoi ? prosze wejsc ;)

brzuszka juz nie ukryje ;p

I tak właśnie powinno być. U mnie raczej udają, że nie widzą. Ostatnio sama przepuscilam starszą panią, a potem jak zobaczyła moje brzusio przepraszala, bo to ja powinnam mieć pierwszeństwo.

malvva, pasia27 lubią tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_d z jakiego regionu jesteś? U mnie śniegu nie ma w ogóle, musiałabym jechać 30 km do Szczyrku, tam jest pod dostatkiem

• malvva Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mieszkam okolo 50 km od wawy i jest snieg czasem troche topnieje w dzien ale w nocy zamarza i popada troche

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podziwiam dzewczyny ktore jeszcze pracuja mnie zawiozl moj na pobieranie krwiale wrocic musialam sama bo pojechal do pracy raptem 20 min piechota i myslalam ze juz nie dojde wogole sily nie mam duszno mi i slabo

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie to samo..., właśnie odkurzylam i umylam podłogę i leżę, bo duszno, gorąco haha, ja się już do niczego nie nadaje.
    A po za tym pytanie do dziewczyn, którym spadła hemoglobiny - od 2 tygodni biorę żelazo i od paru dni w nocy boli mnie brzuch, po wyproznieniu (które jest coraz cięższe przez zelazo) przechodzi, czy to możliwe, że to żelazo tak mi we flakach zalega i stad te bóle? ? Czy ktoras tez się wspomaga żelazem i zauważyła coś takiego?

f2w343r81obn8r6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Katarzyna_d z jakiego regionu jesteś? U mnie śniegu nie ma w ogóle, musiałabym jechać 30 km do Szczyrku, tam jest pod dostatkiem

Ja z małopolski :) śniegu mamy sporo ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,
    U Nas na spokojnie dopiero wstaliśmy :) dzis plany i na weekend nie wiadomo jakie tak to jest z rodzina moja :)
    Helutka trzymamy kciuki :)
    Migusia spokojnie przypaletało Ci sie cos idź do giną i cos Ci da :)
    Paris ja przyjmuje szelazo spróbuj zmienic preparat moze tamten złe sie przyswaja .

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:43

paris lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58eacf48cd82.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:21

Carolq, Dariaaa88, migussia, paris, OlkaBdg, Kłosia, Sylika, klaudia1534, pasia27 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/784c5b9b5c4f.jpg

Carolq, Dariaaa88, migussia, paris, OlkaBdg, Kłosia, klaudia1534, pasia27 lubią tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e37f3105431.jpg

No to się pochwalę moim brzusiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:20

Dariaaa88, Aniu_leczka, migussia, paris, kamisia88, josephinka84, Malena91, katarzyna_d, pasia27, Sylika, FeliceGatto lubią tę wiadomość

‹‹ 1083 1084 1085 1086 1087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ