Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Robaczki
Z nudów pojechałam sobie dzisiaj do miasta i za 4 dychy obkupiłam małego w 2 lumpkachUbranka perełki bo ja jestem strasznie wybredna jeśli chodzi o wszelkie pęczki i rozciągnięcia. Mamy 4 pajacyki na rozmiar 56, 2 na 62 cm, 4 bodziaki 0-3 miesiące, pajac troszkę większy niż 62 cm, świetne szare dresiki coś typu pumby i 1 półśpioszki
Justyś, Jitka piękny brzuszio
migussia bardzo współczuje, ale lepiej jechać na ten zabieg niż cierpieć z bólu, trzymaj się :*
xpatii zmieniłaś zdjęcie i Cię nie poznaje, dopiero po suwaczkach kumam, ze to Ty
Malvva jaki piękny biały krajobraz masz, u mnie tylko troszkę śniegu a tak to błoto..
Juswik a mnie mama uraczyła czerwonym barszczykiem, pyszotka
pasia27, migussia, mejbi, JusWik lubią tę wiadomość
-
Heheeh a widzisz no w końcu Livke wrzuciłam na avatar
Kurde a ja mam takie skurcze już ze 3h no co pare minut tak mnie ściska mocno na 20-30s, ale ocżywice nie są regularne, bo co 3-8 min.. że zaraz rypne tu zmęczona jestem już tym ,jutro i pojutrze egzaminy ,ja wiem to ,że zdam na 100% ,bo to nie ma innej opcji, ale to jest okupione takim stresem ,że sobie nie wyobrażacieBabcia aż się o mnie martwi, bo ja usiedzieć nie mogę w miejscu jak się kładę czy chodzę czy stoję dalej są te posrane skurcze wzięłam juz 2 nospy babcia parzy mi melisy ,no to samo z Nelka miałam pod koniec ostatnie mniej wiecej 6tyg właśnie tak wyglądało prawie dzień w dzień po parę godzin skurcze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 17:25
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny piękne brzuszki
Miggusia kurde wspolczuje Ci ale lepiej to zoperowac bo ropien to kupa brudu ktora rosnie moja mama miala to na jajowodzie i pekl jej rozlalo sie do otrzewnej cale szczescie byla juz w szpitalu bo by umarla. Ale co wewnatrz to gorsze ale wspolczuje bolu bo w tym miejscu to naprawde uciazliwe.
Patka a ty kurde nie strasz ja pitole kurde nie stresuj sie zdasz te egzaminy na 100% lez i odpoczywaj bo jeszcze do szpitala trafisz .migussia lubi tę wiadomość
-
migussia - nie ma to jak lekarze.... uff dobrze, że trafiłaś na lekarza trzeźwo myślącego.
migussia lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...