Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miggusia dzkięki bogu ze to nie to i dostalas leki trzymam kciuki by szybko Ci minely te wstretne dolegliwosci.
A tu mój cymbałek całe 106 cmi 24tc zaczynam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7625c848c407.jpgmigussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
http://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
Polecam zapisujcie się zawsze to kupe próbek pampersow kremów sremow innych dupereli dają no i coś można wygrać i dużo się dowiedziećhehehe
pasia27, migussia, helutka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja w pierwszej ciąży brałam jakieś zwykłe żelazo i miałam straszne zatwardzenie. A teraz gin polecił mi actiferol forte przed posiłkiem i powiem szczerze, że biorę już drugi miesiąc i naprawdę zatwardzenie miałam ze dwa razy, ale to przez jedzenie. Objadłam się czekolady i na obiad makaron i były skutki. Jak ktoś musi brać, to polecam. Ja mam niską hemoglobinę 11,4, więc muszę brać, bo będę mieć cesarkę, a podobno przy drugiej więcej krwi się traci.
Mojej koleżance chcieli przetaczać krew, ale się nie zgodziła.paris lubi tę wiadomość
-
ja też mam słabą hemoglobinę ale ja od kiedy przyjmuje żelazo tardyferon o przedłużonym działaniu to załatwiam się co dzień a jak już nie następuje to w ciągu dnia to około północy lecę do kibla także tego .... u mnie brak zatwardzeń a przed suplementacją nawet 4 dni nie chodziłam się wypróżnić .
-
Cześć Dziewczyny!
Ja też biorę żelazo bo mam kiepskie wyniki i tak jak Marzenka mam Actiferol ale zwykły nie forte. Plus tabletki z soku z buraka też kazał mi łykać. Wiec łykam ale dopiero dwa tygodnie, póki co jest ok a bałam się trochę jak to będzie. ]
Migussia a co to w końcu było? Mam nadzieję że szybciutko to rozgonisz i będzie wszystko w porządku
Pati trzymam kciuki za Ciebie mocno, na pewno zdasz tak jak sama napisałaś!Oby jutro po pierwszych egzaminach stres trochę zszedł, kurcze musisz na siebie uważać. Troche niepokojące takie częste skurcze
leż, odpoczywaj i nie myśl o egzaminach żeby się jak najmniej nakręcać. Pójdziesz, zdasz i będziesz mieć to z głowy
Brzuszki macie superja też sobie zrobię w końcu fotkę ale narazie kwitnę w domu z chorą córą i tylko się włóczę po całym domu w starych dresach, nie cierpię takiego uziemienia.
-
My juz z malym w łóżku
wyspalismy sie w dzień ponad 2god..eh on ziewa a ja pewnie znów o 2gieu usne..tata pojechał na noc do pracy..
Dzis zamowilam kalendarz z Kacperkiem na dzień dziadków..we wtorek może przyjedzie tesciowa w odwiedziny na Jasna Gore :-)pochodzą z małopolski..bo ale jak ja zobaczę to uwierzę he -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigusdia widzisz
ja do ostatnie chwili wierzyłam ze dr Google nie ma racji :-* kuruj sie kochana
pati a może wróć do luteiny ?? Nie wiem co mi pomogło?? Czy ten magnez specjalny czy luteina. Ale dzis tylko jeden skurcz!i mega lepiej sie czuje . Kupiłam witaminy specjalne przeciw skurczom . Drogie ale zapobiegają wczesnym poród. O 85 % lekarka kazała mi je kupic
Powodzenia na egzaminiemigussia lubi tę wiadomość