Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzyna_d wrote:Migusdia widzisz
ja do ostatnie chwili wierzyłam ze dr Google nie ma racji :-* kuruj sie kochana
pati a może wróć do luteiny ?? Nie wiem co mi pomogło?? Czy ten magnez specjalny czy luteina. Ale dzis tylko jeden skurcz!i mega lepiej sie czuje . Kupiłam witaminy specjalne przeciw skurczom . Drogie ale zapobiegają wczesnym poród. O 85 % lekarka kazała mi je kupic
Powodzenia na egzaminie
Ale ja luteina nie miałam tylko dupka do jakoś 6tcLivia
Nela
Marcel
-
I nie dziękuję i liczę na to ze jutro te 5 egzaminów za jednym zamachem zdam.. 3 pisemne i 2 ustne są jak dobrze pogadam to w niedziele nie będę musiała znowu jeździć i będę miała wolne
W ciągu ostatniej godziny tylko 2 ,wiec przechodzi mówiłam ,że to tylko tak
A powiedzcie mi ile czekałyście na wyniki cytologii.? Jeżeli się robi ją na miejscu u gina w klinice.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 22:21
Livia
Nela
Marcel
-
klaudia1534 wrote:hej Robaczki
Z nudów pojechałam sobie dzisiaj do miasta i za 4 dychy obkupiłam małego w 2 lumpkachUbranka perełki bo ja jestem strasznie wybredna jeśli chodzi o wszelkie pęczki i rozciągnięcia. Mamy 4 pajacyki na rozmiar 56, 2 na 62 cm, 4 bodziaki 0-3 miesiące, pajac troszkę większy niż 62 cm, świetne szare dresiki coś typu pumby i 1 półśpioszki
Dobrze pamietam ze Ty z. Czestochowy ?u nas gdzieś bylas po te ciuszki, gdzie??
-
tola2014 wrote:dziewczyny jakie buciki ubiera się 4 miesiecznemu dziecku. chodzi mi jak ubrać takie małe dzieciątko jesienia
-
A w jesień/zimę na spacer jeszcze Nasze dzieciaki mogą nie chodzić i tak będą w wózkach siedzieć ,więc śmiało kombinezony ze stopami teraz i potem po co buty tak całą nogą zakryta i ciepło jest
ja tam buty dopiero kupiłam Nelce zimowe i jesienno-wiosenne ,bo wychodze czasem bez wózka np do przychodni na jesień miała najeczki żadnych sztywnych bo to się chodzić nie da to tak jak dla Nas nogi w ortezy albo gips wsadzić i idź nie ruszając stopą
Livia
Nela
Marcel
-
olala4 dobrze pamiętasz z okolic Częstochowy jestem
Byłam w jednym w sece na dole i tam większość wyszukałam, i idąc w stronę PKP za wysokimi obcasami chyba w pierwszą lub drugą bramę weszłam, ale tam dosyć drogawo było ale kobitka chyba miała dobry humor bo mi poopuszczała ceny.
olala4, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietki. Witam sie w sobotni zimowy poranek. Syncio kopsa mamsie po brzuszku.
Xpatiiix3 trzymam kciukasy za egzaminy dzisiejsze!!!
Jak myslicie skoro ból przeszedl to moge tej nospy nie brac??? Nie chce dziecka faszerowac tym niepotrzebnie.migussia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:olala4 dobrze pamiętasz z okolic Częstochowy jestem
Byłam w jednym w sece na dole i tam większość wyszukałam, i idąc w stronę PKP za wysokimi obcasami chyba w pierwszą lub drugą bramę weszłam, ale tam dosyć drogawo było ale kobitka chyba miała dobry humor bo mi poopuszczała ceny.
poczekam na dostawę he
Ostatnio weszłam kolo pkp nad KIK ale zlikwidowali -
JusWik wrote:Cześć kobietki. Witam sie w sobotni zimowy poranek. Syncio kopsa mamsie po brzuszku.
Xpatiiix3 trzymam kciukasy za egzaminy dzisiejsze!!!
Jak myslicie skoro ból przeszedl to moge tej nospy nie brac??? Nie chce dziecka faszerowac tym niepotrzebnie.
Pati trzymam kciuki.xpatiiix3, JusWik lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witam się dziewczyny weekendowo
Xpatix na spokojnie zdasz wszystko, nie denerwuj się, przygotowana jestes to dasz rade. Ja w ciąży z Miskiem magisterkę broniłam także wiem co to za stres. Powodzenia dzis i odpoczywaj dużo.
Mikusia taki ropień to bol okropny. Mojej mamy tak sie imają co jakiś czas cholerstwa i smaruje właśnie maścią ihtiolową bo ona właśnie ropę wyciąga. Także musisz zdrowieć !!!
Ja byłam i u położnej i u rehabilitantki. Dostałam skierowanie na akupunkturę, zajęcia na basenie i pas podtrzymujący biodra. W kręgosłupie wysunął mi sie któryś kręg i dlatego te bóle okropne. Bardziej babeczkę zmartwiło to biodro które mi dokucza tez bo kręgosłup wskoczy na swoje miejsce a biodro może dokuczać dalej. Położną sprawa przerosła i zapisała mnie do lekarza łaskawie żeby zadecydował co robić bo poród może byc ciężki przy rwie kulszowej. Także w srode zobaczę co mi poradzą.
Wczoraj mama zabrała małego żebym odpoczęła.
Śliczne wasze brzucholkimigussia, xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:O to tez sie przejdę ale chyba wszystko ladne wykupilas
poczekam na dostawę he
Ostatnio weszłam kolo pkp nad KIK ale zlikwidowali
No właśnie też tam miałam wejść i się zdziwiłam.. Ja najbardziej polecam ten w sece, wiadomo zależy jak trafisz, ale ja tam kupiłam na prawdę świetne ubrania nie raz się mnie dziewczyny na studiach pytały gdzie ja takie fajne bluzki, swetry czy spódnice kupuje w których nie chodzi pół miasta
Pati trzymam kciuki za egzaminy!
Ja na wynik cytologi też coś koło miesiąca zawsze czekam.xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się i ja
tak was czytam i widzę, że dużo dobrych rad dajecie
u mnie wyszła niedokrwistość z badań, więc łykam żelazo.podobno do końca ciąży będę musiała je brać. na buraczki już patrzeć nie mogę, ale sobie na dziś na obiad wątróbkę usmażę
ja wam nie pokaże mojego brzucha bo się w kadr nie zmieścimój brzuszek jest prawie większy ode mnie. czy wy też macie takie apetyty? ja bym co chwilę różności jadła. mniam mmniam
udanego dnia!!!migussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny