Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
domi05 wrote:Dziewczyny, czy taki otulaczek może służyć zamiast rożka? Czy wygodnie dziecko się do niego wkłada? Może któraś z Was miała okazję używać?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0f60b2d6691.jpg
Oglądałam rożki na żywo i nawet te nieusztywniane wydają mi się takie duże i nieporęczne... Poza tym może być ciepło a te rożki takie grubsze są...
-
nick nieaktualnydomi05 wrote:Dziewczyny, czy taki otulaczek może służyć zamiast rożka? Czy wygodnie dziecko się do niego wkłada? Może któraś z Was miała okazję używać?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0f60b2d6691.jpg
Oglądałam rożki na żywo i nawet te nieusztywniane wydają mi się takie duże i nieporęczne... Poza tym może być ciepło a te rożki takie grubsze są...
ja chyba kupie taki otulacz i różek tez bo jest wymagany do szpitala.
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:hejj wczraj d was nie odpisalam b czasu mi braklo i padlam . rano badania , potem do tescia do szpitala , potem kapanie i wizyta.
Szczerze ja też z tych co nie dowiedzialam sie nic poprawdzie. Ta szyjka mu nie pasuje za każdym razem i mi dowcipne na chwile robi zeby ja zbadac ale jest ok i to chyba jej już budowa taka. Wielksci czy rozmiarów nie znam... tyle że chlpiec i zdrowy. teraz mam zrobic 2raz toxo no i glukoza.... nastepna wizyta 26lutego.
W poniedzialek wybiore sie do lidla akurat w mielcu kolo szpitala jest spory to moze znajde cos dla malucha badz siebie.No o ile bedzie cos do wieczora;D
tez wybieram się do lidla bo poluje na te pajace szaro żółte i desik. ale pewnie rzuca się ludzie wypchaja mnie z tłumu i nie kupię nic.
-
Dzieńdobry! Otulacz podobno fajna sprawa, bo dziecię w brzuchu jest też na koniec mocno ściśnięte
I jak śpi w nocy z początku może nie kontrolować ruchów nóżek i rączek przez co się wybudza. Dużo dobrego o otulaczu na noc słyszałam, ale tez sporo mam mówi, że dzieci nie chciały zwyczajnie w tym siedzieć
ja wczoraj trafiłam na dobrą promkę w ciucholandzieKupiłam 14 ubranek dla maluszka, jestem w niebowzięta... bluzy cubusa dla niemowlaków, wszystkie bety jak nowe
zrobię kilka fotek wieczorem to wrzucę Wam
pasia27, katarzyna_d, migussia, bereda11, helutka lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:U mnie egzamin raczej zdany, wyniki w marcu razem z dyplomem.
Co do otulaczków ponoć woombie to nowy szał na rynkutaka hipokryzja, mały wtręt
Więc zbrzydła mi marka
-
nick nieaktualnyWitam
Sie z Wamiwczoraj wieczorem miałam babski wieczorek wróciłyśmy po 1 ;P ale juz byłam padnieta ze szok.
W sumnie to sie cieszę bo nie wiem ile jeszcze takich spotkań przed zaliczę
Dzis idziemy z mężem na kolejne warsztaty , mam nadzieje ze bedzie cos super i duzo prezentów bo jak nie to znów bedzie gadał ze go wyciągnęłam ze mogl siedzieć w domu itd ;P
Mężowie tacy sa , mój tez jakos czasami nie pomyśli co mówi . Dzis tez leżymy a on jejku masz taki duży brzuch i jeszcze sie rozpychasz pod koniec to juz wogole bedziesz taka duza ze nie zmieszczę sie do łóżkano to mu powiedziałam ze chyba musimy kupić większe w takim razie ;P ale jak bym miała zły humor tez bym go ochrzania
pasia27 lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:Nowy 40zł, ale mogę odkupić za 20zł, może uda mi się jeszcze wynegocjować niżej... ten jest z motherhood
Z reszta ciezki typ bo ani smok,ani suszara nie dzialala ..he dawal czadu..w kąpieli tez darcie hahaha oj rozdartek..mam nadzieje ze siostra będzie odwrotnościąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 10:34
-
Ale jestem zła... przyszła reszta elementów do łóżeczka i moskitiera okazała się krótka i nie przysłoni mi całego łóżeczka... a chciałam przed komarami w lato zasłaniać... eh... chyba będę musiała dokupić długą.... Ależ jestem wściekła na siebie że uważniej się zdjęciom nie przyjrzałam...
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Witam
Sie z Wamiwczoraj wieczorem miałam babski wieczorek wróciłyśmy po 1 ;P ale juz byłam padnieta ze szok.
W sumnie to sie cieszę bo nie wiem ile jeszcze takich spotkań przed zaliczę
Dzis idziemy z mężem na kolejne warsztaty , mam nadzieje ze bedzie cos super i duzo prezentów bo jak nie to znów bedzie gadał ze go wyciągnęłam ze mogl siedzieć w domu itd ;P
Mężowie tacy sa , mój tez jakos czasami nie pomyśli co mówi . Dzis tez leżymy a on jejku masz taki duży brzuch i jeszcze sie rozpychasz pod koniec to juz wogole bedziesz taka duza ze nie zmieszczę sie do łóżkano to mu powiedziałam ze chyba musimy kupić większe w takim razie ;P ale jak bym miała zły humor tez bym go ochrzania
na jakie warsztaty dziś idziesz? może u mnie w mieście tez beda
-
nick nieaktualnyHej hej !
Daria gratuluje zdanego egzaminu w takim razie !
Otulacze to jest ponoć fajna sprawa, szczególnie bambusowe, ja się przymierzem do kupna takiego otulaczo kocyka..
Dziś teście zapowiedzieli ognisko i pieczenie kiełbasy, mam nadzieje,że pogoda się nie popsuje
-
nick nieaktualnyMonilia kuruj się
żadko wchodzę na wrzesnióweczki bo coś sie tam dziwnego dzieje
dziwne komentarze w moim kierunku ehhh
Nati Ja mam zdj 3D z USG i ewidentnie zdj siurka!!! a wiec nie wątpię
Ja mam becik po Filipie i nie bede juz nic dokopywać
Daria gratuluje egzaminu!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny