X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Dziewczyny, czy taki otulaczek może służyć zamiast rożka? Czy wygodnie dziecko się do niego wkłada? Może któraś z Was miała okazję używać?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0f60b2d6691.jpg

Oglądałam rożki na żywo i nawet te nieusztywniane wydają mi się takie duże i nieporęczne... Poza tym może być ciepło a te rożki takie grubsze są...
    Ja tego nie widziałam w użyciu..ale.to chyba nie usztywni glowki?bo to rączki sciska..rownie dobrze można według mnie otulic dziecko kocykiem jak nie chce się twardszego rożka..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Dziewczyny, czy taki otulaczek może służyć zamiast rożka? Czy wygodnie dziecko się do niego wkłada? Może któraś z Was miała okazję używać?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0f60b2d6691.jpg

Oglądałam rożki na żywo i nawet te nieusztywniane wydają mi się takie duże i nieporęczne... Poza tym może być ciepło a te rożki takie grubsze są...

ja chyba kupie taki otulacz i różek tez bo jest wymagany do szpitala.

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile to kosztuje?

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    hejj wczraj d was nie odpisalam b czasu mi braklo i padlam . rano badania , potem do tescia do szpitala , potem kapanie i wizyta.
    Szczerze ja też z tych co nie dowiedzialam sie nic poprawdzie. Ta szyjka mu nie pasuje za każdym razem i mi dowcipne na chwile robi zeby ja zbadac ale jest ok i to chyba jej już budowa taka. Wielksci czy rozmiarów nie znam... tyle że chlpiec i zdrowy. teraz mam zrobic 2raz toxo no i glukoza.... nastepna wizyta 26lutego.

W poniedzialek wybiore sie do lidla akurat w mielcu kolo szpitala jest spory to moze znajde cos dla malucha badz siebie.No o ile bedzie cos do wieczora;D

tez wybieram się do lidla bo poluje na te pajace szaro żółte i desik. ale pewnie rzuca się ludzie wypchaja mnie z tłumu i nie kupię nic.

• Marietta Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdobry! Otulacz podobno fajna sprawa, bo dziecię w brzuchu jest też na koniec mocno ściśnięte :P I jak śpi w nocy z początku może nie kontrolować ruchów nóżek i rączek przez co się wybudza. Dużo dobrego o otulaczu na noc słyszałam, ale tez sporo mam mówi, że dzieci nie chciały zwyczajnie w tym siedzieć :)

ja wczoraj trafiłam na dobrą promkę w ciucholandzie ;) Kupiłam 14 ubranek dla maluszka, jestem w niebowzięta... bluzy cubusa dla niemowlaków, wszystkie bety jak nowe <3 zrobię kilka fotek wieczorem to wrzucę Wam :)

pasia27, katarzyna_d, migussia, bereda11, helutka lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:37

tola2014, monilia84, Carolq, Negra, pasia27, migussia, bereda11, helutka lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    U mnie egzamin raczej zdany, wyniki w marcu razem z dyplomem.

Co do otulaczków ponoć woombie to nowy szał na rynku :D
    podobno Woombie dobre... ale do marki mam awersje, bo te otulacze reklamuje wszędzie koleżanka, która nie wie co to antykoncepcja, wiecznie pigułki 72 po raz w tygodniu zażywała albo szła usunąć, a potem na facebooku za kilka lat wrzucała zdjęcia swojej córci jako "wyczekiwany, upragniony skarb" :D taka hipokryzja, mały wtręt :P Więc zbrzydła mi marka :P

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:37

cd9bskjojgq3qzff.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Ile to kosztuje?
    Nowy 40zł, ale mogę odkupić za 20zł, może uda mi się jeszcze wynegocjować niżej... ten jest z motherhood

pasia27 lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie :) w ten sobotni poranek.

monilia84, pasia27, migussia lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Sie z Wami :) wczoraj wieczorem miałam babski wieczorek wróciłyśmy po 1 ;P ale juz byłam padnieta ze szok.
    W sumnie to sie cieszę bo nie wiem ile jeszcze takich spotkań przed zaliczę :)
    Dzis idziemy z mężem na kolejne warsztaty , mam nadzieje ze bedzie cos super i duzo prezentów bo jak nie to znów bedzie gadał ze go wyciągnęłam ze mogl siedzieć w domu itd ;P
    Mężowie tacy sa , mój tez jakos czasami nie pomyśli co mówi . Dzis tez leżymy a on jejku masz taki duży brzuch i jeszcze sie rozpychasz pod koniec to juz wogole bedziesz taka duza ze nie zmieszczę sie do łóżka :/ no to mu powiedziałam ze chyba musimy kupić większe w takim razie ;P ale jak bym miała zły humor tez bym go ochrzania :P

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Nowy 40zł, ale mogę odkupić za 20zł, może uda mi się jeszcze wynegocjować niżej... ten jest z motherhood
    A ha.to za 20mozna jeszcze spróbować..moj nie nawidzil sciskania i otulania..zawsze spal z.rączkami u góry hehe żadnego śpiwora do spania..wszystko rozkopane i odkryte he

Z reszta ciezki typ bo ani smok,ani suszara nie dzialala ..he dawal czadu..w kąpieli tez darcie hahaha oj rozdartek..mam nadzieje ze siostra będzie odwrotnością :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 10:34

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła... przyszła reszta elementów do łóżeczka i moskitiera okazała się krótka i nie przysłoni mi całego łóżeczka... a chciałam przed komarami w lato zasłaniać... eh... chyba będę musiała dokupić długą.... Ależ jestem wściekła na siebie że uważniej się zdjęciom nie przyjrzałam...

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Witam
    Sie z Wami :) wczoraj wieczorem miałam babski wieczorek wróciłyśmy po 1 ;P ale juz byłam padnieta ze szok.
    W sumnie to sie cieszę bo nie wiem ile jeszcze takich spotkań przed zaliczę :)
    Dzis idziemy z mężem na kolejne warsztaty , mam nadzieje ze bedzie cos super i duzo prezentów bo jak nie to znów bedzie gadał ze go wyciągnęłam ze mogl siedzieć w domu itd ;P
    Mężowie tacy sa , mój tez jakos czasami nie pomyśli co mówi . Dzis tez leżymy a on jejku masz taki duży brzuch i jeszcze sie rozpychasz pod koniec to juz wogole bedziesz taka duza ze nie zmieszczę sie do łóżka :/ no to mu powiedziałam ze chyba musimy kupić większe w takim razie ;P ale jak bym miała zły humor tez bym go ochrzania :P

na jakie warsztaty dziś idziesz? może u mnie w mieście tez beda

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ! :)

Daria gratuluje zdanego egzaminu w takim razie ! :)
    Otulacze to jest ponoć fajna sprawa, szczególnie bambusowe, ja się przymierzem do kupna takiego otulaczo kocyka..

Dziś teście zapowiedzieli ognisko i pieczenie kiełbasy, mam nadzieje,że pogoda się nie popsuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia kuruj się <3 żadko wchodzę na wrzesnióweczki bo coś sie tam dziwnego dzieje :/ dziwne komentarze w moim kierunku ehhh

Nati Ja mam zdj 3D z USG i ewidentnie zdj siurka!!! a wiec nie wątpię :):)

Ja mam becik po Filipie i nie bede juz nic dokopywać :)

Daria gratuluje egzaminu :) !!!

• fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stronki z artykulami dla maluchow
    www.naszsmyk.pl
    www.feedo.pl

2r8r3e5ea57jvust.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justys a co ja mam powiedziec..jakby mnie zobaczyl twoj maz hahah

specjalnie dla niego dzisiejsze
    92d99945981ce0e7med.jpg

katarzyna_d, migussia, fistaszek88, KokoszaNell, bereda11, klaudia1534, Iwa81, Carolq, Aniu_leczka, helutka, Marietta lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    justys a co ja mam powiedziec..jakby mnie zobaczyl twoj maz hahah

specjalnie dla niego dzisiejsze
    92d99945981ce0e7med.jpg

<3 <3 <3 <3 <3 duży już :)

pasia27, Malena91, Iwa81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia wow !!! Imponujący :)

pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość

‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ