Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też kupuję do roczku.
Dzis pierwszy raz na ciuchach kupiłam ubranka i jestem bardzo zadowolona bo wyszło bardzo tanio a ciuszki śliczne
Kupiłam też buciki - trampki converseOd teraz 70% zakupów bede robić na ciuchach
pasia27, Negra lubią tę wiadomość
-
KokoszaNell wrote:dziewczyny, a jaki rozmiar ubranek kupujecie?
Negra lubi tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Ja też kupuję do roczku.
Dzis pierwszy raz na ciuchach kupiłam ubranka i jestem bardzo zadowolona bo wyszło bardzo tanio a ciuszki śliczne
Kupiłam też buciki - trampki converseOd teraz 70% zakupów bede robić na ciuchach
Czekam na wtorek i środa bo -50 i w środę nówki bo dostawaPatrycja24, Różyczka, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kupuje 56 kilka jak by co ale raczej większe
Kupiłam dziś 2 butelki LOVI 250ml na allegro i do tego udało mi się upolować podgrzewacz tej samej firmy
Jak cos jest w dobrym stanie to nie kupuje nowego bo po coa trafiła sie okazja za 40 zł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f7619e07a2c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:50
pasia27, Negra, Patrycja24, Carolq, migussia, helutka lubią tę wiadomość
-
helutka wrote:Pasia, właśnie długa jest
Dł. całkowita tej XL = 99cm :)I fajna, leciutka, cienka bawełna jest - idealna na maj i letnie temperatury potem -
nick nieaktualnyI jeszcze znalałam na tej samej stronie leżaczek- bujaczek
Gratis do tego wyparzacz do butelek AVENT, czapeczki i nosidełko
wszystko za 45 złdzwoniłam do laski to mi jeszcze zpusci do 40
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95955ba8f7e4.jpg
pasia27, bereda11, Patrycja24, Negra, migussia, JusWik, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy Wy macie jakieś takie wątpliwości odnosnie płci? Bo podane miałam w 18 tyg że jest chłopiec, pozniej w 21 potwierdzone - chłopak, mam zdjęcie nawet tego co ma między nóziami ale teraz się zastanawiam czy bardzo jest mozliwa pomyłka przy tej ocenie?Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Czy Wy macie jakieś takie wątpliwości odnosnie płci? Bo podane miałam w 18 tyg że jest chłopiec, pozniej w 21 potwierdzone - chłopak, mam zdjęcie nawet tego co ma między nóziami ale teraz się zastanawiam czy bardzo jest mozliwa pomyłka przy tej ocenie?
Mysle ze skoro juz jest chłopiec to chłopcem zostanie
Jeszcze przy dziewczynce mogloby sie jajeczka schować gdzie czy czy cos ale patrząc teraz na moje 2zdjecia siusiaki i pipki moich dzieci od razu widac roznice.nie ma szans na pomylke! -
A ja się witam w sobotni poranek, niestety spać już nie mogę. Wczoraj już nie chciało mi się pisać bo byłam tak wkurzony, że szkoda gadać . Mąż mnie wkurzyl głupim tekstem,a mianowicie zadowolona mówię mojej mamie, że ten ból po lewej stronie już trochę ustąpił,a mój mężczyzna na to-"może to od objadania sie".i jak tu się nie wkurzyc.Az mojej kruszenie właczylam misia pozytywne żeby się nie denerwowala.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
JustyśM wrote:A ja się witam w sobotni poranek, niestety spać już nie mogę. Wczoraj już nie chciało mi się pisać bo byłam tak wkurzony, że szkoda gadać . Mąż mnie wkurzyl głupim tekstem,a mianowicie zadowolona mówię mojej mamie, że ten ból po lewej stronie już trochę ustąpił,a mój mężczyzna na to-"może to od objadania sie".i jak tu się nie wkurzyc.Az mojej kruszenie właczylam misia pozytywne żeby się nie denerwowala.
Witam się i Ja:-)
Cóż poradzisz faceci czasem nie pomyślą tylko mówią.A ja wczoraj prawie cały dzień w łóżku byłam bo tak mnie z lewej strony bolało,że nie byłam w stanie nic zrobić.Ale mi się dzień wcześniej córka tak na brzuchu oparła, że aż mnie skurcz złapał i następnego dnia też bolało :-(Dziś trochę lepiej całe szczęście
Daria 88 wszystko będzie ok na pewno:-) -
Cześć
Co do USG to lekarz mi mówił że jedno około 30 tygodnia, potem około 36, a później już nie wiem, ale przy końcówce pewnie częściej będzie.
Ale mam nadzieję że przy tej mojej nieszczęsnej cukrzycy zrobi mi też w poniedziałek żeby sprawdzić czy wszystko z małym w porządku, bo już czasami mam schizy.
Ubranka mam komplet do 68, z 74 też już sporo, a z większych mam pojedyncze sztuki.
-
Dzień Dobry
Witamy sie w 27tc
Widzę dziewczyny że u Was zakupy już w pełni, musiałabym też już zacząć coraz bardziej myśleć o wyprawce, bo ubranek już coś mam, jeszcze troszkę nowych muszę kupić.
Ale wyprawki wogóle nie mam. Muszę sobie listę zrobić
Co do USG 3 trymestru to ja jeszcze nie mam ustalonego terminu ale może na następnej wizycie gin ustali bo wizytę będe miała w 29tc. Choć się zastanawiam czy nie powinnam zadzwonić i się umówić.
Co do płci to ja widziałam siusiaczka mojego synka i myśle że mu nie odpadnie eheheh
Od wczoraj męczy mnie kaszel czyli przeziębienie znowu daje mi w tyłek. Muszę sobie kupić syropek bo ten z cebuli chyba mi nie pomoże.
Kasieńka gratuluje udanych zakupów
Daria trzymam kciuki za egzamin uda sie na pewno
Milego dnia
migussia, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczyny, czy taki otulaczek może służyć zamiast rożka? Czy wygodnie dziecko się do niego wkłada? Może któraś z Was miała okazję używać?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0f60b2d6691.jpg
Oglądałam rożki na żywo i nawet te nieusztywniane wydają mi się takie duże i nieporęczne... Poza tym może być ciepło a te rożki takie grubsze są...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 09:07
-
hejj wczraj d was nie odpisalam b czasu mi braklo i padlam . rano badania , potem do tescia do szpitala , potem kapanie i wizyta.
Szczerze ja też z tych co nie dowiedzialam sie nic poprawdzie. Ta szyjka mu nie pasuje za każdym razem i mi dowcipne na chwile robi zeby ja zbadac ale jest ok i to chyba jej już budowa taka. Wielksci czy rozmiarów nie znam... tyle że chlpiec i zdrowy. teraz mam zrobic 2raz toxo no i glukoza.... nastepna wizyta 26lutego.
W poniedzialek wybiore sie do lidla akurat w mielcu kolo szpitala jest spory to moze znajde cos dla malucha badz siebie.No o ile bedzie cos do wieczora;D