Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kupuję do roczku.
    Dzis pierwszy raz na ciuchach kupiłam ubranka i jestem bardzo zadowolona bo wyszło bardzo tanio a ciuszki śliczne :)
    Kupiłam też buciki - trampki converse ;) Od teraz 70% zakupów bede robić na ciuchach ;)

pasia27, Negra lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KokoszaNell wrote:
    dziewczyny, a jaki rozmiar ubranek kupujecie?
    Ja tez.co wylapie to biorę wiadomo ze zwracam uwagę na rozmiar i miesiąc ale teraz do roku chce byc gotowa..co pozniej będzie bierzacego to się dokupi ale zawsze to juz mniej :-)

Negra lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z reszta z malym to jeszcze się powłóczę a z dwojka juz nie tak szybko hehe

Negra lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Ja też kupuję do roczku.
    Dzis pierwszy raz na ciuchach kupiłam ubranka i jestem bardzo zadowolona bo wyszło bardzo tanio a ciuszki śliczne :)
    Kupiłam też buciki - trampki converse ;) Od teraz 70% zakupów bede robić na ciuchach ;)
    Ja też sie uzależniam hehe
    Czekam na wtorek i środa bo -50 i w środę nówki bo dostawa :-)

Patrycja24, Różyczka, migussia lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje 56 kilka jak by co ale raczej większe :)

Kupiłam dziś 2 butelki LOVI 250ml na allegro i do tego udało mi się upolować podgrzewacz tej samej firmy

Jak cos jest w dobrym stanie to nie kupuje nowego bo po co :) a trafiła sie okazja za 40 zł :) :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f7619e07a2c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:50

pasia27, Negra, Patrycja24, nick nieaktualny, migussia, helutka lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Pasia, właśnie długa jest :D
    Dł. całkowita tej XL = 99cm :)I fajna, leciutka, cienka bawełna jest - idealna na maj i letnie temperatury potem :)
    A ha.czyli tak się wydaje.juz sie nadzialam na koszule przy pierwszym porodzie co dostałam i mkerzylam w 5mc i byli ok wiec do torby a w szpitalu po porodzie jeszcze z wielkim opuchnietym brzuchem ledwo sie mieściłam w tych miniowksch hehe ledwo tylek zaslanialy..hehe mądra ja..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze znalałam na tej samej stronie leżaczek- bujaczek :) Gratis do tego wyparzacz do butelek AVENT, czapeczki i nosidełko :)

wszystko za 45 zł :) dzwoniłam do laski to mi jeszcze zpusci do 40 :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95955ba8f7e4.jpg

pasia27, bereda11, Patrycja24, Negra, migussia, JusWik, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec zadowolona jestem :) co się udało tanio kupic, to sie udało, resztę to muszę ruszyć dupe i jechać do sklepu :P

Dobrze że butelki chodz kupiłam 39 zł za dwie :)

kamisia88 lubi tę wiadomość

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Ja 4 marca- to będzie 31 tc
    Ja 19.02 tydzień 30

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy macie jakieś takie wątpliwości odnosnie płci? Bo podane miałam w 18 tyg że jest chłopiec, pozniej w 21 potwierdzone - chłopak, mam zdjęcie nawet tego co ma między nóziami ale teraz się zastanawiam czy bardzo jest mozliwa pomyłka przy tej ocenie?

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Czy Wy macie jakieś takie wątpliwości odnosnie płci? Bo podane miałam w 18 tyg że jest chłopiec, pozniej w 21 potwierdzone - chłopak, mam zdjęcie nawet tego co ma między nóziami ale teraz się zastanawiam czy bardzo jest mozliwa pomyłka przy tej ocenie?
    Hehe
    Mysle ze skoro juz jest chłopiec to chłopcem zostanie :-)
    Jeszcze przy dziewczynce mogloby sie jajeczka schować gdzie czy czy cos ale patrząc teraz na moje 2zdjecia siusiaki i pipki moich dzieci od razu widac roznice.nie ma szans na pomylke!

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:38

pasia27, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bereda11 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    Hej dziewczyny, ja od wczoraj żyję w stresie, właśnie wstaję i lecę na egzamin praktyczny. Byle dziś przeżyć te 3h do 10 :/
    Powodzonka,trzymamy kciuki.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się witam w sobotni poranek, niestety spać już nie mogę. Wczoraj już nie chciało mi się pisać bo byłam tak wkurzony, że szkoda gadać . Mąż mnie wkurzyl głupim tekstem,a mianowicie zadowolona mówię mojej mamie, że ten ból po lewej stronie już trochę ustąpił,a mój mężczyzna na to-"może to od objadania sie".i jak tu się nie wkurzyc.Az mojej kruszenie właczylam misia pozytywne żeby się nie denerwowala.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    A ja się witam w sobotni poranek, niestety spać już nie mogę. Wczoraj już nie chciało mi się pisać bo byłam tak wkurzony, że szkoda gadać . Mąż mnie wkurzyl głupim tekstem,a mianowicie zadowolona mówię mojej mamie, że ten ból po lewej stronie już trochę ustąpił,a mój mężczyzna na to-"może to od objadania sie".i jak tu się nie wkurzyc.Az mojej kruszenie właczylam misia pozytywne żeby się nie denerwowala.

Witam się i Ja:-)
    Cóż poradzisz faceci czasem nie pomyślą tylko mówią.A ja wczoraj prawie cały dzień w łóżku byłam bo tak mnie z lewej strony bolało,że nie byłam w stanie nic zrobić.Ale mi się dzień wcześniej córka tak na brzuchu oparła, że aż mnie skurcz złapał i następnego dnia też bolało :-(Dziś trochę lepiej całe szczęście

Daria 88 wszystko będzie ok na pewno:-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Co do USG to lekarz mi mówił że jedno około 30 tygodnia, potem około 36, a później już nie wiem, ale przy końcówce pewnie częściej będzie.
    Ale mam nadzieję że przy tej mojej nieszczęsnej cukrzycy zrobi mi też w poniedziałek żeby sprawdzić czy wszystko z małym w porządku, bo już czasami mam schizy.
    Ubranka mam komplet do 68, z 74 też już sporo, a z większych mam pojedyncze sztuki.

tb732n0a0czusv9c.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:37

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Witamy sie w 27tc <3

Widzę dziewczyny że u Was zakupy już w pełni, musiałabym też już zacząć coraz bardziej myśleć o wyprawce, bo ubranek już coś mam, jeszcze troszkę nowych muszę kupić.
    Ale wyprawki wogóle nie mam. Muszę sobie listę zrobić :)

Co do USG 3 trymestru to ja jeszcze nie mam ustalonego terminu ale może na następnej wizycie gin ustali bo wizytę będe miała w 29tc. Choć się zastanawiam czy nie powinnam zadzwonić i się umówić.

Co do płci to ja widziałam siusiaczka mojego synka i myśle że mu nie odpadnie eheheh

Od wczoraj męczy mnie kaszel czyli przeziębienie znowu daje mi w tyłek. Muszę sobie kupić syropek bo ten z cebuli chyba mi nie pomoże.

Kasieńka gratuluje udanych zakupów :)

Daria trzymam kciuki za egzamin uda sie na pewno :)

Milego dnia :)

migussia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy taki otulaczek może służyć zamiast rożka? Czy wygodnie dziecko się do niego wkłada? Może któraś z Was miała okazję używać?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0f60b2d6691.jpg

Oglądałam rożki na żywo i nawet te nieusztywniane wydają mi się takie duże i nieporęczne... Poza tym może być ciepło a te rożki takie grubsze są...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 09:07

tb732n0a0czusv9c.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejj wczraj d was nie odpisalam b czasu mi braklo i padlam . rano badania , potem do tescia do szpitala , potem kapanie i wizyta.
    Szczerze ja też z tych co nie dowiedzialam sie nic poprawdzie. Ta szyjka mu nie pasuje za każdym razem i mi dowcipne na chwile robi zeby ja zbadac ale jest ok i to chyba jej już budowa taka. Wielksci czy rozmiarów nie znam... tyle że chlpiec i zdrowy. teraz mam zrobic 2raz toxo no i glukoza.... nastepna wizyta 26lutego.

W poniedzialek wybiore sie do lidla akurat w mielcu kolo szpitala jest spory to moze znajde cos dla malucha badz siebie.No o ile bedzie cos do wieczora;D

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ