Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kurczę dziewczyny, jak Wy znajdujecie te ciuszki w lumpkach, ja nie mam szczęścia chyba... nic nie ma ciekawego. Za to w innym smyku dobrałam jeszcze to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1893f6693b8b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/124506f10d90.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f24a161d38c.jpg
Pati, oddychaj i powodzeniabędzie pięknie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 14:13
klaudia1534, Iwa81, migussia, pasia27, katarzyna_d, Agnieszka0812, Carolq, Patrycja24, helutka lubią tę wiadomość
-
paris wrote:Hej dziewczyny, ja właśnie odebrałam wyniki wczorajsze i mam pytanie
Robilam glukozę 75, ale tylko na czczo i po dwóch godzinach, wynik na czczo to 92, czyli mieści się, natomiast po 2 godz. 154, a norma ponoć do 153...
W poniedziałek mam wizytę, ogarnelam te wyniki na Google i się naczytalam, że pow. 150 to już źle. A jak u was było?
Boje się trochę diety, bo spada mi hemoglobina pomimo brania zelaza i staram się nadrabiać sokami, owocami,warzywami.paris, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
paris wrote:Hej dziewczyny, ja właśnie odebrałam wyniki wczorajsze i mam pytanie
Robilam glukozę 75, ale tylko na czczo i po dwóch godzinach, wynik na czczo to 92, czyli mieści się, natomiast po 2 godz. 154, a norma ponoć do 153...
W poniedziałek mam wizytę, ogarnelam te wyniki na Google i się naczytalam, że pow. 150 to już źle. A jak u was było?
Boje się trochę diety, bo spada mi hemoglobina pomimo brania zelaza i staram się nadrabiać sokami, owocami,warzywami.
paris, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Witam się od rana biegam po domu ciągle próbuje sobie przypomnieć czy ja czegoś nie zapomniałam
a jeszcze tylko dzieciakom ubranka musze przygotować i przed wyjściem ubiore ich a ja jeszcze tylko mejkap i się przebrać
powodzenia, na pewno będzie cudownie -
Pati cudownego dnia życzę i wszystkiego najlepszego!
Czekamy na zdjecie
Śliczne brzuchy dziewczyny, prezentują się naprawdę imponująco
Jak już przy brzuchach jestesmy to nie odczuwacie czasem zmęczenia, irytacji i braku cierpliwości? Do 26 tygodnia czułam się naprawdę super! Miałam siłę na wszystko, aż tu z dnia na dzień zrobiłam się bardziej zmęczona, brzuch zaczął mi utrudniać funkcjonowanie, zrobiło się jakoś tak ciężko i nic mi się nie chce
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Pati cudownego dnia życzę i wszystkiego najlepszego!
Czekamy na zdjecie
Śliczne brzuchy dziewczyny, prezentują się naprawdę imponująco
Jak już przy brzuchach jestesmy to nie odczuwacie czasem zmęczenia, irytacji i braku cierpliwości? Do 26 tygodnia czułam się naprawdę super! Miałam siłę na wszystko, aż tu z dnia na dzień zrobiłam się bardziej zmęczona, brzuch zaczął mi utrudniać funkcjonowanie, zrobiło się jakoś tak ciężko i nic mi się nie chce -
nick nieaktualny
-
Boje się trochę diety, bo spada mi hemoglobina pomimo brania zelaza i staram się nadrabiać sokami, owocami,warzywami.
Szkoda że po godzinie nie pobrali... Bo mogło być tak że cukier Ci rósł i po dwóch godzinach jest wyższy od tego po godzinie a wtedy to chyba cukrzyca?
Ja miałam na czczo dobry, po godzinie 166, a po dwóch skoczył do 206 więc u mnie wątpliwości nie było..., a teraz mierząc, to na czczo mam normę 90, więc albo każą powtórzyć, albo dostaniesz tak jak ja skierowanie do diabetologa, tam już dostałam glukometr i wskazówki
Diabetolog na pewno wszystko weźmie pod uwagę, musisz mu powiedzieć o tej hemoglobinie w razie czego. Owoców co prawda za dużo nie można, ja mam jakieś 200g na dzień do 15.00, ale warzyw mam zjadać 800g, więc może tak uda Ci się nadrobić? W każdym razie dla dobra maluszka lepiej trzymać dietę przy górnych granicach normy, na pewno nie zaszkodzi, a zdrowa dieta dla maluszka tylko dobra będzieparis, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze a już tak się cieszyłam, że to dziś bo idziemy z mężem do znajomych i myślałam, że na jakiś czas koniec imprez. ciągle słyszę, że nigdy nie wychodzimy nigdzie. ja mogę iść, ale żeby nie pił bo mi się nie chce wracać autem. nie lubię w zasadzie.
-
nick nieaktualny
-
migussia wrote:Tola wspolczuje, ja tez nie znosze jezdzic samochodem. Od kiedy przestalam palic, zle sie czuje za kierownica hehe
Tez nie moge tlustego czwartku sie doczekacPaczki sama zrobie
ale takiego sztucznego ze sklepu zjem z wiekszym smakiem
heh
O jaaaa co za brzucholkimoj przy waszych wyglada jak wzdecie:)
http://zapodaj.net/c0138d71d61b2.jpg.html
no rzeczywiście Migussia, maleńki fajny brzuszek
migussia, katarzyna_d lubią tę wiadomość